"Robani fog" :)
Azért nem kéne hisztérikusan hiányolni! :-) Egyébként vagyok , olvasgatom a totyikot, csőd, sitt, stb... E-kaki részvényem jelenleg csak 1 darab van, de ugrásra készen állok...
Ott nem lesz sitt. Van a befektetők között olyan akinek az kevés lenne.
Hány db-os kötés volt?
E-STAR2015/A 20 200 HUF +2629.6 (+14,97%)
nem a cég vette
Jóregg!
Mindig írja a sittet, de vhogy nem tudom elképzelni... Legfeljebb a Székács utcai esetleges jövőbeni felújítás kapcsán elszállítandót..
http://index.hu/belfold/2012/11/29/mar_megint_sokan_bedoltek_a_pilotajateknak/
kulcsmondatok:
Legalább 4-4,5 milliárd forintot gyűjtöttek másfél év alatt álbrókerek egy nagykátai kötődésű ikerpár által irányított budapesti központú "befektetésgyűjtő szervezetnek"
A rendőrség közleménye szerint a gyanúsítottak és ismeretlen társaik 10-50 százalék közötti hozamot ígértek a befektetőknek.
A befektetők - papíron legalábbis - csupán kölcsönt adtak egy befektetéssel foglalkozó csoportnak, amely pénzüket bevallottan határidős ügyletekben fialtatta meg.
A csoport egy millió forinttól akár több tíz millió forintig terjedő kárt is okozhatott az ügyfeleknek.
becslések szerint 1000-1200 emberről lehet szó
Most már esélyük sincs rá, hogy visszakapják a pénzüket.
A brókerek, akiknek a többsége maga is károsult az ügyben, most aggódnak.
Ezt ide is betolom.
Gyerek nézi a duck tv-t és ez a kedvence :
Twinkle twinkle little star
how I wonder what you are
Up above the World so high
Like a diamond in the sky
Twinkle twinkle little star
How I wonder what you are
Magyarul:
Ragyogj-ragyogj kis csillag
Bárcsak tudnám, hogy mi vagy
Az égben, a föld fölött
Te gyémántként tündökölsz
Ragyogj-ragyogj kis csillag
Bárcsak tudnám, hogy mi vagy.
Szerinted????? :D
"Fontos kockázati tényező ugyanakkor, hogy a már lejárt kötvényeket a vállalat továbbra sem rendezte maradéktalanul. Eddig az 1,4 milliárd forint névértékű adósságnak a 63%-át törlesztette csupán - a vásárlásokra 35%-os bruttó árfolyamon került sor -, kérdés ugyanakkor, hogy azok a kötvényesek, akik nem voltak hajlandóak jelentős veszteség mellett megválni értékpapírjaiktól, vajon mikor kezdeményeznek - vagy esetleg kezdeményeztek - a cég ellen felszámolási eljárást. Ha érvényben van nem jogerős felszámolási kérelem a céggel szemben, akkor a csődvédelem lehetőségével nem lehet élni."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/megint_vett_a_kotvenyekbol_az_e-star.176375.html
Hiú remény a csődeljárás és az esetleges megmenekülés. Felszámolás lesz, nyomozás, sitt.
Van mitől félnie Csabikáéknak, ezért húzzák az időt, és hülyítenek a végsőkig.
Friss:Az eco-n van egy text,azt kérdezi,hogy befektetne-e tőzsdei cégbe?Első válasz:Nem mert a Cig Pan.és az E-star látványos bukása...........stb.Na erre lesz reakció???
A Q3 szerintetek milyen nyelven fog kijönni???Egyébként a kötvényesek -határidők lejárta
előtt be fogják adni a derekukat-tiszta pszichológia az egész,számukra most a 26,35 stb.
%-ok a stop limit.Most ők is még abban biznak,hátha nekik a végén magasabb összeget
ajánlanak,de hát ami a tőzsdén a" bolondok órája"náluk az utolsó nap lesz az!
Én itt vagyok és néha átolvasom a termést.
Elég siralmas, de hál' Istennek legalább rövid.Te is dicséretes módon visszafogtad magad.
Nincs nagy újdonság, túl sok minden újat nem lehet mondani.
Sztem a cég megmenekül, de a csődeljárás során repkedni fognak a sz@ros lavórok, az biztos. A részvényesekre sem várnak egyelőre szép,idők, gondolom a kihigitás--sztem az egyetlen valódi menekülési útvonal-- nekik is elég fájdalmas lesz.
De ezt már leírtam itt egy párszor.
"Őrzik, nehogy vki lehúzza, ne pörögjön az a vízóra. :))"
Lehet, hogy Csabika elfeledkezett a vízóráról, így az az egyetlen korrekt adatot mutató emberi alkotás a Székács utcában.