Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#580655 Frontin Előzmény: #580602

Sziasztok! Részemről azt hiszem ennyi volt bux1212, talán csak nosztalgiázásból/búcsúzás képpen még játszok vele egy jelképeset. Ellenben ha ma gépnél lettem volna, akkor szerintem a Mol-ból csíptem volna egy adagot a 200-as mozgó közelében. Persze lehet hogy holnap még örülni fogok neki hogy nem sikerült, de nehezen tudtam volna ellenállni, az biztos, hiszen itt most a 200-as mozgó mellett támaszként szolgál az emelkedő trendvonal is, továbbá ha jól emlékszem naposon az Macd is vételi jelet adott. No mindegy. A másik ami foglalkoztat az a Telekom. Úgy tűnik hetesen nézve mintha egy ékelődés alsó vonalára érkezett volna, persze 30-40 forint ettől még bőven benne lehet esetleg, főleg hogy naposon meg ott vigyorog egy gyönyörű dupla top, ami ha bejön, akkor még ezen időtávon is lesz egy kör lefele.

na én ezt a cszart vhol …

#580602 big-ebuy

na én ezt a cszart vhol lent piszkálom meg max...kész casinó

ds

#580506 Waszeitung

Egy hét alatt sikerült visszajutnunk oda ahonnan múlt hét pénteken eljutottunk 3 óra alatt...

#580498 BudFox Előzmény: #580471

persze ilyenkor sosem akar megindulni fölfele....semmi erő nincsen benne..

majd egy hirtelen pillanatban elkezdik tépni..200 pontot fölfele fél óra alatt...ez szokott lenni.

#580471 BudFox Előzmény: #580468

teljesült is...no, akkor most innen mehet a long megint...

szépen zárogatok..ilyen kis pakkokkal...szerintem kifutásig ez fog menni nálam..

persze ha szólok brókernek meg tudnák csinálni hogy az összeset szembeállítják a záró szakaszban, oszt' csókolom....de minek még...

kicsi a forgalom..a brok…

#580446 Ibiza

kicsi a forgalom..a brokik sc-t akarnak generálni 1-1 darabokkal..keresik a stopokat..

a tegnapi speki longom n…

#580434 Borska

a tegnapi speki longom nem jött be,de a mai nap fényében nem is bánom hogy nem nyilt pozi, látva ahogy hati viselkedik a bux1212-vel való kereskedést én befejeztem ,búcsúzom Tőletek ebben a fórumban ,irány a 1312 es hati, és Mo gyengeségét látva ott ismét short pozik kiépítése a cél

...ha fordulna a nemzetközi szentiment ujabb komoly botütést mérhetnek a buxra

#580425 BudFox Előzmény: #580156

azt tudom....de mondjuk kinnt a rengeteg ingyen kinyomtatott pénzből milyen szépen lehetne "mikulásozni" :D

- tűzijáték - móka - kacagás - haverok - buli - fanta :-))) ebből áll az élet

no..nézzük hogy lesz -e ma ? :D eddig nálunk nincsen...és a magyar piac sokszor előre megy....mert itt a Londoniak már délelőtt lekereskedik azt amit este USA -ban fognak.