Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#582333 Hathor Előzmény: #582324

Abban forgok azóta.

Annyit mondok, vesztes pozicióm még nem volt azzal a papírral.

Érdekes egy 12000-208között eső papírban hogyan lehet pénzt keresni?

Ha követted volna a blogom, mindent tudnál róla.

Jó kis papír az, csak mindenki a csődre koncentrál.

Na de erről többet nem is akarok beszélni, mert ma is visszafogom magam a PFes topikjában. Nem csöpögtetetek semmit ki, csak a papír aznapi mozgását írom le, ami rajta van mindenki kötéslistáján.

Ellenben szépne feltankoltam KEGből két hete, ami azóta is esik.

Van kihívás benne, de várunk, mert ráérünk 6%os banki kamat mellett. Naponta mennek ezek a papírok 5-10%okat.

2000ről 36nál van a papír.

Nem kapkodós, ráérős pozició, ami bárhol duplázható, triplázható mennyiségben. Árfolyam bármikor felezhet, de bármikor duplázhat, triplázhat is. ,-)

Na.. elindul már BUX? ,-)

#582324 BudFox Előzmény: #582286

E-star papírral mi lett ? eladtad még valahol ?

őrület hogy az egyik legjobban induló kis papír volt és ez is a többi vacak szintjére jutott

#582293 Borska Előzmény: #582292

ennyi lett volna :) már hogy nem gondolkozol

a kamatpályával semmi gondom,ebben maximálisan egyetértek a kormánnyal,csupán arra céloztam hogy ez beza erősen korrelál a hati kamattartamával,vagyis nem szabad a megszokott 1200-1500as pontkülönbségeket vizionálni ,vagyis hati 1000pontos kt-jét adni kell mint gép

a rövidtávú menet szerintem

http://kepfeltoltes.hu/121213/sp_8__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mivel bux nem egy bikás piac az emelkedésből nem igazán tudta kivenni a részét,szerintem z esésben párhuzamban fogunk futni a kintiekkel sp 8órás csártomon ehhez a célárhoz nálam olyan 17k körüli bux dukál,da ha elharapódzik a pánik láthatunk akár csuda dolgokat is

#582292 Hathor Előzmény: #582287

Mi is a kérdés?

Shortban nem gondolkodom egyelőre továbbra sem.

kamatpályával mi a baj?

Csökken a kamat itthon.

Azt mondtátok mindig ez kell a gazdaság élénkítéséhez.

Most már ez sem jó?

Nem értem.

#582287 Borska Előzmény: #582286

értem, és csak beszlgetés szintjén kérdem ,nem gondolkozol egy pillanatig sem shortban? tudom hogy szemmelköveted a kamattartalmat a 13as hati perpillanatban 4,5% körüli kt-vel rendelkezik,egy esetleges bux beeséskor (ami persze nem tuti,csak példaképp) 17600 körül hati kt-ja ha jól tippelek felugrik 6% köré, amiben igazad van hogy a mo gazdpolban ami kiszámítható az a kamatpálya,az pedig leépülőben van ,vagyis a hati kt-től sem várnék gigabrutál plusszokat, vagyis lehet hogy érdemes elkezdeni kiépíteni a pozikat,aminek létjogosultságát tovább növelné amit említettél miszerint kinnt minden csúcsra van járatva,vagyis korri jöhet, leginkább a fed miatt,hisz valami ilyet árazhattak hetek óta,megkapták,realizálnak

...ez csak játék a gondolattal,csak kíváncsi lennék a véleményedre

#582286 Hathor Előzmény: #582284

Kis papír pozim van csak. Hatim nincs most, illetve hónapok óta nincs hatim.

Ebben a negatív tendenciában most csak lepukkant részvényt veszek itthon.

Ha meg megindul bux, hozok be pénzt hatira.

Most szurkolok csak a BÉT, Bux emelkedésének.

Hiába vannak a kinti indexek tetőn.

FHB 5%ot emelkedett ma, jót tett neki a negatív figyelő lista, nem?

Ki érti ezt mi? :D

#582285 Borska Előzmény: #582282

minden igaz amit leírtál , sajna egy dologgal nem tudok egyetérteni :

nem csak volt az a kiszámíthatatlan dolog ,hanem még mindig VAN

#582284 Borska Előzmény: #582280

van most pozid hatiban Hathor? ha van mi a terv , kifuttatás,majd zárás vagy átkötöd 13ra ?

#582282 Hathor Előzmény: #582280

Volt egy kiszámíthatatatlan gazdaságpolitikánk.

Kormányunk próbált az IMF, brüsszeli nyomásnak eleget tenni.

Megszorításokat vezetett be, megcsináltuk végre a 2013as költségvetést. Így kikerülhetünk a túlzott defficit alól.

Ideje lenne egy emelkedő pályára állnia a magyar gazdaságnak, a bóvliból stabillá, majd növekedésnek kéne következnie.

#582275 BudFox Előzmény: #582251

én meg jövőre ki akarom próbálni az EUR/USD -t vagy az EUR / HUF -ot..az vajon mennyire lesz egyértelmű ? próbálok most benne összefüggéseket keresni..de abban még annyira sincsen mint a határidőben :D

#582265 Borska Előzmény: #582261

Borska kollégát meg a dax szopatta meg rendesen,szóval sajna nem fenékig tejfel.....

szerintem buxban 17500-6…

#582262 Borska

szerintem buxban 17500-600 között nagy bunyó lesz, tépés öntés tépés öntés, ha letörik jöhet a pince, ha patanik akár 1000pont is lehet benne

de első körből én odáig levárom

#582261 Hathor Előzmény: #582255

Pedig itt és a fórumokon csak azt lehet olvasni, hogy mire emelkedik már BUx, ha véletlen megy fel ezer pontot. Tehát egyértelmű, hogy itt minden sz@r, és csak shortolni kell.

Borska kolléga is levezeti minden alkalommal, be is jött neki, lejöttünk egy hónap alatt.

Na. Kiszámítható.

Mást sem kell tennetek, mint shortolni.

Mondjuk Te éppen szoktál longolni is.

#582251 Hathor Előzmény: #582247

ugrott egy ötvenest már fel, ez is valami.

Nem csak ennek kell, hanem BUXnak is ,-)

Azt meg hogy Bux nem bírja magát összeszedni, ezt már mki tudja.

Jöhetne valami új már, nem?

Mondjuk nyugat esik, mi emelkedünk pl.

A kiszmíthatóság megöli a piacot, már pedig nektek minden egyértelmű :DD

#582247 Waszeitung Előzmény: #582242

Hali Hathor!

Hová ugorjon a szerencsétlen kt,hamarosan zárás lesz...napok óta emelkedik az összes piac,csak buxli nem bírja magát összeszedni.