ott rohadjon meg a keller ahol alapították... Mindegy, már nem sokáig vitézkedem itthon...
Nem Én harangozom be, nem Én fejlesztésem....
ott rohadjon meg a keller ahol alapították... Mindegy, már nem sokáig vitézkedem itthon...
Nem Én harangozom be, nem Én fejlesztésem....
Látom bux alapletét követelményének növekedésével elégedetlen vagy,s ezt jelezted más fórumon is :D (milyen választékos ez a magyar nyelv,én is alig értettem)
mikorra gondolod a beharangozást? :-) holnap, jövő héten? nyár végén?
ne stresszeld a jó embert. éppen elég stressz a tőzsde.
Nah fel van keltve az én érdeklődésem is....bár certiket még nem próbáltam,de úgy hallom ott sem felhőtlen a kereskedés.
egyikse :) Bővebb információkkal később szolgálhatok, de első kézből értesültök, breaking news lesz az oldalon. :)
Jó, bár nálam már 2 napja nyár van.
Annyit mondj, hogy BÉT-en (illetve mindenki által elérhető termék) vagy csak az oldal/fórum szolgáltatása.
Meg kell-e sok pénz hozzá?
nyáron, egyelőre nem beszélhetek róla, mert még hivatalos bejelentés sem történt meg, de sztm érdemes kivárni, sokan fognak neki örülni. :) Nagy dolog van készülőben. Ennyit mondhatok.
Ne bonyolítsd túl. Nekem elég 3 gomb:
- + 10 % haszon
- + 20 % haszon
- +100 % haszon és egy sör/bor hercegnek.
Kifejtenéd - akár priviben is - hogy mi és mikorra várható?
Mert tényleg itt hagyom az egészet (nem a fórumot..)
Vannak ilyenek.
http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html
S&P leminősítés után 2 nap alatt 7 % volt a ft shorton. Lezárás után egy órával 15 % lett volna. Másnap meg + 40 %. Ja és akkor még mindig 300 Ft fölött volt a Ft. Akkor számold át a mostani 270-280-as árral.
kb hasonló,, hányás az egész... Nem kell sokat várnod és találsz új terméket. Oldal bővülni fog ezzel azzal, szolgáltatásokkal :) Türelem. Megéri ;)
ilyen termék nekem is jó lenne...mert már kezd tele lenni a hócipőm ettől ami itt megy...viszont mással meg nem lehet shortolni napon túl....
napon belül OTP -t shortolni kész öngyilkosság..a nagy mutyik miatt.
valami sima árjegyzővel működő bux termék kéne..mint amilyen az EBDAX, csak lehessen shortolni is...
keresni fogok valami mást hati helyett. Ez a mit gondolok a jövőről és van 200 kontim feeling kezd gyomorforgató lenni.
Lásd kt játék.
De még ez sem zavarna, ha 3 kontival nem borítják meg a piaci árat....
ott kéne, erstenél lehet és olcsóbb is...
Csak KBC nél dupla a letét vagy máshol is?
Mert ha igen akkor lehet célszerű lenne máshol is szlát nyitni,náluk nem lehet egyszerre nyitott hatishort és long sem,és még egy kérdés egyedi részvényt napon túlra melyik cégnél lehet shortolni-longolni? Vagy megoldható KBC nél is brokin keresztül?
És ez a kezdők kérdeznek topic? :DDD
rohadjanak meg...
komment nélkül.
"BUX alapletét változás
2009-06-02 16:35:22
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a KELER KSZF Központi Szerzıdı Fél Kft. 2009. június 5-étől a BUX határidős termékek alapletéti követelményét 12 000 Ft-ról 13 000 Ft-ra változtatja. A fedezeti szükséglet a KBC Equitas rendszerében továbbra is 2-szeres, tehát a szükséges letét 24 000 Ft-ról 26 000 Ft-ra változik.
"