Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#582242 Hathor Előzmény: #582236

Hagyjuk a nyuszit húsvétra, most mikulás van munkában, az pedig ajándékot hoz decemberben.

Maci meg a bokorban, remélem ott is marad :D

KT20pont. Na mikor ugrik fel?

nahh csak kinyillik a do…

#582241 Borska

nahh csak kinyillik a dolod :)

akkor hogy ilyen szépen meghúzták otp 200darabos short el is indult szigorúan napira 4080 ról

a buxot pedig ma -150-200 ont közé várom

#582236 BudFox Előzmény: #582234

:DD

srácok..itt állunk a bolt előtt sorban de ez a nyuszika még mindig sehol :-))

elöl áll a MAci...szólni kéne neki hogy engedje előre kinyitni...

mert folyton hátralöki hogy : Nyuszika, ne tolakodj !!!...irány hátra a sor végére:DDD

#582234 Hathor Előzmény: #582233

Semmi kötés nincs még mindig?

Áhh ez egyre rosszabb..

tudom kifutás lesz, na de zárni akkor is kell.

#582232 BudFox Előzmény: #582136

Hát igen....minket magyarokat még az általános pesszimizmus is lefelé húzza.

hát ez van..pedig ha megindulna én is szívesen longolnám...régen én voltam a legnagyobb longos....régi "öregek" :d is megerősíthetik :)

#582231 BudFox Előzmény: #582191

az se jó taktika szerintem..mert a következő választásokat is a Fidesz fogja nyerni, méghozzá fölényesen... mert a többi ellenzéki párt épen szétesőben - újraszerveződőben van...nem lesz elég erejük a választásokra.

#582216 Konvektor Előzmény: #582180

Kedves Hator ! Én is a te oldaladon állok. Nagyon hiszek abban , hogy a bux holnap v. holnapután megindul. De, ha a bux 17700 alá zárna 30 percesen, lezárnám a longot.

Holnap meglátjuk .

Szóval: Hator én még melletted állok !!!

A bux-ra a legjobb analó…

#582191 Boby.

A bux-ra a legjobb analógia, a mol 1998-2002 közötti mozgása. Amíg ez a kormány lesz hatalmon, vagy a politikájában nem lesz gyökeres változás, addig felesleges a hazai papírokkal hosszú távon foglalkozni. A választások előtt kb. fél évvel számítok egy mini rallyra, amennyiben lesz egy normális ellenzéki alternatíva, aminek lesz esélye a választási győzelemre.

#582189 Borska Előzmény: #582185

igazad van ! bár én a magam részéről ennyire szélsőségesen nem fogalmazok,hisz a végleges osztályzatot úgyis csupán a jövő osztja ki,vérmérséklettől függ a kormány megítélése, azonban az elvakultság bármely oldalhoz is tartozva káros lehet ,hisz amikor leírjuk,kimondjuk tudat alatt magunkba is sulykoljuk,és a saját itélőképességünket is elhomályosíthatja a dolog, az önbecsapásnál veszélyesebb pedig nincs ( sem az élet egyéb területein ) főképp nem a tőkepiacokon. Szerintem meg kell próbálni lavírozni ezeken a vizeken és a lehető legjobban, a tőke védelmét szemelőtt tartva kereskedni

...aztán úgyis kiderül ,az más hogy van mikor már késő a felismerés, de reméljük nem kerülünk ilyen szituba

#582188 macika Előzmény: #582154

a daxban mindenki a tetőt keresi

a buxban meg az alját

micsoda különbség cicuska!

#582186 Borska Előzmény: #582180

Abban teljesen igazad van,hogy a kitartáson és a helyes idősíkon múlik a dolog java része,ehhez pici szerencse és a tréder egyenesben van :)

amúgy hogy ne gondold hogy nálam csak a short,hosszútávon 3-5-8 évben gondolkodva ,valóban van fantázia bét rv-be fektetni, ha az ember stratégiája olyan pl hogy havi egy összegért adott ,megválogatott rv-t vásárol és ezt végigviszi ,akkor bizton állíthatom hogy laza dupla benne van a dologban, de fegyelem kérdése nem parázni és rendszeresen venni-venni-venni több adagban,amolyan nyugdíjpénztár jelleggel, hasonlót tervezek magam is, havi 30-50e megtakarításokat ,rendszerességgel,több éven keresztül értékpappírszámlán gyüjteni,kihasználva evvel az adókedvezményeket és az előbb utóbb eljövő emelkedést

de ez nem keverendő a pár hetes hónapos spekulatívan kezelt hatimmal, rövid távon a fidesz égisze alatt nem hiszem hogy az alacsony beszállópontokon kívül extra profittal kényeztetné az embereket a bét

#582185 Euroman Előzmény: #582177

sajnos én is hasonlóan gondolom....az elmúlt pár napban volt itt a pf-en cikk arról, hogy lengyelek és csehek minősítését is megerősítették, talán még pozitív kilátást is mellé helyeztek...sajnos már nem emlékszem pontosan, de pozitív kicsengésű volt mindkettő....persze egyiküknek sincs oberpatkány, hazug, skizofrén fkormány a nyakán...van néhány hülye az európai politikában, de ezeknél a betegebb elméjű, kisebbrendűségi komplexusosabb, önimádó törpék sehol sincsenek....és persze ennek a gazdaságpolitikának a levét isszák a tőzsdei és nem tőzsdei cégek is....

