csatlakozom a klubhoz, bennem is megfordult
de az is hogy Makra kettős játékot játszik
csatlakozom a klubhoz, bennem is megfordult
de az is hogy Makra kettős játékot játszik
Reggel kocogás közben én is ezen agyaltam,összejátszhatnak?
sztem idén már nem lesz több kecsegtetés a tőzsdén
pápá ekaki csárt ))
Azért az furcsa, hogy pont Makra borította fel a szaros bilit, az aprónak mondható pénz miatt.
Szóval akkor ekaki idénre már bezárt?
arab? rossz helyre mehettek, mert szinte csak "ázsiai fajták" voltak a gépen. :))
hogy miért vették fel a lengyel hitelt, az ki fog derülni és az is hogy ok volt-e
mindenesetre nem vették meg belőle a resz eszközöket amint azt Soós jún 6-án beígérte és a likviditási problémáikat sem rendezték, lásd pl Grep
mivel E-Star Nyrt van ideiglenes védelem alatt, ESCO seftelhetne elvileg a kv-ekkel
Én csak azt nem értem,miért vett fel Lengyel hitelt,vásárolja vissza a kötvényeket!?Csinálta volna azt mint a Bajnai,bocs itt a csőd,sorry nem értettünk hozzá!És elment volna miniszterelnök
jelöltnek,valami hasonló "hiteles" mozgalom élére!
EX sitt?
"(#23406) Re: E-STAR tisztul
Értékelés: +2
előzmény (#23335: exmnbs1) | válasz erre | Tegnap, 18:31
Tegnap hiába nézték, ma jelent meg.
Gondolom, érzel némi elégtételt, jogosan.
Pár hónapja gondolkodtam rajta, hogy beleveszek, de végül - többek között néhány ember fórumos bejegyzése alapján (is) - letettem róla.
Úgyhogy én köszönöm Neked.
lawyer1"
Itt senki nem áll sorba?
most az van hogy a héten átvizsgálják a beadott dokumentációk megfelelnek-e csődtv 8-§, 9.§-ának
ha igen csődvédelem jön, E-Star cs. a. lesz az új nevük
)))))) marha
sztem felfügggi lesz sokáig, addig ameddig nem egyeznek, ha lesz olyan
a csődvédelem az nemtom mennyiben hasonlít csődeljáráshoz, de annak az előjátéka, ilyenkor zárolják a cég vagyonát, számláit, értékpapírjait stb. meg ne lépjenek vele, tehát ez már eleve felfügit jelent sok sok hétre
azonkívül hétfőn kiveszik a buxkosárból, mivel csődeljárás alatt álló cég oda nem kerülhet
.
.
Z32 milyen itthon a fent a fán? nem fagysz oda? )))
repülői leszállt, hiába küldtem az arab terroristákat, a fenébe ))
Péntekre akár 183 is lehet a záró,de ha 10-ig lemegy,nem fogom eltökölödni mint a Kreditet!
sitt nem lesz.... vagy ha igen, akkor Ex-et viszik el, hogy "csődbe dumálta" a céget.. :))
Mostantól mi lesz? Minden nap limittel esés, néha rajzolgatás, libatömés? Mikor lesz sitt? Fogadok egy százasban, hogy nem lesz.
Vagyonzár esetén nehezen tudja eladni. Ha meg előtte, az csak még jobban fel fogja pörgetni a nyomozást. Az Eplény felé irányuló talicskaforgalom különben is nagy hangsúlyt fog kapni a nyomozás során.
Eplény se sokáig fogja húzni, ha elzáródnak a pénzcsapok. Csabika hobbija, de mással finanszíroztatta.
http://bet.hu/newkibdata/112493119/E_Star_beszamolo_IFRS.pdf
kicsit sok itt az inmateriális jav (tárgyi eszköz nagyságrend) és goodwill