a cég azért működik, van bevétele
és olyan nagy összegekről nincs itt szó, hiszen mindig a névértéket adják meg a közleményben, de annak csak a negyedével kell számolni (2014.15.16 esetén) és harmadával a 2012-eseknél
a cég azért működik, van bevétele
és olyan nagy összegekről nincs itt szó, hiszen mindig a névértéket adják meg a közleményben, de annak csak a negyedével kell számolni (2014.15.16 esetén) és harmadával a 2012-eseknél
cédrus pont ezt számolgattam én is
abból lehet pl hogy a beígért Esco szállítóikat nem fizették ki
klónok zöme elsomfordált
már nem írogatják azt a marhaságot sem mekkora bolt is elfogadni az alamizsnát és részvényben háromszorozni))))))
Én inkább azt nem értem, miből futotta eddig ennyi kötvényre. Mostanában nem követem az eseményeket, de nem egészen tiszta, honnan lett ennyi pénz.
Gondolja, hogy az én 10 darabból álló szókészletem miatt esett idáig az árfolyam? És miattam megy majd a sittre Csabika?
már tőzsdei kv vételre sem futja???
közel a csődbe menekülés
aztán az is egy érdekes kérdés az auditoroknak miféle peres ügyek dokumentációját nem mutatták meg és mért is???
honnan tudod, hogy én nem felszámolást szeretnék látni.. :-)))
a cég + SCS megérdemelné, csak a kötvényesek lehet, hogy rosszabbul járnának végül..
Kár ezekkel vitázni, felszámolást szeretnének látni mindenképpen :)
Be van állítva az agyukban egy script, ami végtelen ciklusba került, és ugyanazt ismételgeti már hónapok óta :)
Max. 10 szót használ az egyénünk, azt ismételgeti ~1 éve. Reménytelen :)
igen, és ráadásul SCS kölcsönére még kamatot is fizetett a cég, ellenben a 2012-es és a 2016-os kötvényekkel..
a téli bevételeiből fizetheti a bankokat is meg a szállítókat is, azért termelnek még pld. a lengyeleknél, pláne, ha hidegebbre fordul az idő..
:-)
Mintha Gazdagodót olvasnám, csak éppen a " MENEKÜLÉS!!!!!" hiányzott a végéről :-)
................
Pallaska, kicsi még a hó, ha még érdekel :-)
az igaz (papíron), de nekem úgy tűnik, hogy a kamatokkal nem nagyon foglalkozik már senki, hogy azt megkapja -e vagy sem, de majd 2 hónap múlva meglátjuk
elképzelhető, hogy most az a tervezett menet SCS részéről, hogy a 2012-eseket 35%-on letudja, így nem marad lejárt tartozása és jöhet a csődvédelem, amiben pedig a maradék kötvényeseknek felajánlja az új részvényeket (közben persze még vehet vissza későbbi lejáratú kötvényeket)
"Ön szerint a sittesjelöltjei melyik kategóriába tartoznak?"
Amatőr hamiskártyás szerencsevadászok. Csődspirál, hazugságspirál, ügyeskedés-spirál. Húzzák az időt, de nem tudnak menekülni.
és kb3 hét múlva az elmaradt kötvénytartozás miatt 2016-osok is indulhatnak a bíróságra, mert lejárt lesz a papírjuk
már a februári kamatfizetés elmaradásával is lejárttá válnak
Na azért én hadd próbálkozzam még Önnel, Arsene úr, hátha változik a jövőre vonatkozó véleménye!
André Kostolány azt szokta volt mondani a spekulánsokról, hogy: Akinek sok pénze van, az megteheti hogy spekuláljon. Akinek kevés pénze van, az jobb ha nem spekulál. Akinek nincs pénze, annak muszáj spekulálnia.
Tolvajnyelven ez úgy hangzana: Aki sok pénzt tud lopni, az nyugodtan tegye. Aki csak keveset, az jobb ha nem teszi. Ön szerint a sittesjelöltjei melyik kategóriába tartoznak?
Annyit elismerek, hogy a Fíúk kicsit elszámolhatták magukat azzal, hogy ez a kötvény-húzás a részükről, valamivel hosszasabban, körülményesebben oldódik meg, mint számolták. Azt Ön sem gondolta még az elején, hogy ilyen sokáig bírják idegekkel a hitelezők.
Van pár dolog ami amellett szól, hogy még bírják.....de jöhet közbe olyan is, amitől beadják a felszámolási kérelmet. Kérdés, hogy jön-e valami olyan közbe, valamelyiknél?!!
egyenlőre úgy tűnik, hogy - a 2012-es kötvényesek esetében - bejönni látszik a fenyegetés, de várjuk meg a mai közleményt, hogy a maradék kötvénytulajdonosok is odaadják -e 35%-on..
a 2014 februári lejárat már nagyobb falat lesz, és ott a 26%-os ajánlat is rosszabb, de ha tovább folytatják ebben a stílusban a közleményeket és formában a kötvényvisszavásárlásokat, akkor még ott is lehetnek sokan, akik a következő 14 hónapban bedobják a törülközőt és elfogadják ezt a finoman szólva tisztességtelen ajánlatot