már elég régen nem tud kilépni a 76-85ös sávból...
már elég régen nem tud kilépni a 76-85ös sávból...
mintha ez az 50napos mozgóátlag nem nagyon muzsikált volna,mint támasz.
Viktor szólt ugyan,de..nem kell kapkodni lehet.
"Meghosszabbítaná a devizaadósokat segítő intézkedés, az árfolyamgát igénybevételének határidejét három hónappal, március végéig egy kormánypárti módosító indítvány, amelyet hétfőn nyújtott be Balázs József (Fidesz) az Országgyűlésnek."
270?
aszongya addig megállók lefelé : 278.60,277.40,274.80,272.10,
de tetszene nekem is egy pillanatra az a 270.
na,nov. 21-én még évekig 280 környékén várogattad:)
ezt most a pénteki Kossuth rádio erősen áthúzta,gondolom.
LJ egy ocsmány alak, bármi kitelik tőle....pökhendi, üresfejű, erőszakos és még sorolhatnám....
Nekem elég, ha akkor teljesül az elvárásom, ha már túl vagy rajta.
Addig, fecsérelek máskép.
igen.
csak még idő.
és jelenleg nagy erők dolgoznak a huf erősödésén :o) mert érdekük a sok megvett állampapír miatt.
magyar gazdaságnak viszont gyenge huf érdeke.
de előtte akit csak lehet és hagyja magát ki kell venni a devizaadósságból ... valamilyen szinten, valamilyen formában.
ez történik folyamatosan.
Akkor szerinted is jó irányban ülök a lovon, Ursika? :-)
Én nem tudom, hogy mi fog történni. Én csak azt tapasztaltam, hogy a dolgok anélkül válnak jobbra vagy rosszabbra, hogy azt előre látni lehetne,hogy mitől is. Valami mindig rásegít a jobb, rosszabb irányalakulásra, még egy olyan hímmel-hámmal elmondható egyensúlyközeli időszakban is, mint az elmúlt kb 10-15 év időszaka.
Szóval van lakáshiteled.
bizonyám !
fel kell készülni !
mindenkinek.
én is hétfőn már viszem be a kérelmet a bankba az árfolyamrögzítésre.
leszarom h újabb hitelt veszek fel ezzel, de már tisztíccsák a gyertyákat a gazdaság motorjában ... és az egyféleképp kaphatja meg a kezdőlökést.
uccsó megerősítés is megjött: ma reggel a rádióból :o)
-
spekiknek: nem árt óvatosan, mert előtte azért kiszórják a nagyok a kicsiket ... ahogy szokták.
és ez most nem a politikusokról szól meg mindeféle h lézer jani is shortol meg ilyen marhaságok, hanem az igazán nagy nagybüfikről, azok meg az amcsi befi bankok meg egy-két más nagy szereplő.
Kormányzati szinten megint elkezdték a kommunikációt, hogy az emberek készüljenek a gyengébb ft-ra.
Már itt van, de még nem ette meg senki, pedig annyira rossz nem lehet! :-)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/121130/DSC_0192_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szakmait mondani , nem tudok. Spekulálok , mi több játszok a gyengülésére (hufron) ( mondjuk az erősödésére már rég nem innen kell spekulálni), és várok mint egy bagoly. Ennyi.
Van nékem egy olyan érzésem, hogy azzal, hogy totálisan stabillá tették a forintot, azzal nagyon elkényelmesítették az embereket és ezért meg vannak arról győzdve, hogy nem lesz újra 300-330 a Ft árfolyama. Mondjuk én sem hiszem, hogy összejönne, de azért mégiscsak furcsa, hogy mennyire nem helyezik biztonságba az életüket az emberek ÚGY, hogy ezen még pénzt is kereshetnének.
Az önkormányzatok adósságátvállalásához szükséges pénzt a magyar gazdaság - a magyar emberek - megtermelték - vagyis nem adósságot generál. 2010-et megelőző tíz évben az önkormányzatok is eladósodtak. Az embereket is arra ösztönzöm, hogy lépjenek be az árfolyamgátba, mivel a magyar forint sorsa - mint minden európai devizáé - bizonytalan lesz jövőre - ezért nyomatékosan felhívok minden devizahitelest - hogy lépjen be az árfolyamgát intézményébe - mondta Orbán Viktor
....
Az euró 20 órakor 279,80 forinton állt, míg 16 órakor 279,15 forinton, kora reggel 281,04 forinton jegyezték az eurót.
A dollár árfolyama a reggel 7 órai 217,06 forintról délutánra 214,79 forintra, estére 215,60 forintra változott.
A svájci frankkal 232,42 forinton kereskedtek 20 órakor. Négy órával korábban 231,87 forinton, reggel 233,45 forinton állt a frank.
A japán jen árfolyama reggel 2,6423 forinton, délután 2,6210 forinton, este 2,6284 forinton állt.
Az euró jegyzése a csütörtök reggeli 1,2948 dollárról estére 1,2973 dollárra erősödött.
Az európai közös pénz 20 órakor 280,78 forinton, délután három órakor 281,00 forinton, reggel hétkor 280,75 forinton állt.
A svájci frank este 233,31 forintot ért, szemben a délutáni 233,48 forinttal, illetve a reggeli 233,21 forinttal.
A dollár szerdán reggel 217,26 forintot, délután három órakor 217,95 forintot, este 217,06 forintot ért.
A jen reggel 2,6573 forinton, délután 2,6641 forinton, 20 órakor 2,6522 forinton állt.
Az eurót 20 órakor 1,2931 dolláron jegyezték a szerda kora reggeli 1,2922 dollár után.