Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#582778 BudFox Előzmény: #582754

én shortban.

bár év közben nem szoktam igy váltogatni...1-2 hónap is eltelik egy üzlet lezárásáig.

#582756 macika Előzmény: #582754

1 hét és hati zárás, aztán évzáráa

nincs itt már senki longban shortban

1212 forgalom olyan is!!

00

#582754 Konvektor Előzmény: #582681

Van még valaki longban közületek ? Mindenki kiábrándult és shortol, ? Akkor jön a rakéta .

Kérem nyilatkozzatok ! Milyen poziban vagytok ? Én longbam . 1:0 longosok javára.

Re: nincs cím

#582647 BudFox Előzmény: #582616

Közbe Richter megadta magát.....ilyenkor szokták a MOL -t vagy az OTP -t meghúzni.

#582646 BudFox Előzmény: #582617

JAh...én üzemeltetem a Dió-tőzsdét itt :D

900 a vételi árfolyam...1400-1500 az eladási árfolyam :-))) a kettő közötti spread meg az én nyereségem :-)

egyébként nem volt rossz biznisz..mert volt egy osztrák nagyvásárlóm..egybe 85- 90 kilókat is szokott venni.. ( fő részvényes :D )

#582625 Borska Előzmény: #582601

Ricsi ,teljesen egyetértek!!!! minden egyes leírt betűd a helyén van!!!

...de van az a lila köd, az a magyaros kócsagtollas betyár dac ami az emberekben a nemértemség és a csakazértiság mögé burkolódzva akadályozza a tisztánlátást

Bud! a 10000 bux pedig lehet hogy nem csupán álomország kapuőre lesz ,ha így folytatjuk..... hm,hm kicsit merész célár :) de több lépcsőből sima ügyis lehet

ami az OTP árfolyam csökkenését illeti pedig egy huncut adalék,2002 márcuisában az akkori árfolymértéket le tizedelték !!!!! vagyis 20k ról 2k ra nyomták le ,főként pszihés okok miatt az árát,evvel a darabszámot emelve,ha ezt most visszavezetnénk is BŐVEN durván túlértékelt pappírt kapnánk, főképp országkilátás ügyileg és nemzetközi bankszektor ügyi összehasonlításban,tetszik nemtetszik Ibiza ingája dolgozik,egyszer fönnt egyszer lennt,és ha nem változik itt valami nagyon nagyon gyorsan lesz ez még sokkal alantasabb szinten is....

#582614 BudFox Előzmény: #582600

mondjuk nem azért mert most shortolom....de én legszívesebben 10.000 ponton látnám újra a BUX indexet...az jelentené számomra valahol a realitást...

onnan aztán lehetne nagyokat rallyzni, vagy akár esni is.... de ott lenne a helye.

más, magyar realitás :

én veszek át diót itt a kávéházban...annyit akarnak hozni az emberek hogy már nem fér el sehova....akkora a szegénység..

2 hónap alatt 500 kilót vettem át, válogattam át, pörkölte meg, adtam el... most vettem le a táblát, mert most többet nem tudok eladni sem...

de ezen a héten még vagy 80 kilót hoztak volna....kell a pénz a karácsonyra..sokaknak kajára sem telik.

#582606 macika Előzmény: #582604

viszont amíg nem lesznek külföldi eladások , addig lényegében nagyobb esés se várható

így az egész bux mutyizás csak magyar bennfentes játéka marad

ez a zuhanó forgalmunkon is jól látszik

unalom, szenvedés beverés aztán kitépés

forgalom nélkül mind

TA-t el lehet dobni

#582604 Frontin Előzmény: #582600

És mindezt összefogja egy a külföldi befektetők számára "vonzó és kiszámítható" gazdaságpolitika.

#582601 Ricsi Előzmény: #582600

Még egy adalék, mit is vétettek valójában:

2012 októberében az ipari termelés szezonálisan munkanaphatástól megtisztított indexe 3,8 százalékkal esett vissza. Eközben a magyar feldolgozóipar 13 alágának új megrendeléseinek volumene 9 százalékkal csökkent, olvasható a KSH tájékoztatójában.

A munkanaphatástól megtisztított index októberben 3,8 százalékos csökkenést mutat az egy évvel korábbival összehasonlítva, ami három éve nem látott visszaesést jelent.

http://www.mfor.hu/cikkek/Jelentosen_visszaesett_az_ipari_termeles-.html

#582600 Ricsi Előzmény: #582590

Elmondjam???

Richter - folyamatos gyógyszerkassza baromkodás, senki nem tud semmi biztosat

Mtel - Telefonadó, közműadó

MOL - Közműadó, és komolyan csökkenő belső fogyasztás, a nyereséges gáztározók államosítása

OTP - Bankadó, tranzakciós adó, hitelezhetetlen magánszemélyek és cégek.

Most már sejted, mit vétettek???

#582598 macika Előzmény: #582585

1 hét múlva kifut a határidő

nem lesz itt már semmi tartós rakéta

ha lesz majd 1-2 napos, akkor matolcsy kipukkantja

egyébként jövőre idehaza továbbra is recesszió lesz GDP esni fog, de nőni nem az biztos