Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#581176 exmnbs1 Előzmény: #581175

csatlakozom a klubhoz, bennem is megfordult

de az is hogy Makra kettős játékot játszik

#581173 taresz Előzmény: #581171

Azért az furcsa, hogy pont Makra borította fel a szaros bilit, az aprónak mondható pénz miatt.

#581172 Zotya32 Előzmény: #581165

Szóval akkor ekaki idénre már bezárt?

arab? rossz helyre mehettek, mert szinte csak "ázsiai fajták" voltak a gépen. :))

#581171 exmnbs1 Előzmény: #581168

hogy miért vették fel a lengyel hitelt, az ki fog derülni és az is hogy ok volt-e

mindenesetre nem vették meg belőle a resz eszközöket amint azt Soós jún 6-án beígérte és a likviditási problémáikat sem rendezték, lásd pl Grep

Én csak azt nem értem,mi…

#581168 Kiss Zoltán

Én csak azt nem értem,miért vett fel Lengyel hitelt,vásárolja vissza a kötvényeket!?Csinálta volna azt mint a Bajnai,bocs itt a csőd,sorry nem értettünk hozzá!És elment volna miniszterelnök

jelöltnek,valami hasonló "hiteles" mozgalom élére!

#581167 taresz Előzmény: #581163

EX sitt?

"(#23406) Re: E-STAR tisztul

Értékelés: +2

előzmény (#23335: exmnbs1) | válasz erre | Tegnap, 18:31

Tegnap hiába nézték, ma jelent meg.

Gondolom, érzel némi elégtételt, jogosan.

Pár hónapja gondolkodtam rajta, hogy beleveszek, de végül - többek között néhány ember fórumos bejegyzése alapján (is) - letettem róla.

Úgyhogy én köszönöm Neked.

lawyer1"

Itt senki nem áll sorba?

#581166 exmnbs1 Előzmény: #581164

most az van hogy a héten átvizsgálják a beadott dokumentációk megfelelnek-e csődtv 8-§, 9.§-ának

ha igen csődvédelem jön, E-Star cs. a. lesz az új nevük

#581165 macika Előzmény: #581163

)))))) marha

sztem felfügggi lesz sokáig, addig ameddig nem egyeznek, ha lesz olyan

a csődvédelem az nemtom mennyiben hasonlít csődeljáráshoz, de annak az előjátéka, ilyenkor zárolják a cég vagyonát, számláit, értékpapírjait stb. meg ne lépjenek vele, tehát ez már eleve felfügit jelent sok sok hétre

azonkívül hétfőn kiveszik a buxkosárból, mivel csődeljárás alatt álló cég oda nem kerülhet

.

.

Z32 milyen itthon a fent a fán? nem fagysz oda? )))

repülői leszállt, hiába küldtem az arab terroristákat, a fenébe ))

Péntekre akár 183 is leh…

#581164 Kiss Zoltán

Péntekre akár 183 is lehet a záró,de ha 10-ig lemegy,nem fogom eltökölödni mint a Kreditet!

#581163 Zotya32 Előzmény: #581162

sitt nem lesz.... vagy ha igen, akkor Ex-et viszik el, hogy "csődbe dumálta" a céget.. :))

#581162 Bendeguz Előzmény: #581128

Mostantól mi lesz? Minden nap limittel esés, néha rajzolgatás, libatömés? Mikor lesz sitt? Fogadok egy százasban, hogy nem lesz.

#581128 Arsene Lupin Előzmény: #581108

Vagyonzár esetén nehezen tudja eladni. Ha meg előtte, az csak még jobban fel fogja pörgetni a nyomozást. Az Eplény felé irányuló talicskaforgalom különben is nagy hangsúlyt fog kapni a nyomozás során.

#581107 Arsene Lupin Előzmény: #581093

Eplény se sokáig fogja húzni, ha elzáródnak a pénzcsapok. Csabika hobbija, de mással finanszíroztatta.