Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Új topik cim

#580783 Vigkrisz Előzmény: #580777

a cég azért működik, van bevétele

és olyan nagy összegekről nincs itt szó, hiszen mindig a névértéket adják meg a közleményben, de annak csak a negyedével kell számolni (2014.15.16 esetén) és harmadával a 2012-eseknél

#580779 exmnbs1 Előzmény: #580777

cédrus pont ezt számolgattam én is

abból lehet pl hogy a beígért Esco szállítóikat nem fizették ki

#580778 exmnbs1 Előzmény: #580773

klónok zöme elsomfordált

már nem írogatják azt a marhaságot sem mekkora bolt is elfogadni az alamizsnát és részvényben háromszorozni))))))

#580777 cédrus Előzmény: #580774

Én inkább azt nem értem, miből futotta eddig ennyi kötvényre. Mostanában nem követem az eseményeket, de nem egészen tiszta, honnan lett ennyi pénz.

#580776 Arsene Lupin Előzmény: #580769

Gondolja, hogy az én 10 darabból álló szókészletem miatt esett idáig az árfolyam? És miattam megy majd a sittre Csabika?

#580774 exmnbs1 Előzmény: #580770

már tőzsdei kv vételre sem futja???

közel a csődbe menekülés

aztán az is egy érdekes kérdés az auditoroknak miféle peres ügyek dokumentációját nem mutatták meg és mért is???

#580773 Vigkrisz Előzmény: #580770

honnan tudod, hogy én nem felszámolást szeretnék látni.. :-)))

a cég + SCS megérdemelné, csak a kötvényesek lehet, hogy rosszabbul járnának végül..

#580770 Dicsák Előzmény: #580765

Kár ezekkel vitázni, felszámolást szeretnének látni mindenképpen :)

Be van állítva az agyukban egy script, ami végtelen ciklusba került, és ugyanazt ismételgeti már hónapok óta :)

#580766 Vigkrisz Előzmény: #580764

igen, és ráadásul SCS kölcsönére még kamatot is fizetett a cég, ellenben a 2012-es és a 2016-os kötvényekkel..

#580765 Vigkrisz Előzmény: #580762

a téli bevételeiből fizetheti a bankokat is meg a szállítókat is, azért termelnek még pld. a lengyeleknél, pláne, ha hidegebbre fordul az idő..

#580759 JP Előzmény: #580757

:-)

Mintha Gazdagodót olvasnám, csak éppen a " MENEKÜLÉS!!!!!" hiányzott a végéről :-)

................

Pallaska, kicsi még a hó, ha még érdekel :-)

#580758 Vigkrisz Előzmény: #580754

az igaz (papíron), de nekem úgy tűnik, hogy a kamatokkal nem nagyon foglalkozik már senki, hogy azt megkapja -e vagy sem, de majd 2 hónap múlva meglátjuk

elképzelhető, hogy most az a tervezett menet SCS részéről, hogy a 2012-eseket 35%-on letudja, így nem marad lejárt tartozása és jöhet a csődvédelem, amiben pedig a maradék kötvényeseknek felajánlja az új részvényeket (közben persze még vehet vissza későbbi lejáratú kötvényeket)

#580757 Arsene Lupin Előzmény: #580753

"Ön szerint a sittesjelöltjei melyik kategóriába tartoznak?"

Amatőr hamiskártyás szerencsevadászok. Csődspirál, hazugságspirál, ügyeskedés-spirál. Húzzák az időt, de nem tudnak menekülni.

#580755 exmnbs1 Előzmény: #580752

és kb3 hét múlva az elmaradt kötvénytartozás miatt 2016-osok is indulhatnak a bíróságra, mert lejárt lesz a papírjuk

#580753 JP Előzmény: #580746

Na azért én hadd próbálkozzam még Önnel, Arsene úr, hátha változik a jövőre vonatkozó véleménye!

André Kostolány azt szokta volt mondani a spekulánsokról, hogy: Akinek sok pénze van, az megteheti hogy spekuláljon. Akinek kevés pénze van, az jobb ha nem spekulál. Akinek nincs pénze, annak muszáj spekulálnia.

Tolvajnyelven ez úgy hangzana: Aki sok pénzt tud lopni, az nyugodtan tegye. Aki csak keveset, az jobb ha nem teszi. Ön szerint a sittesjelöltjei melyik kategóriába tartoznak?

Annyit elismerek, hogy a Fíúk kicsit elszámolhatták magukat azzal, hogy ez a kötvény-húzás a részükről, valamivel hosszasabban, körülményesebben oldódik meg, mint számolták. Azt Ön sem gondolta még az elején, hogy ilyen sokáig bírják idegekkel a hitelezők.

Van pár dolog ami amellett szól, hogy még bírják.....de jöhet közbe olyan is, amitől beadják a felszámolási kérelmet. Kérdés, hogy jön-e valami olyan közbe, valamelyiknél?!!

#580752 Vigkrisz Előzmény: #580746

egyenlőre úgy tűnik, hogy - a 2012-es kötvényesek esetében - bejönni látszik a fenyegetés, de várjuk meg a mai közleményt, hogy a maradék kötvénytulajdonosok is odaadják -e 35%-on..

a 2014 februári lejárat már nagyobb falat lesz, és ott a 26%-os ajánlat is rosszabb, de ha tovább folytatják ebben a stílusban a közleményeket és formában a kötvényvisszavásárlásokat, akkor még ott is lehetnek sokan, akik a következő 14 hónapban bedobják a törülközőt és elfogadják ezt a finoman szólva tisztességtelen ajánlatot