Regisztráció Elfelejtett jelszó

A liberálkommunista infláció elmélet leleplezése és megcáfolása

törölve

#583602 nemértem Előzmény: #583590

Csak leellenőrzöm, hogy itt vagy e, vagy valahol ámok futsz, és gyerekekre lövöldözöl...

nemértem: Te tényleg egy cezaromániás barom vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem lehet eszmét cserélni?

Mi lenne, ha egy magadfajta állatnak hatalom lenne a kezében?

Aki a gyerekeket megölte Amerikában, az szakasztott olyan beteg elme volt, mint te!!!!!!!!!!!!!

törölve

#583591 nemértem Előzmény: #583528

__AT__] (Tisztelt Tag) nincs cím

DO NOT FEED THE TROLLS!

A topic címe:

"A liberálkommunista infláció elmélet leleplezése és megcáfolása"

Minden, ami OFF az repülni fog. A trollok beszólásai olvasatlanul, az arra érkezett válaszok hasonlóképpen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

Ennek a topicnak SEMMI köze az aktuálpolitikához, ezért az aktuálpolitizálás TILOS. Arra van a politika és a Magyarország topic.

Ez a topic nem erről szól és nem is fog erről szólni.

[__AT__] (Tisztelt Tag) Re: a híreidhez :o) Címzett: @Margaretta

Margaretta, nem az a baj, hogy ők éltek a lehetőséggel, hanem az, hogy az itteni magyargyűlölúők ebben maximálisan támogatták őket.

Még hülye is vagy ráadásul. Mi az OFF ??????????

törölve

#583590 nemértem Előzmény: #583437

Te tényleg egy cezaromániás barom vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem lehet eszmét cserélni?

Mi lenne, ha egy magadfajta állatnak hatalom lenne a kezében?

Aki a gyerekeket megölte Amerikában, az szakasztott olyan beteg elme volt, mint te!!!!!!!!!!!!!

törölve

DO NOT FEED THE TROLLS!

A topic címe:

"A liberálkommunista infláció elmélet leleplezése és megcáfolása"

Minden, ami OFF az repülni fog. A trollok beszólásai olvasatlanul, az arra érkezett válaszok hasonlóképpen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

http://hu.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

Ennek a topicnak SEMMI köze az aktuálpolitikához, ezért az aktuálpolitizálás TILOS. Arra van a politika és a Magyarország topic.

Ez a topic nem erről szól és nem is fog erről szólni.

törölve

#583527 Ibiza

úgy látom itt már világvége van :))) vagy csak egy törpe diktátor..

törölve

#583526 Előzmény: #583397

Margaretta, nem az a baj, hogy ők éltek a lehetőséggel, hanem az, hogy az itteni magyargyűlölúők ebben maximálisan támogatták őket.

törölve

#583440 prospero Előzmény: #583437

Ne feledd, hogy 2011-ben teljes egészében el kellett számolni a mnyp vagyont, akkor most 2012-ben mitől csökken az államadósság és az áht?

törölve

#583439 prospero Előzmény: #583437

Na jó legyen Neked. 1 pont, hogy csökkent a friss beáramló tőke. Mondjuk egy európai válságban mitől nőjjön?

2. pont, hogy a devizaadósság miatt - ami szintén nem az Orbán kormány hibája - 10%-os forintgyengülés az államadósságon 1000 milliárdos többletet okoz, a lakossági eladósodottságban pedig 30%-ot a CHF/EUR kereszt miatt. Azaz "hiába volt" a végtörlesztés, és forintosítás amivel kb. 2000 milliárdot faragtunk, még mindig veszélyzónában vagyunk a fennálló 4000 milliárd miatt. Erre utaltam akkor, amikor azt mondtam, hogy nem nulláról indultunk 2010-ben. Tény. Vagy szerinted ez sem az?

törölve

#583438 prospero Előzmény: #583432

Államháztartási hiány 3% alatt, felelős fiskális gazdálkodás, államadósság csökkenő pályán, lakossági eladósodás 2 év alatt több, mint 20%-kal csökkent, lakossági megtakarítások a végtörlesztés ellenére növekednek, magas devizatartalékok, alacsony kamatok mellett finanszírozható hiány, és 2000 milliárdnyi kiigazítás következménye mindössze 1,5%-nyi GDP visszaesés a minimális 15% helyett egy dekonjuktúrában ! foglalkoztatás növekedett 2012-ben és a munkanélküliség stagnált, bérek növekedtek, mérsékelt 5-6% körüli infláció. Ezek szerinted nem tények?

törölve

#583437 nemértem Előzmény: #583434

Nem szorít le államháztartási hiányt, az a kevéske, ami kimutathat a 3000 befolyt milliárd után, most éppen 24 óra alatt tűnt el papíron, hogy kissé lezúzták a forintot.

