Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#584737 Razamanaz Előzmény: #584733

Üdv!

Én vettem a Tv-hez 1db 1Terrabite-os külső merevlemezt,és arra veszek fel.Igaz hogy a Tv /-Sony/ csak 5db lemezt engedélyez,így ha kihasználom vége.Ennek az a hátránya hogy csak a földfelszíni digitálisról tudok felvenni.Az IPTV-n nekem nincs rögzítő.

#584735 Hathor Előzmény: #584733

szia. Erre talaltak ki a szolgaltatok az ip tvs setup boxot. Thome, vagy upc rendszerben havi ezer forintert tekerheted, megallithatod, ujra nezheted, megtarthatsz rengeteg adast. Mi nagyon szeretjuk. Pl a 2es fel oras x-factorbol masfel orat at lehet tekerni, mert egy ora a tenyleges musor. Udv

Tönkrement a sok éves vi…

#584733 Tucsok

Tönkrement a sok éves videomagnóm.A tv-ből szeretnék felvenni néha valamit,amit később vagy letörlök(90%),vagy megtartok.Milyen szerkezettett vegyek?DVD író amiben van merevlemez?Annál van tekerés előre,hogy a reklámokat átugorjam?

A BIZREACH mit jelent …

#584665 katika64

A BIZREACH mit jelent vagy mi akar lenni ? Kattintgatom néha de most már tudni is szeretném!

Segítséget kérnék. Olya…

#583443 hosszhuszár

Segítséget kérnék.

Olyan oldalt keresek, ahol meg tudom nézni, országokban, melyek a leglátogatottabb weboldalak.

Köszönöm.

#579653 hosszhuszár Előzmény: #579613

keresztúri út, vasló kft...ez egy vastelep, ott szokott lenni minden, ha ott nincs sehol....

és kilóra veszed meg..))

#579613 KawaBazsy Előzmény: #579578

Thx, a sógorom megnézte, s mondta, h mit kellene vele csinálni. Csak nem tom hol kaphatóak ezek..

Be akarok üzemelni egy …

#579555 KawaBazsy

Be akarok üzemelni egy fás kályhát is a házamban, de ki kell pofozni. Szar a szigetelése az elején, a tetején meg hiányzik, vmi tűzálló, azbeztes cuccot használnak ide. Kéményt is kell vegyek, külsőt, mondjuk azt már találtam a Vaterán.. nem tudtok olyan kályhás boltot, ahol ilyen kiegészítőket lehet venni? Jut eszembe, egy tűzálló üveg is kéne az elejére, mert - gondolom - szétment, s vmi vaslapot raktak be a helyére..

#578101 taresz Előzmény: #578099

"Legutóbbi levele óta felvettük a kapcsolatot a Locautoval hogy panaszával kapcsolatban részletes tájékoztatást tudjunk nyújtani.

A €48.80-s terhelés az Ön által elkövetett szabálysértés adminisztrációs díja,mely a bérlés alatt következett be. Mivel a gépkocsi nem a mi tulajdonunkat képezi,így sajnos nincs hozzáférésünk a szabálysértésről szóló dokumentumokhoz. Ezen iratokat azonban a helyi hatóságok továbbították Önnek."

Lövésem sincs mi az 50 €.

#578099 hosszhuszár Előzmény: #578098

1 próbát megért volna....mi volt az az 50 euró pontosan?

de szerintem, ha ügy lenne belőle, megkeres a cég, mert az adataidat, nem adhatja ki.