Csak nálam nem mindig frissíti az oldal az RSS híreket? Most például csak tegnapi hírek vannak. Eddig azt hittem, hogy a Chromium hibája, de Firefox alatt is ez van. Ha nálatok jó, akkor viszont vagy a routeremmel van valami, vagy a szolgáltatónál.
Csak nálam nem mindig frissíti az oldal az RSS híreket? Most például csak tegnapi hírek vannak. Eddig azt hittem, hogy a Chromium hibája, de Firefox alatt is ez van. Ha nálatok jó, akkor viszont vagy a routeremmel van valami, vagy a szolgáltatónál.
5 munkanapból 3 eltelt és sehol a csődvédelem, még van 2 a Törvényszéknek
1 év alatt 97%-ot esett és kecsegtető lesz a 2013-ban is meglehet utoljára
pl a következő stoky talira )))))))
Ma is beigazolódott, hogy 3 nap limites esés után bármi jó lehet 1 percre. Igaz, kicsit módosítottak a limiten, így ez alacsonyabb árfolyamon történhetett meg. Hosszabb időre nem tartanám továbbra sem. 1 percekre lehet jó lesz holnap is extrém sportolóknak.
A mai nap mindenki láthatta, milyen amikor egy nagy szereplő belevesz. Igazi nagypályás játékos, egy tőzsdei rambó! Erős kezek, vételi erő. Lehet néhány bennfentes információ birtokában is volt, ki tudja :-)
Lehet hatalmas ralli kerekedik, ahogy Babics Egon is megjósolta. Ebben a jó hangulatban megtartjuk majd a karácsonyi céges bulit. Lehet, hogy belépődíjas lesz, a befolyt összegek mennek a cég kasszájába.
Nincs gáááz!
Most is több új project van a csőben.
Megtört a részvény lendülete, ma már nem sikerült napi maxim(ilian)umon zárnia, mint ahogy tette azt a hét többi napján.
ma is jó tömés volt, de nyilván néhány dögkutas talált vmi ehetö húst is
sajnos elég egyszer makacsul ragaszkodni egy rossz pozihoz és mindent darál, sajnos saját tapasztalat is
Ilyen az én munkaadómnál is volt. 70mft-s beruházásra azt mondta a mérnök, hogy 10 hónap alatt megtérül. Mondtam is, hogy lefosom a bokám ha így lesz. Lett 100, és soha nem fog megtérülni. Mai napig a legjobban fizetett ember. Ilyen ez.
Életemben először belevettem ebbe a roncsba....csak 400db 230-as átlaggal....:))