tényleg?
waze,hú...én miért Rómával tudom?:)
ne égess:)
de az már mind1,mindkettő délen van,csak egy jó erős cabrioval menjek ez a lényeg:)
tényleg?
waze,hú...én miért Rómával tudom?:)
ne égess:)
de az már mind1,mindkettő délen van,csak egy jó erős cabrioval menjek ez a lényeg:)
és fokozhatnám:)
a szomszéd nem érdekel,tojok rá:)ha beülök egy olyan autoba,mely 240-et megy néhány másodperc alatt,számomra megszűnik a világ,nincs szomszéd ,senki nincs,semmi nincs...
ez már az én olvasatomban egy Rómát látni és meghalni állapot.
nekem az auto a minden,mindig auto maximalista voltam...ha trabantom volt akkor is,ha cabriom akkor is:)
számomra nem a-ból b-be,hanem egy csoda...
csoda a szép nagy alufelni,csoda volt a duplacsöves Remus,csoda volt a hangja...
csodáltam többüket,mikor kikozmetikáztam...
számomra egy jó sportkocsi,amely kategoria az örök kedvenc marad,mindentől többet ér.....nem adnám egy hajőért,egy nagy motorért,semmiért....
egy adott tipusról legyen az bármi,másfél órát tudnék beszélni megállás nélkül...
hirtelen számomra ez az auto:)))
Nekem is, de mindenkinek más az igénye.. a kis Pug meg jól gyorsul, ha egyedül vagyok, meg tudom előzni a csigákat. :-) A vicces az volt anno, amikor egy 100 ccm-es, 7 lóerős robeszt használtam az agglomerációban, aminek 80 volt a vége, s azzal is előzgettem, olykor kocsisort is az országúton..
bocs akit érint..de nekem mindig furcsa valaki vesz egy autót..de 73al megy országuton mert ott fogyaszt a legkevesebbet..ha többet eszik mint 6 liter akkor már depis lesz..heteket kajtat utángyártott vackokért..maga fabrikálja..
az autó munkaeszköz..visz a-ból b-be..nem a szomszéd szomorítására való..vagy azért megnézzenek a főutcán..ha erre kell akkor az nekem nagyon gáz..
Ilyet napira csak gázzal használnék. A Wrangler 2.5i 12-t kajált, az még belefért anno. :-)
talán a grand cherokee 5.9 volt az ultra brutál fogyasztásban, az már fizikai fájdalmat okozott(pedig akkor még nem volt ilyen a helyzet) igaz még a 90 évek közepe-vége felé.imádtam a hangját, de minden gázfröccsnél mozdult a benzin mutató:)
Nekem ez a Pug az első. Válasz: 1. Nem sajnálom beindítani bármikor (ez a legfontosabb, én általában "szobrokat" veszek, amiket hóban ki sem hozok a helyükről). 2. 750 kilométert mentem eddig 1 tankkal (45 l), s az üres közelében sincs a mutató, tehát vegyesben 6 alatt eszik. Ez meg csak öröm a takarékos lelkemnek. :-)
gyenge autóm sosem volt , ezt nekem nem tudja megmagyarázni senki, hogy minek az:)
egy kombi szerintem sosem lesz üzleties.akkor már egy m5 vagy egy 63amg...és már porschéban is van panamera:)
Kár itt bármit megérteni,én sem értem hogy minek ilyen bika motort csinálni...de qva jól mehet,bár sajna nem érezni mert annyire le van tompítva a motor vad ereje,és a futómű is olyan mintha karosszékben ülnél és vki tolna lépésben,annyira nem érezni a sebességet.
Szinte mki szedán erős verdát csinál audinál kombiznak...rs2 ből is csak kombiné volt.
Német felsővezetőknek, ahol a Porsche nem elég üzleties megjelenésű. :-)
sosem értettem minek kombiba ilyen motor.....ha megteheted -márpedig ha ezt megveszed megteheted, akkor tarts egy családi autót meg valami gyors szart is.... szerintem,de lehet ,hogy én vagyok a hülye...vagy ez állandóan elkéső melósoknak van kitalálva ?! :)
Ezzel a motorral egy trabantkaszni is jól menne :D
4 sec-en belüli gyorsulás egy kombitól.. nem rossz.
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/12/05/rs6_avant_sportkocsi_kombi_borben/
Hopp, lejjebb ment az ára. Asszem meg kell néznem.. :-)
Tervezek egy autó nézős kört csütörtökön, Kaposváron több autó is tetszik, a Maseratit meg az M5-öt már linkeltem..
Ja, s még valami. Mondjuk nincs kereskedelmi végzettségem (a diplomám műszaki manager-IT mérnök), de miután tizenXévig az volt a munkám, h nap mint nap tárgyaltam az ügyfelekkel, így azt gondolom h ebben van némi rutinom. :-) S ez fontos akárminek az eladásánál is.
Izé.. viccelsz? Most úgy látszik beindult, vagy mi. Amúgy meg tudod, h anyám irodája révén le tudok csapni a jónak tűnő vételekre, s meg tudom csinálni a szakmáim miatt, meg az építőiparban dolgoztam eddig főleg. Autókat már korábban is adtam vettem, de az első ingatlan után láttam, h ezen egy 0-val jobb a haszon, úgyhogy átálltam. :-) Auto-motor az hobbi, azon vagy van haszon, vagy nem (2 utolsó, Angliában vett motor pl 0-ás volt), az ingatlan az meg csak biznisz. Bár ezt a mostanit totál megszerettem.. de eladó. :-) Jelenleg csak a motoromra mondom, h nem, de ott is van az a pénz, de akkor ki kell imátkoznom Kerikoma alól az övét.. :-))
küldj már egy privit, hogy csinálod ezeket az eladásokat, eladsz mindent..))
komolyan!