Poker az RTL KLUB-on most....
bwin, pokerstars.
Ezek a legnagyobbak. Talán náluk kell kezdeni.
Eddig kb 40 teremben játszottam, de én mindenhol anglul, azért nem tudom fejből, hogy melyik van magyarul is.
Na igen, hasonló tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
Köszi! Akkor ez kilőve!
A sportingbet-en sokan játszanak, de nekem nem jött be, sok volt a gyanús leosztás. Sokan azon a véleményen vannak, nagyon rake emelésre oszt, és én is ezt tapasztaltam. Amikor 2 nap alatt 2 All-int buktam színsorral királlyal, és mindkétszer ász vert meg, ott hagytam a francba.
És tapasztalatok alapján melyik a legmegbízhatóbb és a leginkább felhasználóbarát?
Ismerek én is egy párat a TV-ben is reklámoznak manapság jó párat, de én mindig bizalmatlanul kezelem ezeket a dolgokat. Egész addig, míg egy ismerős el nem mondja, hogy miért pont azt válasszam!
Az még nem is lenne gond, így utólag belegondolva, csak az oldal legyen Magyarul!
sok magyar is van, de sztem HUF-fal nem megy egyik se. Valuta kell nekik. $ alapú Moneybookers számla az kell.
Köszi!
Jó-Jó, de esetleg Magyar nincs, ahol HUF-al lehet játszani, előtte azért bele kéne jönnöm, és az Anyanyelvemen könnyebben menne!
LuckyAce poker
Nem tudom, hogy van-e még a promójuk, hogy felteszel 400$-t és 100$-t azonnal jóváírnak.
A 400-at leveheted rögtön aztán játszol a 100-assal.
Persze ahhoz, hogy a 100-at levedd, ahhoz meg kell pörgetni előtte. A feltételek le vannak írva.
Melyik online pókert meritek ajánlani, talán ott a nap végén nagyobb szerencsém lesz, mint a tőzsdén!
Megbízhatóság, meg mit tudom én még milyen szempontok számítanak!
Tegnap megnéztem, a Filmet!
Nekem tetszett:), nem tudom, miért akadtatok ki a szigetelés problémán, pedig olyan egyértelmű a dolog!
Elmagyarázom:
A sorozat készítői/írói, tudták, hogy Magyarországon is adják a sorozatot. Tudják, hogy mi milyen érzelgős és szegény nép vagyunk, és csak meg akartak kímélni Michael Scofield agydaganatára való pénz gyűjtéstől :) ! USA-ban elég szigorú adórendszer van, és a könyvelőknek gondot okozott volna ezt elszámolni!
Mert mi egy ilyen gyűjtögető nép vagyunk!
Holnap megnézem én is! Nem is vártam sokat ettől a dupla résztől, általában az ilyenekkel mindig elb@sszák!
Szigetelés??? Elég ránézni az OTP-re :))
Én is annak tanultam, de még idejében abbahagytam :D Azért a szikrák élethűek voltak, csak úgy csapkodtak a 10.000 voltok, eleve magasfeszültségbe sem bizots, hogy belehalsz, ha áramerősség gyenge, kicsit sülsz max... de itt tüzijáték volt... :)
Na ja a yachton is kidőltem. Engem villamosmérnökként mégis a szigetelés fogott meg, illetve annak hiánya =)
kicsit beteg lett, a végén 100.000 dolláruk van a táskában, következő pillanat egy kb 2-3millió dolláros yacht.. :D nekem van 100.000Ftom, holnap reméálem találok vmi yachtot:D vicces volt... Zsebes főleg:)
nekem a dupla rész úgy hatott mintha egy kimaradt 5. évadot akartak volna bezsúfolni 2 részbe. Erőltetett volt és értelmetlen.
A vége egyenesen baromság. Tegye fel a kezét az aki hallott már szigetelésről...
Hát Scofield zseniális mérnök úr még nem.
Úgyhogy a story is gyenge volt, meg a megoldása is sztem. Ha abbahagyták volna a 22. résznél úgy, hogy bepréselnek valami magyarázatot 5 percben, hogy miért került Scofiled oda ahova (akik nem látták azok kedvéért nem mondom el hova), akkor sokkal jobb lehetett volna. Nyílván kevésbé romantikusan kellett volna megoldani, nem lehetett volna akcióban, csak otthon.
Pöpecre akarták, de sztem csak rontottak rajta.
nagyon trükkös és drámai volt :))