#582180 Hathor Előzmény: #582179

Még kitartok, egyszer ennek is el kell indulnia.

Folyamatos bóvliból ki kell kerülni.

A tőkepiacokat nem esésre találták ki eredetileg, hanem emelkedésre.

A mélyen elnyomottból is lehet valami, ha megunják a kinti kifuttatott piacokat.

Előbb utóbb mindent elérek, amit akarok. Kitartáson múlik!

#582179 Borska Előzmény: #582162

Hibátlanul elcsipted a long indulását !!! de nem itthon ha ezt lekereskeded hatalmas haszon jött volna össze belőlle, ha nem trédelsz forexen , béten certikkel simán szakíthatsz a longos szentimenteddel,hisz a világban valóban az az irány,és ezt megjátszva pénzt hoz,nem kell a Mo. rv-k miatt sajnálkozni,ugyse mi döntjük el,ha ennyire beletrafálsz a kinnti irányba menj neki a DAXnak,aki a napos csatorna alján megvette bízva a longban már minimum 400-450 pip nyrőben figyeli a dolgokat ,laza stoppszinttel

.......ha mindenképp a béten történő kereskedéshez ragaszkodsz

#582177 Borska Előzmény: #582162

Tudod Hathor ,komolyan nem értelek :) mit vársz a béttől ? ki venné a cuccot ? kik azok a szemetek akik a víz alatt tartják ? mit tartanak ? hol ? a buxot? egy részvénykosár ,sulyzott átlaggal,matematikailag számolható egység, a benne lévő pappirokat kéne venni,de ki is venné? és legfőképp miért is ?

OTP ? MATÁV ? MOL ?

nem kell a befektetőknek,egyszerűen NEM KELL, ez olyan mint a nagybani piac, a pénz és a haszonszerzés diktál,mi a csának tenne bele a MATÁVBA nagy zsugát ? azért hogy az állam lehúzza ? jahh osztalék ? már ha lesz !!!! vagy a kintiek figyelik a csártot és dupla aljat látnak ? dehogy figyelik, Mo-t sajna magasról lesz...rják, egy ami kell nekik a PROFIT, a biztos haszon ,amit az állampappirokon elérhetnek, HUF is a kamat miatt ilyen erős,megszünt az előrejelző szerepe ,ha dollárt nyomják ,nulla kamatra felvéve hufra váltva 5% tuti hozam,de ennek semmi köze az rv piachoz, a gazdaságpolitikánk miatt leírtak bennünket, az más hogy ha bebizonyosodik hogy ez a járható út és a kapzsi nagytőke rájön hogy jó lehet ez akkor pattincs,de ezidáig erről szó nincs...

és tudod én azt érzem hogyha ez a kinnti überbrutál hiperoptimista szemlélet picit is múlni látszik (persze hogy mikor azt nem igazán tudhatja senki) akkor fogják a bétet igazán elmeszelni

lehet ezt szeretni ,utálni, érteni ,értetlenül ácsorogni előtte de ha megy akkor venni kell ( kéne ) ha esik akkor meg adni

...de a csodavárás is egy stratégia,bár magyar rv-ben ülve tud kényelmetlen lenni

#582162 Hathor Előzmény: #582161

Ricsivel cserélnem kellett volna. Neki ide kéne jönnie shortolni, nem DAXot adnia, nekem meg oda kéne mennem longolni.

Hihetetlen.

Remélem kimegy az egész világ ATLre.

#582161 Hathor Előzmény: #582151

NA elindultak 18.30ra feljebb a piacok.

Gondolom miránk meg még több világfájdalom jön, nehogy felmenjük a piacokkal.

Már jön is a hír, 9 magyar bankot rögtön negatív figyelő listára tett a Moodys köztük OTPvel.

Elmennek ezek a fenébe. Komolyan.

#582154 Ibiza Előzmény: #582150

a komcsilibsi bagázs az egész országot víz alá akarja nyomni....nekik a kommunistáktól középre az már fasizmus.. még ha a mi komcsijaink kicsik sárgák és az övék..bankárkomcsik...tőkés öntudattal...

a zsizsik bankárok elvárják a kézcsókot..megszokták a helytartóiktól..amíg Orbán ezt nem teszi meg alá/nk fűrészelnek ahol csak tudnak...ezért keressük a valódi szövetségeseket..akiknek esetleg még pénzük is van.