7360 felett jön a 3. rése a kimerülési,a bolond szakasz 80-83rsi 1h ctr
7360 felett jön a 3. rése a kimerülési,a bolond szakasz 80-83rsi 1h ctr
oh semmi baj én hozzá szoktam gyorsan változik mint a forma 1
én is bánom, h. nem voltam épp gépnél, tuti berakok egy profitvédőt.
Hát, végül jól sikerült a napom, egészen most estéig. Ez a nap végi ráhúzás a du.-ra megsemmisítette teljesen a mai és tegnapi profitot is
a kitörés a hetes csárton csak 7500 felett lehetséges
egyelőre trendben mozog
a meg, még fel
Fene tudja, sztem -5% is elég gáz egy trade-n tőkére.
A -40 meg mondjuk 5m ft nál -2m. A maradék pénzzel majdnem duplázni kellene h visszajöjjön egyáltalán.
nézd a havit 2 doji,nem fog az,7590 max hetin is a bolli tető
,havin 7600dupla csúcs
8200-ig semmi komoly akadály nincs, ha szignifikánsan kitör dax
https://sites.google.com/site/indexforextrader/dax-ger30-de-30
nézz meg forexprosson meg a mt 4 en is itt van
naposon jön egy pánik szakasz,tipikus abnormális tető,lefordulás előtti..
az hülyeség
na ja, megnéztem most nagyobb felbontásban, hogy mi a szar van itt.
Az a nagy helyzet, hogy hetesen, havin az látszik, hogy az eddigi esés volt a kirázás csak, és már készülhetek lélekben 7400 feletti dax kitörésre. Jóval 8000 feletti ár adódik belőle.
ha meg hirtelen lefordul nézhetsz......sőt lehet daxot bibiből megküldik kicsit le,majd onnan kitépik..vagy a rést jövőhétre hagyják,addig csorog.....pénteken hózárás
ezért csinálják kiütik a koraiakat 1420 a teteje max 1425....és sztem dec elején lesz onnan borítanak egyet majd vissza húzzák kicsit
dax is mehet 7435 ig vagy hol volt a teteje,miért olyan gáz a tőkére,ez a pánik szakasz ami most jön...
itt a tetőn??? Mégis mivel? Én itt már fedezetnek sem nyitok longot, semmi értelmét nem látom. Milyen célárral??
Ja, és 7270 ről indult 16:00 kor... kényelmes +70 pontom volt már akkor. Most meg majd kinyit afelett, ahol stoppoltam volna.