Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Új topik cim

#580690 exmnbs1 Előzmény: #580688

olyan nem lesz

gondolod a szállítók is viszakoznak varázsütésre

februárban kb felmrd kamatfizetés

#580688 Grizzly Géza Előzmény: #580684

Na de kérem,ez a kint lévőnek a fele kb.

Arról volt szó,hogy ha eddig nem adták,akkor nem fogják...

Mi lesz ha ma eladja az összes????

#580668 Watson Előzmény: #580640

miért ne lenne felszámolás? Kifizeted a kötvényeket?

csődegyezséggel csak a bebukott részvényesek akarnak még egy kis pénzt elszedni a kötvényesektől, hátha visszanyernek egy kis elbukott lóvét...

ha bírják türelemmel a csődegyezséges időhúzást akkor felszámolás lesz és megegyeznek a felszámolóval a részvényesek nélkül. Ez az elemi érdeke a kötvényeseknek és a hitelezőknek.

#580640 Bendeguz Előzmény: #580536

Vakmajomról:

"Állami felszámolóbiztos kezébe tette két tegnap megjelent, azonnal hatályba lépő kormányrendelet a november 6-a óta felszámolás alatt álló, a Köki Terminál bevásárlóközpontot fejlesztő R-CO Ingatlanforgalmazó Zrt.-t, miután stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette. Ugyanilyen státuszt kapott a 2011-es mérlege szerint 13 milliárd forintos tartozást felhalmozó, az egerszalóki gyógyfürdőt MFB-hitelből és uniós támogatásból fejlesztő Szalók Holding Zrt.-t is. A kormány december 5-i rendel ete szerint ezentúl nem a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. lesz az állami felszámolócég, hanem az újonnan felállított a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft."

Itt is megy a reorganizáció, csőd, de felszámolás nem lesz. Pedig a Kökit rohadtul utálom. Értelmetlenül szarul lett kialakítva.

#580422 Kiss Zoltán Előzmény: #580357

Azon még nem gondolkodtál-persze ez csak sci-fi-hogy ők Soós emberei,hiszen a részvényárfolyam zuhanását

követte a kötvényeké is,márpedig most oda jutottunk,hogy ez Csaba érdeke,hiszen csak így tudja visszavásárolni a megfelelő mennyiséget!Én utálom a Real Madridot,de mégsem fikázom őket a honlapjukon

reggeltől estig.Az is igaz a két"társaság"között ég és Föld a különbség,ha korrekt vagyok!!

Ex ha a cég csődbe megy …

#580418 Kiss Zoltán

Ex ha a cég csődbe megy és felszámolják,mit fogsz csinálni?Az új nevedet már azért tudom exstar!

#580414 Arsene Lupin Előzmény: #580357

Az biztos, hogy eltűntek a "megvan a pénz a kötvényekre", a "Csaba jó gyerek", az "én bízom a cégben" típusú beírások, az onanizáló Ramboval egyetemben.

Jó ez csend, az érintettek készítheti lelküket és testüket a sittre. Eltart még egy ideig, de eljön az igazság pillanata.

Új topik cim

#580357 Dicsák

Lassan át lehet nevezni a topikot, "Ex és Al gumiszobája"-ra.