idén akadna még srv értékelném :)
idén akadna még srv értékelném :)
930-al tévedtem, mert 950ig elhúzták, de azzal kiegyeznék :) Egyébként nem hiszem, hogy idén ezt nagyon megtépnék, így az a kérdés, hogy realizáljak e a napokban....
Grat a vételhez,ezek szerint nem dobtad ma,akkor a közeljövőben 930 körül várod?
több számlát kezelek, nem tudom követni :)
Az biztos, hogy tegnapi rába vétel egész jól mutat
pedig mindenki úgy emlékszik... most akkor mégse? vagy csak nem onanizálsz hangosan :)
utóbbi sose volt/lesz
visszatértem
kell az izgalom és a fokozott lelkiállapot :) Okosabb akar lenni a speki, mint a piac :)
a tőzsde idióták gyülekezete... ;)
van aki vesz csődbe ment papírokat nagyívű mesékre,
ez meg olyan cég ahol inkább szolidabb bejelentéseket tesznek és azokat felül teljesítik. ;)
20%-os idei növekedés nemtom miért nem jobb mint csődbe menni e-starral :)
elég gyengus lett a papír, Pintérék vételei nélkül nem tud 900 felett maradni
elég nehézkes volt eza mai nap is.
még szerencse,hogy nem volt nagy eladó.
holnap talán megjönnek a vevök is..............
látványos ugrás,905 ft ig,ez tetszik :)))
még mindig tartod magad ahhoz,hogy nem veszel bele?
pedig hagynak idöt rá :)
KBC vélemény:
A bejelentés ténye nem teljesen meglepő, hiszen a mendzsment az elemzői tájékoztatóján már jelezte, hogy 2012 végéig még érkezik egy nagy bejelentés. Korábban már pletykálták, hogy a Volvo lehet a Rába fontos partnere a buszgyártás felélesztésében, de más sajtóértesülések ezt cáfolták.
A szándéknyilatkozat tartalmazza az üzleti modell lényegi részeit. Ez a szerződés viszonylag közeli időpontjával együtt arra utal, hogy a vizsgálatok előrehaladottak, és elég nagy valószínűséget adhatunk neki, hogy sikerrel zárulnak majd. Ez kifejezetten jó hírnek tekinthető.
A Rába közleménye alapján a közösen gyártandó járművekben felhasznált import alkatrészeket a Volvo további megrendeléseivel ellentételezi, ami - ha jól értelmezzük - további Volvo megrendeléseket jelenthet, illetve elképzelhető, hogy a Volvo a Rába futómű-üzletágának komplexebb termékeire is újabb megbízásokat adhat.
Október végi Radar hírlevelünkben vételi ajánlást fogalmaztunk meg a Rába részvényeire. Az érvelés egyik fontos pillére volt, hogy a Rába lényeges szereplő lehet az állami buszstratégia megvalósításában, és a Volvo partnersége óriási üzleti lehetőséget jelent a Rába számára. Ezt a Rába mai közleménye megerősítette, így a vételi ötletünket továbbra is érvényesnek tartjuk.
Egyelőre nem mutat nagy elmozdulást az árfolyam, a részvény a pénteki záróár környékén mozog. A 886 forintos nyitóárról ugyanakkor 11 órakor, a közlemény megjelenése után látványosnak mondható ugrással emelkedett 905 forintig az árfolyam.
igen,ez egy tényleg jó hír,már csak a vevök hiányoznak.
sztem délután meg is jöhetnek.
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2178 hopp egy jó hír