Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#578035 rbbj11 Előzmény: #577926

egyelöre minden jó, shortok tartva, a dax long pedig célár elött, most 7362-ön zárva. Ha már ilyen hirtelen jött, akkor nem várom 7400-ra. Este 8-kor jön a beige, majd az ad egy maflást. Minuszos zäräsra szämitok amcsiban

#577985 Borska Előzmény: #577982

ha követtem volna akkor szerintem lejjebb kézzel zárom, mert némi profit azért jólesik,de így hogy nem okoz veszteséget olyannyira nem bánt,illetve nem is bánthat !!! hisz ő van értem és nem én ő érte :) :) nem ülhetek mindig a pozi kezét fogva :) :)

....de azééért picit bassssa a csőröm :)

#577982 Borska Előzmény: #577972

jahhh,stoppolódott a dolog,de a két alsó még megvan,meló van és csak nagyritkán tudok ránézni,most láttam a megtépést ,hatiból ki is száltam de a másik kerfelület az itteni gépen nem igazán elérhető

#577962 Ricsi Előzmény: #577956

Dealbook360, a neten találsz róla sok leírást. Van a cégnek netes felülete is, de azt csak kényszerből, mondjuk külföldön használom.

#577954 Ricsi Előzmény: #577938

a programom tud ilyet, de nem használom...

én azt csinálom, volt eladásom, alá ment 50 ponttal, akkor rakok rá egy csúszót 30 pontra. Ha az is kiüt, csúszó 30 pontra újra eladnám.

Így most a short lezárult 7 294-n, és megnyílna újra 7 301-n. Nem nagy nyereség, de van benne lehetőség, ha menne tovább felfelé, jobb lenne...

De most megállt, így csak 7 pontom lenne. Persze nem 1 kontival, nem rossz az így sem...

#577947 big-ebuy Előzmény: #577946

letörli a mondat végét de miért,stopot kézzel betenni ilyen gyorsan,nem előre meghatározottat

#577946 big-ebuy Előzmény: #577945

este mikor kutyát sétáltattam épp az jutott eszembe a gyors kereskedő olyan mint a vadász pilóta az se tudja kézzel irányítani a gépet 20-30%ba,a többit szoftverek végzik

#577945 big-ebuy Előzmény: #577943

este mikor kutyát sétáltattam épp az jutott eszembe a gyors kereskedő olyan mint a vadász pilóta az se tudja kézzel irányítani a gépet 20-30

#577943 big-ebuy Előzmény: #577938

este mikor kutyát sétáltattam épp az jutott eszembe a gyors kereskedő olyan mint a vadász pilóta az se tudja kézzel irányítani a gépet 20-30

#577938 big-ebuy Előzmény: #577934

http://codebase.mql4.com/8212

Autostop automatikusan beállít egy előre beállított take profit és stop loss minden elrendeli, hogy hiányzik a kiválasztott stop (megrendelések nélkül sl / tp vagy mindkettő).

Ez lehetővé teszi a gyorsabb megnyitását a megrendelések, különösen, ha használja a közös take profit, stop loss vagy mindkettőt az összes megrendeléseinek aktuális pár. Csak akkor kell nyitni megrendelések anélkül, hogy kiszámolja a megállók, és nem számít, hogy sok megrendelést megnyitotta az EA állítja leáll az Ön számára, amíg van csatolva az EA a devizapár chart.

A függőben levő megbízások az EA fogja várni, amíg nem nyílnak akkor lesz meg a megállók a távolságokat úgy állított be az EA.