Azért nincs korrekció, mert sok a shortos, akik vesznek. És amíg van vevő, addig nem lesz lefelé menet. Majd ha az ideges shortosok mind bevásároltak, na, majd akkor lesz itt zuhanás.
Azért nincs korrekció, mert sok a shortos, akik vesznek. És amíg van vevő, addig nem lesz lefelé menet. Majd ha az ideges shortosok mind bevásároltak, na, majd akkor lesz itt zuhanás.
nem, 11.22-e óta tartom, de akkor ugyanebben a helyzetben vettem rá fedező longokat, amiket tegnapelőtt 7340-en kidobtam,most csak short van
7195-ön van egy rés. Oda egyszer még le kell jöjjenek. Persze lehet, csak 1-2 év múlva...
tőke+psziché+tapasztalat függő.
Te hogy értékeled esetedben ezt a 3 elemet?
hm. és ha most mindent lezárok? nem bírja már az idegrendszerem ezt szeptember óta
mi ez az esés??????? :OOO vazz, elnézek két percre, 7411.5-ön nyílt újra a short, és látom hirtelen már mérhető nyerő lett rajta :OOO
Nekem a felezés a mániám egy rossz pozin. Leírom, én mit csinálnék. A módszer itt már nem teljesen tökéletes, mert az baromi messze van, de még mindig jobb, mint a teljes nullázás...
Eldobnám a felét 400-on, mert ki tudja. (azért mondom, nem tökéletes, mert én 300 fölött dobtam volna a felét).
Ezen buktál 160 pontot. Tehát 7240-160 = 7080-on leszel a pénzednél. De ennek csak akkor van értelme, ha a másik felét tudod tartani sokáig. Én is ezt csinálom, ezért bírok innen 4000 pontot. Persze sokkal többet is, mert a cac longok is fedeznek, de ez már bonyolultabb kereskedés...
Ha 7 300-on dobod a felét, akkor 7 180-nál lennél pénzednél, és most sokkal jobban állnál...