pár dolog kimaradt az equilor tájékoztatójából:
- bankszámla (10102103-44491500-00000001)
- pontos határidő (2013. január 11. péntek?)
- követelés pontos értéke (névérték + kamat 1%-a?)
pár dolog kimaradt az equilor tájékoztatójából:
- bankszámla (10102103-44491500-00000001)
- pontos határidő (2013. január 11. péntek?)
- követelés pontos értéke (névérték + kamat 1%-a?)
azt nem tudom, val.szeg. annyira nem érdekelte az egész. Nem tudott nemet mondani az ingyen pénzre, még akkor sem, ha az neki nem jelent sokat. Gazdag sosem volt egyenlő azzal, hogy nem hajol le talált pénzért, bármennyire kevés az...
Nézd azt a sok boldog arcot és gondolj arra, hogy Te is hozzájárultál. (Meg egy kicsit én is.)
Épp elkaptam én is, egyből az E-sTar jutott eszembe... :S
Több mint két éve Pannergy volt az első amivel kezdtem az elég jól hozott,egészen tavaly májusig igazából nem volt gond,de ezzel nagyon megszívtam!Nem véletlen,hogy egy volt bróker vezeti a céget!Az a baj amikor egy kezdő-mint én-szerelmes lesz egy
részvénybe és az utolsó pillanatokig kitart mellette,mint luzer férj a .......feleségébe.Arra
azért kiváncsi lennék,hogyan és miért vette rá Patakit,hogy a nevét adja a céghez!???
ez nagyon jó hír, örülök neki és annak is, ha vmit tudtam segíteni.
Saját topikjaimban találsz olyan rv-ket, amikre érdemes lehet figyelni, akár csak nézegetni is a cégek fejlődését, és ha már ismered vmelyik céget nagyon alaposan (árfolyammozgását pl. figyeled egy éve, jelentéseit stb), akkor érdemes lehet akár évekre beleülni.
Értem én,néha a szar is visszajön a wc-én,hiába akarod lehúzni!
Kb egy hónappal korábbi tanácsodat már megfogadtam,most csak figyelek és azóta csak
értelmesebb dolgokra adok ki pénzt!:)És jobban érzem magam!Mégegyszer köszönöm!
régebben volt valami árfolyamkijelző náluk ami már nincs használatban
az igaz :)
de a többiek nem katasztrófaturistaként szerepeltek/szerepelnek itt régóta
Egyébként szeretek lomizni, ha vmi értékes felbukkan a romok közt, szívesen lehajolok érte
Te is itt vagy mint katasztrófaturista. :)
Többen buktak ezzel vagyonokat, de ha maradnak a tőzsdén akkor a most szerzett "tudás" később még a javukra válhat.
Ha fedezőménként akar szolgálni, akkor ne itt onanizáljon, Dénes.
.
továbbra sem értem, hogy tökepiacokhoz nem profin értö ill. kezdö tözsdések miért nem blue chipekkel foglalkoznak? Te pl. miért ezt a vackot figyeled még mindig, mikor több ezer jó rv. van helyette, amiben növekedési potenciál is van, és aligha megy csödbe?
valamit nem értesz, 1 hete lett az ideiglenes csőd bejelentve, akkor még 400 körül járt
Csődben a cég az árfolyam meg emelkedik!Na megyek és valamelyik hajléktalantól kérek
kölcsön karácsonyra egy kis pénzt,ha már ilyen hülyén fordított ez a világ!!!