Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

off egy kérdés erejéig

#582253 Lxrose

Csak nálam nem mindig frissíti az oldal az RSS híreket? Most például csak tegnapi hírek vannak. Eddig azt hittem, hogy a Chromium hibája, de Firefox alatt is ez van. Ha nálatok jó, akkor viszont vagy a routeremmel van valami, vagy a szolgáltatónál.

Re: nincs cím

#582187 macika Előzmény: #582184

1 év alatt 97%-ot esett és kecsegtető lesz a 2013-ban is meglehet utoljára

pl a következő stoky talira )))))))

Ma is beigazolódott, hog…

#582184 Sly--

Ma is beigazolódott, hogy 3 nap limites esés után bármi jó lehet 1 percre. Igaz, kicsit módosítottak a limiten, így ez alacsonyabb árfolyamon történhetett meg. Hosszabb időre nem tartanám továbbra sem. 1 percekre lehet jó lesz holnap is extrém sportolóknak.

A mai nap mindenki látha…

#582170 Kénes_Dénes

A mai nap mindenki láthatta, milyen amikor egy nagy szereplő belevesz. Igazi nagypályás játékos, egy tőzsdei rambó! Erős kezek, vételi erő. Lehet néhány bennfentes információ birtokában is volt, ki tudja :-)

Lehet hatalmas ralli kerekedik, ahogy Babics Egon is megjósolta. Ebben a jó hangulatban megtartjuk majd a karácsonyi céges bulit. Lehet, hogy belépődíjas lesz, a befolyt összegek mennek a cég kasszájába.

Nincs gáááz!

#582137 Fornit Előzmény: #582133

Megtört a részvény lendülete, ma már nem sikerült napi maxim(ilian)umon zárnia, mint ahogy tette azt a hét többi napján.

ma is jó tömés volt, de …

#582133 rbbj11

ma is jó tömés volt, de nyilván néhány dögkutas talált vmi ehetö húst is

#582132 rbbj11 Előzmény: #582101

sajnos elég egyszer makacsul ragaszkodni egy rossz pozihoz és mindent darál, sajnos saját tapasztalat is

#582116 taresz Előzmény: #582108

Ilyen az én munkaadómnál is volt. 70mft-s beruházásra azt mondta a mérnök, hogy 10 hónap alatt megtérül. Mondtam is, hogy lefosom a bokám ha így lesz. Lett 100, és soha nem fog megtérülni. Mai napig a legjobban fizetett ember. Ilyen ez.

Re: ez tényleg így van ?

#582112 Hibaz Előzmény: #582051

Életemben először belevettem ebbe a roncsba....csak 400db 230-as átlaggal....:))

#582108 Janicroft Előzmény: #582105

Az.... :D

Egyébként az hogy a bánatban van hogy a gyergyói operáció 69.000 EUR EBITDA-t termelt? Nem nevetséges ez az összeg a befektetett tőkéhez viszonyítva?