Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP célár: újra 1232 Ft!

Re: vélemények

#577598 big-ebuy Előzmény: #577597

a másik ellenérv ha nézzük a rv lényegét pénz áramlás kéne ugyebár,az sztem a olcsó áron ésszerűbb méghozzá nagyon olcsón ahol a hozzá nem értő se rest venni,az meg 2500ft allat van vhol,onnantól speki és globális trend befolyásolná,egyébbként én is nagy esést látok jövőre kint,persze ezt korai kimondani de a hetes-havi chartok nem túl biztatóak.

a amerikai gazdaság is a szakadék szélén jövőre mint a képemen obama

a árfolyam long nyereség sztem nem indokolt,azokat bővítsék akik longba vannak....globálisan értem,a itthoni helyzet meg pláne szar és még csak lesz

#577596 banyaiz Előzmény: #577593

Biztos így van, én amondó vagyok ha a nettó profit soron exponenciálisan növekvő számokat látnánk az bármilyen lefelé mutató vonal témát felülírna. :)

Az már egy más tészta, hogy ez az akárcsak növekvő profit téma is több sebből vérzik, komoly növekedésről nem is szólva.

Eljátszom én is a gondolattal eladni , és megpróbálni visszavenni egy parában jóval lejjebb. De nagyon kétesélyes a szitu vsz. Egy részével lehet erre kellene játszani.

#577595 big-ebuy Előzmény: #577591

elég egy józanító pánik 20-25% usa esés..ls a otp biztos 2000körül lesz,pláne ilyen forgalom mellett,pláne még jobban kaphat

#577593 Kissherceg Előzmény: #577591

1232 célár nem helyes, a címben csak 1231 vagy alatta... Elliott szabály alapján előző mélypontot meg kell haladni :)

#577591 banyaiz Előzmény: #577588

Longot tartom inkább.

Azért sajnos kizárni nem tudom, hogy ismét ilyen 2008-9-es történések megeshetnek, van néhány dolog ami kiválthatna ilyet.

Pl megnézed tavaly év végét egy kb 25%-os amcsi részvénypiaci esés, hozzá néhány ütés belföldről (végtörlesztés egyéb jóságok) leküldte 2600-700 környékére.

Mi lenne ha egy igazán komoly ok lenne a parára pl ez az EU szétesés téma, hogy ne menjünk messzebb?

Szóval ebből a szempontból kizárni nem lehet ezt amíg ilyen összevisszaság van pl csak ebben az eu témában.

#577588 Mondoka Előzmény: #577585

Bátor elemzés, -vagy jóslat?

Akkor nincs más hátra mint tartani egy shortot mostantól addig amíg annyi nem lesz. :)

Na ki a bátor?

#577585 banyaiz Előzmény: #577576

Röviden azt gondolom, ha a célár végéhez írsz legalább egy 0-át akkor tetszik.

Hosszabban azt, hogy lehetségesnek tartom.

Abban az esetben, ha ez az egész kulimász amiben a világ forgolódik átmegy egy brutális parába, és közben minket a forradalmárok fárasztanak a dolgaikkal, még ráerősítenek néhány lépéssel a történésekre.

Ebben az esetben el tudom ezt képzelni. Ilyesmikre gondolok, Görögország kilépése az EUR zónából , magával rántva spanyolokat , portugálokat stb, eur megszűnési félelmek, Eu szétesési félelmek, Usa recesszióba süllyed, Mo-n közben a fű sem nő stb.

Ilyen szintű események jönnek akkor reális lehet vsz akár úgy is, hogy nem egy rövid para hanem hosszabb időre beragad ezeken a szinteken.

De ne legyen inkább ilyen. :)

TA részéhez , hogy milyen vonal mit metsz stb nem tudok hozzászólni, vannak nálam avatottabb emberek itt .

elképzelhető nagyon is,s…

#577581 big-ebuy

elképzelhető nagyon is,sztem is lesz egy óriási józanodás

#577580 Bendeguz Előzmény: #577578

Miért? Nem tudnak shortolni? :) Úgyis Matgab fogja eldönteni mi lesz, majd figyelni kell rá :)))