Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#582151 Hathor Előzmény: #582146

Figyelni kell a FEDet ma este 18.30kor, meg 20órakor.

Költségvetési szakadékot is pozitívan meg kell oldaniuk az usenkákéknak pár héten belül.

Fél éve más sem megy mint lenyomogatás itthon.

Sok az eladás már itt szerintem, elkezdhetnének már visszavenni.

#582150 Hathor Előzmény: #582142

Szia Margaretta!

Jó kis mese ,-)

Nem tudom meddig tudják még ezt a bétet a víz alatt tartani és ez mire jó?! Közbe kapkodják a kötvényeinket, diszkont kincstárjegyeket, meg forint masszívan áll 300alatt, de még 285alatt is.

Olyan mintha a vízbe nyomott labdának felszínre kéne törnie, de valaki csak próbálja nyomogatni azt a labdát lefele, de sokáig már nem bírja.

Ennyi pénzt amit ellopnak a kisbefektetőktől szemérmetlen dolog.

Mindenkinek parkoló pályán áll a pénze befektetésre várva, ezek a ganék meg fogják a Buxot.

Nem igaz, hogy nem lehet elkezdeni vásárolni egy kis papír tömeget, meghúzni a piacot, hogy áramoljon be a pénz.

Folyamatosan csak kifelé kel talicskázni?

#582142 Margaretta Előzmény: #582136

“Van egy történet az egypetéjű ikrekről. Az egyikük tántoríthatatlan optimista, aki szerint az élet igenis habostorta. A másik viszont megkeseredett pesszimista, aki hangoztatta, hogy a Murphy törvénye csöpög az optimizmustól. Szüleik a fejüket csóválták, és mindkettőt pszichológushoz vitték.

A szakember azt tanácsolta, hogy próbálják kiegyensúlyozni a két gyermek személyiségét.

– A legközelebbi születésnapjukon külön-külön szobában bontassák ki velük az ajándékaikat! A pesszimistának vásároljanak össze szebbnél szebb ajándékokat, az optimistának pedig adjanak egy doboz trágyát.

A jóemberek tartották magukat az útmutatáshoz, és feszülten várták az eredményt.

Amikor bekukucskáltak a pesszimistához, hallhatták, hogy megállás nélkül zúgolódik:

- De ronda ez a számítógép! Fogadjunk, hogy az a videójáték mindjárt összetörik… Ezeket utálom… Láttam már ennél nagyobb távirányítós autót is…

Lábujjhegyen a másik ajtóhoz lopakodtak, s a kulcslyukon át látták, hogy az ő kis optimistájuk sugárzó arccal labdázik a lócitromokkal.

- Úgysem csapnak be! – kuncogott. – Ahol ennyi trágya van, ott egy póninak is kell lennie!”

Ezt bírtam küldeni neked az optimizmusról és a pesszimizmusról:)

#582136 Hathor Előzmény: #582134

"vannak azért itt nagy longosok is, pl : Hathor"

Aki már meg sem kisérli a hati longot, mert akkora a negatív szemlélet az egész világban a BÉTtel kapcsolatban, hogy a világ fájdalma lecsapódik ezen a szerencsétlen Buxon.

Besz@rás, komolyan mondom.

Még a **** lengyelek is ívelnek felfele, csak mi vagyunk ilyen trutymók.

Nagy szerencséjük van a shortosoknak. De remélem nem mindig lesz ez a negatív hangulat az országban, mert ez nem mehet örökké.

#582114 BudFox Előzmény: #582084

17900 felett lezártam egy adag shortot, de rögtön utána ismét shortot indítottam.... ment lefele..

de nagyon gyér a piac..máshol is nemcsak itt...

#582110 BudFox Előzmény: #582080

de hiszek neked :D

csak nem láttam előtte hogy írtad a zárás időpontját :-))

amúgy üdv...mi a pálya ? E-Star ? Hati ? hogy áll ?

#582096 sztiv1 Előzmény: #582080

Sziasztok!

Minden évben megy a találgatás mikor zár a hati,Hát a hónap harmadik péntekén, ahogy szokott a határidő,ez mitől változna?

Ja még jön majd a másik kérdés, hány órakor,mondom 17 órakor,de déltől általában már alig van kötés ,vigyázni vele

#582080 Hathor Előzmény: #582075

"beszéltem brókerrel..jövő pénteken fut ki a 1212, tehát még bőven lehet zárogatni odáig."

Nem hittél nekem? :D

#582075 BudFox Előzmény: #582066

most longolom....:-))

beszéltem brókerrel..jövő pénteken fut ki a 1212, tehát még bőven lehet zárogatni odáig.

eladtam a longjaim kéth…

#581894 Ibiza

eladtam a longjaim kétharmadát 900felett, ha lemegyünk akkor dt short lesz..

#581728 Alexander Előzmény: #581714

Az elszegényedett Kohn perecet árul a tőzsde előtt, ebből próbálja fenntartani magát.

- És, hogy megy neked, Kohn? - kérdezi egy ismerőse.

- Amióta sikerült kiegyeznem a bankkal, nincs okom panaszra...

- Hm... Mi volt az egyezség?

- Én nem veszek tőlük értékpapírokat, ők nem vesznek tőlem perecet..