Bux újra zöldben nulla fölött :D
OTP 4115
Csak tudnám miért kell a BÉT összes papírját még ötvenelődés, tizedelés után is béka segge alá várni.
Vagy OTP felezés, harmadolás után.
Mit vétettek?
Bux újra zöldben nulla fölött :D
OTP 4115
Csak tudnám miért kell a BÉT összes papírját még ötvenelődés, tizedelés után is béka segge alá várni.
Vagy OTP felezés, harmadolás után.
Mit vétettek?
Pont ez a baj, hogy nincs rakéta, mikor lesz?
Ezt várjuk, hogy legyen.
miattam zuhant most le....eladtam a longok egy részét :D már olyan kicsi a forgalom hogy én is kibillentem a pakk egy részével 90 fokban :pffff
Alulsúlyozásra rontotta a magyar eszközökkel kapcsolatos ajánlását a Wood a korábbi felülsúlyozásról - írja az elemzőház legfrissebb elemzésében.
régen sokat kerestünk az ilyenféle kis papírokkal....:-)) még a válság előtt csináltam én is.
hááát ..:-)) tegnap már a beigliket sütöttük délelőtt..60 db már lement....1 -et már meg is ettünk reggel..egy finom mákosat :-))
csak a tőzsdén is lenne sok mákunk :D
igen,otp meglepően szépen menetelt ma,ezt ma buktam, a gép fogja zárni nap végén,most már kivárom,és mint bebizonyosodott a -150pontos esés se jött össze,rendesen mellétrafáltam a nappal,de veszteség minimális,sőt egy lekötéssel még bármi lehet,hati stoppokat eddig nem veszélyeztetik
igen..éppen longban vagyok....persze hogy az SP ilyenkor nem akar megindulni, vagy éppen esik még....
szerintem zárás után is egy helyben fognak maradni és zárás előtt elindul USA valamerre....
sztem süti a finom sütiket
bux felejtős, nincs forgalom
talán holnap felmutyizzák (péntek), vagy a hatira 21-re
-18 pont eddig
ha öt perces S&P mozgást nézel, ne várj 20%emelkedést benne.
OTP napi maxon, na meg heti maxon.
Borska koma, inkább BUX mehetne, nem az OTP shortod ellen drukkoltam
Alamuszi módon emelkedik az otp, holnap szigetet alakít ki és a bux kilő, mint a rakéta
Tudtam, hogy a maci kiugrik a bokorból :D
amerre megyek, mindenhova jönnek utánam ,-)
maci, maci
+3pont.. de hány napja +3pont? Hány éve? 2009március óta?
örülj inkább, hogy DAX emelkedik.
Na majd most, nyugat megindult picit.
Halálos ez a BÉT, úgy ahogy van.
Remélem hosszú az élet előttem, és addig még elindul legalább egyszer pár éves trend fel. :D
OK. Valószínűleg holnapra gyúr !! Azért adja elő ilyen szolídan
+0,11 % kilőttek bennünket! :D