Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP célár: újra 1232 Ft!

Re: vélemények

#577911 Ibiza Előzmény: #577655

decemberben nem szokás leminősíteni.. januárt kezdhetjük úgy..én nem gondolom..inkább a március az ahol bekóstolnak majd minket az új MNB elnök miatt aki nem a pénzügyi körök érdekeit képviseli..nem véletlen a legnagyobb hitelezőnk a templeton..a hiteleink tizede nála van.. bebóríthat a piacra.. de jó ez.. MNB-nek résen kell lenni és olcsóbban visszavenni..

sokan nem bánnák ennyi lenne a zÓTpÉ..mert akkor jól megveszik majd 5ezernél elaadják és már meg is van a piros suzuki.. ravasz terv..

de ha zótépé 1231 akkor az eur is 350-400.. és örül akinek luk van a fenekén..

#577655 pepe01 Előzmény: #577651

Komolyan mondom szívmelengető, mikor nem a netről ismert tucatelemzéseket látom, hanem valami újítás is van benne.

akár még lehet némi realitása is, ha a fincsi Fitch Ratings leminősíti az országot decemberben.

#577649 Bendeguz Előzmény: #577638

lottózok is. állítólag a bolondok adója :)

egyre gyakrabban figyelek meg elliottokat, gyakran már a 4. pont körül. kezdenek végre szépen játszani a piaci szereplők! :)

#577648 pepe01 Előzmény: #577576

Látszik, hogy mérnök vagy: keresed a logikus összefüggéseket.

Ráadásul igényesen elmagyaráztad vizuális szemléltetés mellett, hogy mire alapozod feltevésed.

Gratula !

Mackó testvér úgy látom nem értékeli a hipotéziseket, ez a post nem több mint egy lehetséges forgatókönyv a sok millió közül.

Nekem tetszik, ne fogd vissza magad, ha vannak még teóriáid más papírokban :D

#577663 pepe01 Előzmény: #577653

Bújjál el inkább, építő kritika nélkül.

Annyiban neked is igazad lehet, hogy legutóbbi gigszerkor a 2600-as szintnél szépen megvették az OTP-t, látják már mások is benne a potenciált.

Illetve a befektetők is tudják, 2014től jöhet ismét a kánaán.

#577621 Bendeguz Előzmény: #577588

Nem jóslat! Történelmi ismétlődés. Lehet eddig tartott és irány a 12 ezer, ahogy valaki szerette volna egy korább hsz-ben :) Csak emiatt ne állj be végtelen shortba.

#577620 Bendeguz Előzmény: #577602

Jájjj, olvasd el mit írtam! :D:D:D

A színes görbékben nem Elliott van, ez totál egyértelmű. Valahogy el kellett neveznem őket. Következő alkalommal a kedvedért női neveket használok! Az Elliott NINCS berajzolva! Indul a 7400 körüli csúcsból, aztán onnan az ék eleje az 1. pont, ék teteje 2. pont, újabb ék eleje 3. pont, most az ék csúcsában vagyunk 4. pont, jön a szakadék az lesz az 5. pont. Remélem tisztáztuk :)

#577606 banyaiz Előzmény: #577598

egész rövid távra itt az év vége év végi záró beállítások stb, kérdés még , hogy alakul de inkább felfelére tippelnék külföldön. Nálunk ez is kérdés itt ebben a saller koki erdőben ahol járunk. :) Jövő év első negyedévre amcsi adósságplafon téma nem egy jó előjel. De ha meg tudnak egyezni akkor azt pozitívan is fogadhatja a piac. Egész jövő év hát az egy jó nagy homály nekem legalábbis.

Konkrétan Otp belföldi szemszögből, az már tisztán látszik Imf megállapodásunk nekünk csak akkor lesz ha minden szétesik és kényszer van. Enélkül pedig nagy belföldi okot nagy örömködésre nem nagyon látok jövőre.

Külföld segíthet, de nagyon zavaros, szóval ezért sem tudom kizárni sajnos Bendegúz célárát sem, főleg azt látva mekkora érdektelenség van OTP piacon.

#577602 Kissherceg Előzmény: #577593

elliott rajzod egyébként totál helytelen szvsz 1-3-5 hullámok csúcsokig tartanak, 2-4 a korrekció, ami a mélypontokig. ABC értelemszerűen, de szép színes