akkor viszavásárolták már mindet?
olyan nem lesz
gondolod a szállítók is viszakoznak varázsütésre
februárban kb felmrd kamatfizetés
Na de kérem,ez a kint lévőnek a fele kb.
Arról volt szó,hogy ha eddig nem adták,akkor nem fogják...
Mi lesz ha ma eladja az összes????
agent felbeszélő bennfentes előre bemondta a tuttit
kinn van még kb 2220db 2012-es
nincs 250m-juk rá?
Időhúzás. A felszámolás elkerülhetetlen.
Pf-en valaki írta hogy eladják)
Mennyi van még kint?
miért ne lenne felszámolás? Kifizeted a kötvényeket?
csődegyezséggel csak a bebukott részvényesek akarnak még egy kis pénzt elszedni a kötvényesektől, hátha visszanyernek egy kis elbukott lóvét...
ha bírják türelemmel a csődegyezséges időhúzást akkor felszámolás lesz és megegyeznek a felszámolóval a részvényesek nélkül. Ez az elemi érdeke a kötvényeseknek és a hitelezőknek.
Vakmajomról:
"Állami felszámolóbiztos kezébe tette két tegnap megjelent, azonnal hatályba lépő kormányrendelet a november 6-a óta felszámolás alatt álló, a Köki Terminál bevásárlóközpontot fejlesztő R-CO Ingatlanforgalmazó Zrt.-t, miután stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette. Ugyanilyen státuszt kapott a 2011-es mérlege szerint 13 milliárd forintos tartozást felhalmozó, az egerszalóki gyógyfürdőt MFB-hitelből és uniós támogatásból fejlesztő Szalók Holding Zrt.-t is. A kormány december 5-i rendel ete szerint ezentúl nem a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. lesz az állami felszámolócég, hanem az újonnan felállított a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft."
Itt is megy a reorganizáció, csőd, de felszámolás nem lesz. Pedig a Kökit rohadtul utálom. Értelmetlenül szarul lett kialakítva.
Mármint,hogy nagy a különbség az e-star és a real madrid között,hmmm.....igazad lehet!:)))
Azon még nem gondolkodtál-persze ez csak sci-fi-hogy ők Soós emberei,hiszen a részvényárfolyam zuhanását
követte a kötvényeké is,márpedig most oda jutottunk,hogy ez Csaba érdeke,hiszen csak így tudja visszavásárolni a megfelelő mennyiséget!Én utálom a Real Madridot,de mégsem fikázom őket a honlapjukon
reggeltől estig.Az is igaz a két"társaság"között ég és Föld a különbség,ha korrekt vagyok!!
Ex ha a cég csődbe megy és felszámolják,mit fogsz csinálni?Az új nevedet már azért tudom exstar!
Az biztos, hogy eltűntek a "megvan a pénz a kötvényekre", a "Csaba jó gyerek", az "én bízom a cégben" típusú beírások, az onanizáló Ramboval egyetemben.
Jó ez csend, az érintettek készítheti lelküket és testüket a sittre. Eltart még egy ideig, de eljön az igazság pillanata.
Rezesnek a segílyeseket hívják, úgyhogy rád jobban illik ez a jelző... :-)