Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#582813 Vigkrisz Előzmény: #582799

pár dolog kimaradt az equilor tájékoztatójából:

- bankszámla (10102103-44491500-00000001)

- pontos határidő (2013. január 11. péntek?)

- követelés pontos értéke (névérték + kamat 1%-a?)

#582766 rbbj11 Előzmény: #582685

azt nem tudom, val.szeg. annyira nem érdekelte az egész. Nem tudott nemet mondani az ingyen pénzre, még akkor sem, ha az neki nem jelent sokat. Gazdag sosem volt egyenlő azzal, hogy nem hajol le talált pénzért, bármennyire kevés az...

#582739 taresz Előzmény: #582737

Nézd azt a sok boldog arcot és gondolj arra, hogy Te is hozzájárultál. (Meg egy kicsit én is.)

#582685 Kiss Zoltán Előzmény: #582671

Több mint két éve Pannergy volt az első amivel kezdtem az elég jól hozott,egészen tavaly májusig igazából nem volt gond,de ezzel nagyon megszívtam!Nem véletlen,hogy egy volt bróker vezeti a céget!Az a baj amikor egy kezdő-mint én-szerelmes lesz egy

részvénybe és az utolsó pillanatokig kitart mellette,mint luzer férj a .......feleségébe.Arra

azért kiváncsi lennék,hogyan és miért vette rá Patakit,hogy a nevét adja a céghez!???

#582671 rbbj11 Előzmény: #582665

ez nagyon jó hír, örülök neki és annak is, ha vmit tudtam segíteni.

Saját topikjaimban találsz olyan rv-ket, amikre érdemes lehet figyelni, akár csak nézegetni is a cégek fejlődését, és ha már ismered vmelyik céget nagyon alaposan (árfolyammozgását pl. figyeled egy éve, jelentéseit stb), akkor érdemes lehet akár évekre beleülni.

#582665 Kiss Zoltán Előzmény: #582624

Kb egy hónappal korábbi tanácsodat már megfogadtam,most csak figyelek és azóta csak

értelmesebb dolgokra adok ki pénzt!:)És jobban érzem magam!Mégegyszer köszönöm!

#582642 rbbj11 Előzmény: #582641

az igaz :)

de a többiek nem katasztrófaturistaként szerepeltek/szerepelnek itt régóta

Egyébként szeretek lomizni, ha vmi értékes felbukkan a romok közt, szívesen lehajolok érte

#582641 taresz Előzmény: #582624

Te is itt vagy mint katasztrófaturista. :)

Többen buktak ezzel vagyonokat, de ha maradnak a tőzsdén akkor a most szerzett "tudás" később még a javukra válhat.

#582624 rbbj11 Előzmény: #582613

továbbra sem értem, hogy tökepiacokhoz nem profin értö ill. kezdö tözsdések miért nem blue chipekkel foglalkoznak? Te pl. miért ezt a vackot figyeled még mindig, mikor több ezer jó rv. van helyette, amiben növekedési potenciál is van, és aligha megy csödbe?

#582615 exmnbs1 Előzmény: #582613

valamit nem értesz, 1 hete lett az ideiglenes csőd bejelentve, akkor még 400 körül járt

Csődben a cég az árfolya…

#582613 Kiss Zoltán

Csődben a cég az árfolyam meg emelkedik!Na megyek és valamelyik hajléktalantól kérek

kölcsön karácsonyra egy kis pénzt,ha már ilyen hülyén fordított ez a világ!!!