Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#578846 banyaiz Előzmény: #578835

Használtál már domoflex nevű cuccot csónak kezelésre? Sziloplaszt, kendert próbáltam már. De most találtam ezt a domoflexet lehet kipróbálom tavasszal. Sziloplaszt semmit nem ér 1-2 hónapig tart. Reklám szerint víz alatt is jó, de hát nem ártana ha ezt valaki megerősítené. :) Nézegettem most csónakot ráfér egy nagy generálozás tavasszal 1 deszkát is ki kell cserélnem.

Hétvégén megyek pecázni tervek szerint akármilyen idő lesz. Süllőt jó lenne fogni.

#578840 taresz Előzmény: #578732

Amennyit fizettem érte annyit ért.

Megvárjuk a jó időt és komolyabban kézbe vesszük. Gyereknek vettem, vele meg ilyenkor már nem megyek lógatni. Így is csapágyas állandóan.

#578834 banyaiz Előzmény: #578732

Harcsázáshoz használom én is. De akadóban , nádban pontyozni is jó lehet biztos, behúzod a féket teljesen előbb mész vizisíelni mint az megszólaljon. :)

#578742 Ibiza Előzmény: #578732

tegnap elmentünk faterral horgászni a Velencei-tóra..öregem fogott 4 dévért meg egy szép pontyot..én rablóztam..1bot kishal és pergettem..semmi nem jött..

#578732 Ibiza Előzmény: #578659

tengeri horgászatra valók..ahol csak lefelé engeded a csalit...felülgörgős botokhoz..a sügérhorgászok cifrázzák vele..automatasebváltós usai majmoknak való..

usából kaptam egyet..gyorsan eladtam..

Nálunk a harcsahorgászathoz lehet használni..vagy esetleg a nádi pontyozáshoz..sztem másra nem jó..

#578682 banyaiz Előzmény: #578677

Elvileg kell legyen rajta egy állítási lehetőség , a dobot visszafogja egy mágnesfék, azt lehet állítani akkor nem pörög túl, de nem is tudsz vele akkorát dobni.

De ha kitapasztalod ez kb 1000 év múlva is orsó lesz, nincs ami elromoljon rajta. Legalábbis ami nekem 1 db van azon semmi dobfék nincs dobásokhoz ősi technika, de olyan masszív, hogy lehetne használni hajítókőnek is, vagy az autó kitámasztásához. :) Fék is brutál rajta, vannak módszerek amihez legjobb.

Pergetéshez még nem használtam multit, de tényleg sok országban nagyon elterjedt mert nem csavarja a zsinórt, és nagyon tartós.

#578659 taresz Előzmény: #578194

A videón nem Mi vagyunk.:-)

Kipróbáltuk, de nem lett szerelem.Ahogy írtátok. A gyerkőc egyáltalán nem tudja kezelni, én meg csak b@lf...oskodok vele.

#572856 kosami Előzmény: #572851

Arra szerintem elég lett volna egy a kínai piacon beszerezhető Buddha szobrocska. {500:-} :)

#570304 banyaiz Előzmény: #569909

-vrec

31,40-nél ez a duma nagyon nagy, lefordultam a székről. :)

Jó kis film csak a reklámokat kell átugrani szép vizek.

#569906 banyaiz Előzmény: #569782

Biztos így van, monofilnál nem jellemző nálam a gubanc. Inkább fonottnál pergetésnél ha sokat hajígálok és nem annyira szépen szedi a zsinórt az orsó akkor előbb utóbb dobásnál jön egy kisebb nagyobb gubanc. Pergetni utóbbi években szinte csak fonott, akkor szoktam monofilt ha nagyon hideg van pótdobot fel monofillal kevesebb vizet hoz kevésbé fagy.

De nagyon meg vagyok elégedve Abuval is, csak a Shimano talán még egy fokkal jobb vsz, legalábbis annál az öreg Abunál ami nekem van. :)

#569782 kosami Előzmény: #569773

a monofilt is szebben rakja.De viszont nagyon megbízható. Olyan mint egy kézi daru:)

#569781 banyaiz Előzmény: #569779

Az biztos. Egy ismerősöm utóbbi években rákattant a Póra jár harcsázni sokat. Viszont ennek az a következménye, hogy a Dunán már alig akar horgászni hozzá van szokva ahhoz, hogy egy hét alatt fog néhány mázsa harcsát benne nagyokat. Dunán lehet 5 év alatt se fog annyi 20-30 kilóst ha kiköltözik a partra.

Vigyázni kell az ilyen csábításokkal, csak fokozatosan ez az elvem. :)