A bejövő friss tőke soha nem látott mértékben csökkent. Ezek tények, nem érzelmi vallomások.

törölve

#583434 prospero Előzmény: #583430

Most csak egy példát mondok: pl itt ez a beruházás téma. Emberek szívesen szajkózzák hogy Magyarországban olyannyira megrendült a bizalom és a kiszámíthatóság, hogy a jelenlegi kormány gazdaságpolitikája okozza a beruházások és a növekedés elmaradását. Aztán ha megnézzük, hogy mi van azokban az országokban, akik hasonló paraméterekkel rendelkeznek eladósodottságban és éppen államháztartási hiányt szorítanak le, akkor kiderül, hogy Magyarország teljesítménye a legjobbak közé tartozik. Ez csak egy példa, de talán ez szemlélteti leginkább, hogy mire gondolok.

Butuska és naív megközelítés? Inkább jóindulatnak mondanám mások iránt a párbeszéd érdekében.

törölve

#583432 nemértem Előzmény: #583430

Az ország 2010 -nehéz helyzetben volt, azóta ezen sokat rontottak.

Nem hallottam tény érvet, hogy nem romlott a helyzet.

10 millió szót olvastam, hogy nem lett rosszabb . Ezek egyfajta elfogult szerelmi vallomások voltak. Tényeket nem és nem és nem.

Feltettem ide, hogy ideálotok Orbán 2 hónap alatt 6x változtatta meg 180 fokban a véleményét IMF ügyben. Kuss volt a válasz és moderálás.

A fenti egy példa, tény!!!! és rengeteget lehetne mondani , az elmúlt elcseszett 2 és fél évről.

Tényszerű !!!- eredményt szinte semmit.

törölve

#583430 prospero Előzmény: #583421

A tények tények, a következtetések pedig szubjektívek. Kérdés, hogy horizontodba mi fér bele. Legtöbbször a fórumon itt azzal találkozom, hogy csak azok amik alátámasztják az álláspontokat és mintha mindenki meghülyült volna, úgy tesz, mintha 2010-ben a nulláról indult volna az ország, nem pedig minusz 10000-ből.

törölve

#583421 nemértem Előzmény: #583418

Én teljesen higgadt vagyok, amit dühnek vélsz, azt írástudó körökben iróninának hívják.

Tisztesség ne essék szólva, annyi szamárságot szoktatok összehordani, Te a Magad szelíd , de nagyon butuska módján, egyesek sík hülyén . de annál terjedelmesebben és kioktatóbban, hogy ez ellen csak iróniával lehet védekezni.

Természetesen nem vitatom, hogy szubjektív módon vitatható, hogy az leidiótázott az idióta, vagy az idiótázó az idióta.

Ezért lenne üdvös tényeket, objektív véleményeket felhasználni. Ez viszont nagyon nagyon távol többek között Tőled is.

törölve

#583418 prospero Előzmény: #583403

Fontos, hogy az emberből kijöjjön az indulat. Majd ha lehiggadtál úgyis rájövünk, abból, hogy valami értelmeset szólsz.

törölve

#583403 nemértem Előzmény: #583400

Ja ja , a derék Fideszes polgármesterek, meg a rohadt kormány! Aztatat akartam mondani, csak már én is renegát kezdek lenni, mint a Századvég...

Amiért a legjobban megutáltam a komcsi kormányt, hogy a legkisebb tök településre is welneszeszesz vagy mi a rosseb, ilyeneket erőltetett reá juk. Vagy lyuk.

Na , hogy rohadjanak meg azért is, az erőszakos fajtájuk.

törölve

#583400 prospero Előzmény: #583399

Maximum a kormány forrást vont ki az önkormányzatok működéséből, nem ellenőrizte hitelfelvételeiket és kötvénykibocsátásaikat, továbbá nem biztosíotta az önerőt az Uniós beruházásokhoz, amit aztán devizahitelből és devizakötvény kibocsátásból teremtettek elő az önkormányzatok, mivel az uniós pénzt pedig célszerű lehívni.