Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#577680 rbbj11 Előzmény: #577672

nekem viszont hasznos a fórum, mert ha épp ilyen bizonytalan napom van, akkor segíthet helyes döntést hozni. Pl. egyensúlyban volt nálam a mérleg nyelve, de írtad M15-ös meghúzást, na akkor mondom annyit megér, h. várjak még 30 percet. És perpill úgy tűnik, ez jelenthet nekem 30 pontot, ami nem kevés. De mielőtt megköszönöm, kivárom, hogy igazad lesz-e :)

ebbe persze az én olvasa…

#577662 Borska

ebbe persze az én olvasatomba belefér a nap eleji 15p -s grafikonon történő meghúzás,de én a lefordulásnak adok nagyobb esélyt

#577660 rbbj11 Előzmény: #577656

nálam H1 50-es MA-ja van ott, amit átlépve legutóbb megindult a nagy emelkedés

#577656 Borska Előzmény: #577647

én 4ó-n nézek egy indikátort ami jó támpontokat szokott adni,ennek az indinek van ott egy értéke(persze dinamikus a dolog,gyertyánként változó,hisz ez vele jár), ezt tuti körültáncolja,már ha jók a megfigyeléseim,és a további menet ennek elestétől vagy erről történő pattanástól függ (...nálam)

#577652 rbbj11 Előzmény: #577644

legutóbb okt. közepén fejezett be egy long ciklust nagyon hasonló gyertyával D1-en, mint amit tegnap csinált

ez a mai napos gyertya k…

#577644 Borska

ez a mai napos gyertya könnyen shortba fordító is lehet,már amennyiben piros lesz

#577641 Borska Előzmény: #577634

fog ez esni,7290en van egy támasza,azt szerintem mindenképp megérinti mielőtt tovább menne,kíváncsi vagyok onnan fordul-e vagy ismét esésbe vált csökkenő aljakkal 4ó-n

...kiderül

#577675 Ricsi Előzmény: #577673

Mennyivel kényelmesebb nekem, számaim vannak, tök mind1, milyen grafikon mit mutat :)

#577673 rbbj11 Előzmény: #577670

akárhonnan is nézem, az eszem azt mondja, h. várni kell, inkább érzelem súgja, h. ne várjak, uh. mégis várok. Utálom az ilyen bizonytalan napjaimat

#577672 Borska Előzmény: #577670

ez a Te döntésed,egyértelműen, főleg ha fedezeti poziként futtatod a dolgokat,mindenki más stratégiával kereskedik,más idősíkon,ezért veszélyes egy "kezdőnek" (nem Rád gondoltam :) félre ne érts!!!) a fórumot olvasva más irására lépni,annó sokszor megjártam magam is

én a tegnapi dax shortra beraktam a nullavédőt és a map eleji happy hours ellenére is piros napos ,4ó-s gyertyára számítok

#577670 rbbj11 Előzmény: #577662

nekem ez nagyon nem tetszik, sztem belépek longba, úgy látom, hiába várok alacsonyabb árra. Shortom úgyis annyi van, h. Dunát lehet vele rekeszteni

#577668 Borska Előzmény: #577660

én Ichimoku-t, AwesomeOscillátor-t szoktam figyelni,de ez ismind az összes többi megismerés,kiismerés kérdése

jó reggelt! ricsi, menn…

#577623 rbbj11

jó reggelt!

ricsi, mennyi az indi? Nehogy túl magas limittel várjam a longot