Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#577863 big-ebuy Előzmény: #577847

USA: Megszédültek a nyersanyagok

0,4-0,5 százalékos mínuszban indulhat a mai kereskedés az amerikai piacokon, a költségvetési szakadék körüli bizonytalanság rányomja a bélyegét a piacok hangulatára.

Kora délután megszédültek a nemesfémek és 1,3-1,5 százalékos mínuszba fordultak át. Az instrumentumoknak nem tetszett túlságosan az 1,29 alá eső EURUSD árfolyam sem. Piaci információk szerint az arany 1,5 százalékos mélyrepülésében szerepe volt stoppok kiütésének. Egyes becslések alapján 35 ezer kontraktust ütöttek ki, piaci pletykák szerint egy fat finger (rossz megbízás történt).

Ma Barack Obama több vállalati vezetővel is találkozik, köztük a Goldman Sachs (NYSE) vezetőjével is. A téma a fiscal cliff lesz, amivel kapcsolatban a Harry Reid szenátor tegnap negatívan nyilatkozott. A republikánusok is hasonló találkozókat szerveznek.

December 18-án részvényenként 7 dolláros speciális osztalékot fizet ki a Costco (NYSE). Az amerikai kiskereskedő 3 milliárd dollárt költ erre. A legalább egy éve nyitva lévő üzletek forgalma (same-store sales) 6 százalékot emelkedett, melyet a gyengülő dollár is támogatott. Az elemzők csak 5,4 százalékos értékre számítottak a Reuters szerint. A részvény 4,6 százalékos pluszban vághat bele a napba.

Erste Trader Hírlevél (2…

#577847 big-ebuy

Erste Trader Hírlevél (2012.11.28.)

S&P500: A jó makro adatok ellenére esett a piac

Rossz hangulatban zajlott a tegnapi kereskedés, a jó makro hírek ellenére esésnek indultak a piacok. A negatív lökést Harry Reid demokrata szenátusi vezető mondatai adták meg a piacnak, hogy eléggé keveset haladtak előre a „költségvetési szakadék”-kal kapcsolatos tárgyalások.

A grafikonra pillantva a korrekció azonban érthető, mert múlt héten sokat erősödött az index. Az irányt azonban továbbra is nehéz meghatározni, mert középtávon nincsen egyértelmű trend. Ami tény, hogy múlt héten több ellenállást is áttört az index, például a 200 napos mozgóátlagot is, így a korrekció után folytatódhat az emelkedés a lokális maximumig. Támaszok 1.395 és 1.385 pontnál vannak, ahol inkább a vételi oldalon érdemes megjelenni. Ellenállás az 1.435 pontos lokális maximumnál található.

#577805 rbbj11 Előzmény: #577767

közben csak teljesült a long target,ismet long ujranyitasra várok, még feljebb hozott limittel, azt hiszem, már 307-en

#577741 rbbj11 Előzmény: #577700

utálom ezt a szar napot. Mindig ott fordul pár ponttal, mint ahol várom, mindegy, hogy short v. long. Tehát pontosan abban a range-ben mozog, ahol nem akarok beszállni, k. élet...

#577700 Borska Előzmény: #577698

7300,8 volt az alja :( ufff ,ez tud ám dühítő lenni.....

nem semmi ez a menet a felső 15p kanóc kivét pipálva ,de nem lepődnék meg ha ma a délelőtt folyamán az alsó kanocotis megnéznénk, 7300körül....

na jó, nekem ez a 20 pon…

#577698 rbbj11

na jó, nekem ez a 20 pontos felrántás pár perc alatt sok volt, így beléptem longba, legkevésbé sem örömmel. Pedig már 7300-ra emeltem a limitet, de odáig is pont nem jött el, de dühítő

#577690 big-ebuy Előzmény: #577687

így van,van stop stb ha fordítják,az a boby okoskodott nincs ilyen,ő baja

egyenlőre dj re váltottam dax shortot nézem eldurranhatnak

pedig a tőzsde támasz-ellenállások között mozog

persze,szerintem is jók …

#577687 Borska

persze,szerintem is jók a fórumok,az igényes fórumok :) , csak azért írtam mert aki nem ismeri a tőzsde világát könnyen túlmisztifikálja és úgy gondolja ha valaki leír valamit és épp bejön akkor az a megmondó ember :) :) :) pedig csak lehet hogy épp szerencsésen a stratégiájába beleillően beletrafált, és mi kommunikálunk,viszont nem tudjuk kik és hányan olvassák esetleg, semmiképp nem akartam volna bárkit megvezetni,hisz ez olyasfajta Csáknoriszos magányos farkasos dolog :)

döntök lépek elviselem a következményeit

#577682 rbbj11 Előzmény: #577676

Ichimokut jól ismerem és még sok más indit, de egy jó ideje nem használom őket. Bőven elég nekem MA-k és Fibo