Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#578453 Frontin Előzmény: #578448

Rendesen opatva van mindenki. Vagy kivárod az alkalmat hogy viszonylag jó helyen biztonságosabban nyithass pozit (ebben az esetben hozzám hasonlóan nem sokat kereskedsz mostanában), vagy indokolatlanul nagy kockázatot vállalsz, magyarul rulettezel. Forgalom kéne, talán az változtatna egyedül a dolgokon.

Re: fd

#578448 Waszeitung Előzmény: #578436

Én sem azt mondom hogy venni kell,csak azt hogy némi koriga ráférne...

És a tegnapi +200 pontos kamat átment negatívba hogy szakadna meg!

Re: nincs cím

#578446 Frontin Előzmény: #578438

Azt hiszem az én mai napi teljesítményem sem kerül be a best of my trade's válogatásomba, leglábbis idáig. :-(

Vki tudja h van rés otp-…

#578397 Fornit

Vki tudja h van rés otp-ben, és a hatiban?

#578396 Waszeitung Előzmény: #578383

17800 promt lefelé is tartotta egy darabig...aztán szakadt a cérna.

Nem bánnám ha lenne vmi nagyobb mozgás mert egy hét alatt pár száz pont esés az nem egy orgia,de nagyobbik gyogyós teljesen ko.

#578383 Frontin Előzmény: #578344

Lehet hogy kaszinó, de a tűréshatárom közelében 700 alatt adtam rá még egy keveset...

Nem biztos hogy egy nagy ötlet volt, lévén a bux hati most inkább úgy fest, hogy elszeretne indulni fölfelé visszatesztelni a letört csatorna alját és esetleg a 200-as mozgóját 18,5K körül.

#578344 Frontin Előzmény: #578339

Aztán most hogy jobban megnézem lehet hogy a Mol kész is van lefelé ebben a körben, ha a spike-ot nem veszem figyelembe, akkor akár meg is lehet az ötös szerkezet lefelé. Persze mindezektől függetlenül sem várok ma őrült rohanást fölfelé...

#578340 BudFox Előzmény: #578333

értem nem jött le tegnap...csak 17.560 volt az alja....pedig BUX index alapján lejöhetett volna..

de most meg mi ez a nagy happy már megint ? USA -ban tudom még tart az ingyen pénzt..abból könnyű vigéckedni.

#578339 Frontin Előzmény: #578335

Szerintem lesz felkör, de előtte megmerítkezünk még egy kicsit, csak hogy nekifutásból mehessünk neki az ellenállásoknak majd. Legalábbis én ezt a forgatókönyvet preferálnám, már ha lehetne választani.

#578335 Waszeitung Előzmény: #578314

Most vagyunk azoknál a szinteknél Oti 3950 Molly 17500 amin nehezen de sikerült átesnünk...kérdés most visszateszten vagyunk,vagy sikerül áttörnünk és lesz egy nagyobb felkör?

#578314 Frontin Előzmény: #578296

Mol-nál óráson nézve szerintem egy impulzus megy lefelé, annak is az 5. befejező hullámában lehetünk, ami nekem egy ed-nek tűnik, és hogy az alakzat befejeződjön, nekem hiányzik belőle még egy kör lefelé v.hová 16.800 környékére. Ezt csak azért írom le, mert ebben az esetben ez a hatira is kihatással lehetne esetleg. Aztán elképzelhető hogy benézem a dolgot, mindenesetre a 200-as mozgó itt van nem messze felettünk, így elég jó stopszint adódik (a Mol-nál).

Sziasztok! Hati nálam eg…

#578296 Frontin

Sziasztok! Hati nálam egyelőre most nem játszik, egyszerűen nem találok rajta fogást, ezért egy kis Mol shorttal (500-ról) próbálom enyhíteni a kereskedés utáni vágyamat. Stop loss mindenesetre betéve, csak napon belüli játéknak szánom.