a tavalyi nyáron pedig a hosszabb távú longosok kaptak egy maflást.
Méghogy nyáron nincs mozgás...nem volt régen, most egymást követő 2 évben is akkora mozgás volt nyáron, ami egész évnyi kereskedésnek is elég lett volna
a tavalyi nyáron pedig a hosszabb távú longosok kaptak egy maflást.
Méghogy nyáron nincs mozgás...nem volt régen, most egymást követő 2 évben is akkora mozgás volt nyáron, ami egész évnyi kereskedésnek is elég lett volna
Szeptember is gyönyörű volt. Amikor mindennek esnie kellene....És jól írod szép nyarunk volt. Sell in May...aki ezt tette, na az többet nem fogja:)
nem is tenném, ha nem longoltam volna eddig is, és ha nem lennének mellette short pozijaim
mostanában állandóan az van, ami nem szokványos: nyáron volt nemrég a hatalmas esés, mikor elvileg nincs piaci mozgás, idén októbear októbull volt, nov. ami jó szokott lenni, bear volt, még ezzel a visszahúzással is a bear jelleg dominált. Ezért én Mikulás leszánkázásra számítok.
Meg kellene longolni, de az annyira ciki lenne ha nem jönne be...nem tudom hány napja FEL aztán az utolsó rúgásban megpróbálni annyira amatőr.
én remélem, hogy betölti, mert be is shortoltam, célár 7316, onnan lenne long. Az esetek 95%-ban betölti
Én 422-n adnék, akkor már szúrjon fel oda, naaaaaa :)))
Azért ez durva lenne, bár én is ennek látom a legnagyobb esélyét. RSI naposon még nem nagyon túlvett (14-es beállítással) úgyhogy van benne még lehetőség. 4 óráson már 68-70 környékén van a tegnapi záróárral számolva ami finoman szólva már nem ad jó képet...
A görögök egy kicsit bekavartak a shortosoknak de ami késik nem múlik. Kár hogy végigültem ezt a gyönyörű 4xx pontos longot a partvonalról várva egy jó short nyitási lehetőségre...a klasszikus hiba. Nem azt kereskedtem amit láttam, hanem amit látni szerettem volna.
A kérdés, hogy egy 7400 -as szintnél a Mikulás mit fog intézni, kicsit bekavar a naptár aminek én most nem adnék nagy jelentőséget. Nagyon adja magát a 7400-as short, sőt a 7410-20 is mert szerintem fel fog szúrni hogy a stop-okat ki is rázza egyből:)
7400-ig ha ma elmenne, akkor sztem ott véget is érne ez a long kör, ami 7000 alól jött
Na ezt holnap kipróbálom, meglátjuk mit mutat. RSI asszem nekem is 14-en van ha nem tévedek.
FDAX (December 2012) / Exchange: EUREX
Valuták i 7310
Ellenállások: 7400
Támogatás: 7265 + 7190/7200 + 7100 + 7040