Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Temetkezési vállalkozók

#582603 Janicroft Előzmény: #582568

Micsoda profi elemzés! :D Ilyet szerintem még én is össze tudnék hozni! Limites esések, rések, bennfentes információk. Atyaég. Mondjuk megértem valamennyire, nem sok egyebet lehet elmondani a chartról meg a cégről sem, de akkor ne hívjuk már ezt E-Star technikai elemzésnek.

#582570 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #582469

Lupin! Én már nem versenyzek ezen a pályán..úgy jártam mint Overdose, a jövőben már csak fedezőménként szolgálom a hazát. Most, hogy az OTP avval kecsegtet, miszerint nincs részvényesi érték a cégben, talán meggondolom magam, oszt futok még egy versenyt, ez lesz a búcsúfutamom.

#582569 exmnbs1 Előzmény: #582568

"Nem tévedésből írtam, bullish gyertyaalakzat. Nem kizárt, hogy a tulajdonosokhoz kötődő hitelezők vannak többségben a csődegyezség során. Ha ez így van, akkor a tulajdonosok a cég túlélését szolgáló, a cég számára relatíve kedvező egyezséget kényszeríthetnek rá a többi hitelezőre...

(Én a magam részéről a főtulajdonos, Soós Csaba hozzáállását figyelném kizárólag, és nem a pénzügyi helyzetét a cégnek. Amíg benne van a cégben az 1 mrd Ft tulajdonosi hitel, addig reális esély van a cég reorganizáció után való sikeres működésére ...)

Persze amíg ez nem derül ki - ezt egyelőre csak a bennfenntesek tudhatják - addig a spekulánsok sötétben tapogatóznak. Legelőször azok a bankok fogják megtudni, akik résztvesznek a csődegyezségi tárgyalásokon. A chart viszont másnap már el fogja mondani, hogy mi a helyzet..."

#582559 exmnbs1 Előzmény: #582537

http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/nincs_reszvenyesi_ertek_az_e-starban.177100.html

háttérbeszélgetésen arról beszélt, hogy kötvényeseinek ki nem fizetésével a részvényesi értéket nullára csökkentette az E-Star. Az OTP alapkezelője arra fog törekedni az egyezségnél, hogy a cég elsősorban a hitelezőit fizesse ki - tette hozzá.

Arról már több alkalommal is beszámoltunk, hogy az E-Star részvényeseinek helyzete a kötvényesekénél is rosszabb, hiszen még ha sikerül is megállapodni a hitelezőkkel, egy esetleges forgatókönyv a részvény-kötvény konverzió, ami a jelenlegi részvényesi struktúrára nézve komoly hígító hatással lehet.

Abban az esetben pedig, ha nem sikerülne megállapodni a hitelezőkkel, egyenes út vezetne a felszámolás irányába, ekkor a kielégítési sorrendre tekintettel a kötvényesek még csak csak reménykedhetnek, hogy kapnak valamit, a részvényesek azonban aligha.

A részvények árfolyamát jelenleg ezek a félelmek befolyásolják elsősorban, ha azonban sikerülne az E-Starnak az első hitelezői egyezségi tárgyaláson egy olyan reorganizációs tervet bemutatni, ami a vállalat hosszú távú működését biztosíthatja, és azt a hitelezők többsége - biztosított és nem biztosított kategóriában egyaránt - támogatja, akkor akár jelentősebb emelkedési potenciál is lehet a részvényekben. Ekkor a papírok árazását elsősorban a cégben marad cash flow termelő egységek várható jövedelmezősége határozza majd meg elsősorban.

Az mindenesetre meglátásunk szerint nem éppen bíztató kijelentés az OTP Alapkezelő portfólió menedzsere részéről, hogy az E-Starban lényegében nincs részvényesi érték.

Az E-Star árfolyama az elmúlt napokban igen sokat esett, szerdán a napi elmozdulási limitet is kiszélesítette a BÉT, ekkor egyébként új történelmi mélypont született 208 forinton.

#582537 cédrus Előzmény: #582450

Meg kell mondjam, nagyon sokat nőttél a szememben az utóbbi hetekben, és elnézést kérek a korábbi, sokszor igazságtalan provokációkért.

Nem értem mi ez a pesszi…

#582520 Kiss Zoltán

Nem értem mi ez a pesszimizmus!A stratégiai terv szerint jövőre kilépnek egy újabb országba!

Remélem olyanba amivel van kiadatási egyezményünk!:)

Re: nincs cím

#582488 rbbj11 Előzmény: #582475

nem tudom, de Dénes, szólj, ha Szekács utca kiárusítása lesz, mert a bútorlicit engem is érdekel!

Re: nincs cím

#582475 macika Előzmény: #582474

Részeg Dénes fogja vezetni a kötvényesek tüntetését a parlament előtt ? )))

Ezek a fránya, sötétben …

#582473 Kénes_Dénes

Ezek a fránya, sötétben bújkáló, rémhírterjesztő kötvényesek sem hittek a jó öreg Kénesnek, mikor szóltam, hogy ideje felajánlani a Csabronnak, amíg van ennyiért lehetőség. Úgy hallottam ott sorakoztak az ajánlati könyvben 17.000 forint alatt ma is. De most ugye nem veszünk. Lehet majd...... kevesebbért.:-)

Az is megeshet, hogy megpróbálnak belopakodni a karácsonyi céges bulira, és ott ajánlatokat tenni 14-15%-okra. Zaklatják a jónépet a táncparketten.