engem meg a belépőm elcsúszása :( 12 tetű ponton múlt 17725nél vártam 17737ig jött le.....,most nyitnám rá a következő adagot,mert szerintem ez 18400köré felnéz
engem meg a belépőm elcsúszása :( 12 tetű ponton múlt 17725nél vártam 17737ig jött le.....,most nyitnám rá a következő adagot,mert szerintem ez 18400köré felnéz
bosszant, hogy tegnap kistoppoltak... :(
szerintem ezek a mozgóátlagok ma már nem igazán adnak jó beszálló és stopp szinteket,pont azért mert mindenki figyeli simán túllőnek vagy alászúrnak rajtuk,ez a 200as is arra jó hogy tudjuk az árfolyam körültáncolja (pont abból kifolyólag hogy belőllük számolják)
szerintem ma még lesz egy rendes emberes felszúrás,akár több száz ponttal is 18k fölé,na az ver oda a stoppoknak,valahol ott kéne ráadni,azt a pillanatot elcsípni
....megint a volna
ravasz terven alapja az..innentől egy le kőr 550 közelébe..
de havi zárás meg obamai hajrázás..ki tudja..
Nem nagyon akar emelkedni. A 18ezres vevőkre is mindig ráadnak.
én ráadtam egy közepes pakkot..én is rakok stopot 150köré tán..
én meg beraktam egy Stop ot...de eddig nem teljesült...ha nagyon megindulna majd akkor.
Promt le,hati fel.....ááááá!
obama kiadta a jelszót..pajtások elöre..tudom usa nem hat buxra..de azóta nem esünk..
kiszálltam a logokból..még 187xxasok is voltak..nekem nem fexik a hati..
ma havi zárás..
el ne bízd magad :-)))
no..egyelőre még nem akar ismét esni....egyszerűen annyira bíznak a nagy befektetők a kártyavárak tovább építésében, vagy hogy össze nem fognak esni..hogy még a vaknál is jobban megbíznak benne..
vajon hova fog ez vezetni ?
Zártam is fantasztikus Mol shortjaimat, összességében 120 pont bukóval. Holnap lehet lekanyarodni...
Jó lenne tudni mennyi van még a kiszórandó mennyiségből. Persze még ha ki is szórták volna már a javát, az sem lenne garancia hogy utána emelekdni fog azonnal, mindenesetre egy figyelőlistát azért megérdemel, lesz benne mozgás még mostanában, aaaz tuti.
no sztm csak olvasták elemzésem :D madarak...
Ha esetleg extrém eladói nyomás lenne holnap, akkor talán érdemes elővenni azt a hetes chartot. Persze nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de azért arra mindenképpen jó, hogy az ember elgondolkodjon azon, hogy mi olcsó mi nem egy adott szinten.
Ebből sztem semmi ehetőt nem tudunk összehozni..
"Az elmúlt hetek egyik, ha nem a legérdekesebb sztorija a magyar piacon a Richter papírok MSCI EM indexből való kikerülése, mely mintegy két hete nyomás alatt tartja már az árfolyamot. Sokak szerint a nagy nap holnap lehet, az akkori záróárfolyamon kerülnek ugyanis átsúlyozásra az indexek, ez pedig a korábbi példák alapján akár újabb jelentős eladásokat hozhat. Számításaink szerint jókora mennyiségű részvény várhat még eladásra, az azonban megjósolhatatlan, hogy az árfolyam hogy alakul majd, elképzelhető ugyanis, hogy a nyomott ár láttán a vételi oldalon is megjelennek nagyobb szereplők."
Ez még csudajó lehet akkor....
Lehet hogy inkább egy franfurti levest, vagy egy jó kis hamburgert kéne már összedobnunk, még ha kevésbé finomak is mint az általad említett... :-)
Ilyen hozzávalókból nem lesz Újházi tyúkhúsleves! :D
biztos hogy jó volt az elemzésed..igen...én 60 ponttal elszámítottam magam...tegnap meg nem hittem még el az emelkedést...most meg már kivárok.
nem aggódom semmiért sem.
Azt is csak a többi fos alkotja ha mélyebben boncolgatunk. Na jól van ne panaszkodjunk, abból főzzünk ami van, vagy talán újabb alapanyagok után kéne nézni. Ez a délutáni panaszáradat következő, mondhatnám már-már szokásos stációja... ;-)
Meg célszerűbb lenne promt buxszal kereskedni,nem ezzel a szájbavert határidős hígphossal!