Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#577224 big-ebuy Előzmény: #577222

Az eurózóna részvényei lesznek a 2013-as év sztárjai, ezért a befektetőknek minden lehetőséget meg kellene ragadniuk, hogy ennek megfelelően építsék fel portfóliójukat - javasolta hétfőn Giordano Lombardo, a Pioneer Investments befektetési igazgatója.

oh sztem meg legnagyobb ko-t fogják kapni hamarosan

#577222 big-ebuy Előzmény: #577220

rsi 14,én dss stochasticot használom 8,13,macd 12,26,9 ez a leglassabb de ez 1-4h megbízható trend végéhez,pláne naposan persze trenddekkel,egyébb tőzsdei okosságokkal jó mint kiegészítő .....de ha 1 lehetne akkor rsi lenne

#577220 Krigskung Előzmény: #577216

Milyen beállításokkal és milyen időtávon használod? Nekem az alap beállítások is bejöttek eddig (rsi és stochastic) macd - t nem használok. Viszonlag pontosan lehet a trendfordulókat észlelni, viszont eddig pontatlannak bizonyult hogy meddig maradjak poziban. Erre mást kell keresni.

#577209 Boby. Előzmény: #577205

"RSI-stohastic senkit sem indít be? "

De! Engem. Rögtön iszok egy pálinkát, mikor ilyeneket hallok. Nálam semmi színes cerka vagy vonalzó nem játszik. Régen elolvastam az ilyen "elemzéseket", de már az sem.

#577207 Boby. Előzmény: #577199

:) Köszönöm, de a nick választáshoz semmi köze nem volt Ewing-oknak, csak az avatar választásnál kaptam az ötletet itt a fórumon.

#577206 Krigskung Előzmény: #577204

tizenéves éves voltam... Még nem is üzletelhettem a saját nevemben akkoriban a korom miatt. Kb egy alomból vagyunk.

#577205 Krigskung Előzmény: #577196

RSI-stohastic senkit sem indít be? Nekem mostanában ez a kedvencem. Min 2h de inkább 4h vagy naposon.

Mozgóátlag kereszteket csak FX -en. Itt is próbáltam de semmi jó...

#577201 Krigskung Előzmény: #577193

Fórum olvasásból 1 év is elég tud lenni... Korábban nem volt ilyen érdeklődésem így nem tudtam hogy ennyire népszerű... Lehet hogy hihetetlen de nyilvános fórumot 1-2 éve nézegetek csak. Skype -os groupokhoz vergődtem több ízben míg meg nem untam azt is :)

Neked nem volt meg a 3 nullázás? Ez alap. Igaz az elsőt nálam nem fair számolni mert 2 hét lelkesedés után elbuktam az addig megtakarított pénzemet.

#577200 Sumér harcos Előzmény: #577196

öreg róka semmikép nem vok,40 a korom,sőt a piaccal kapcsolatban sem mondanám magam annak,mert akkor richtig ,hogy arcon csapna egy maflással:)

vsz szinte ahány ember annyi oldalt,2 nincs egyforma,nekem tőzsdével kapcsolatban vagy 50oldal van kirakva operán az egyik gépen,de vmelyiket nem nézem csak évente 2szer.

részemről a sokat linkelgetett dax elemzés oldalát,quaestor oldala nem is tudom még hol nézek hirtelen elemzéseket daxra,néha elliott, szövegre vakmaki,zsiday,nyilasi ...hirtelen..

#577197 Sumér harcos Előzmény: #577186

tetszett a cikk:)

szinte majdnem legjobban mostanában,mivel nagyon ember közeli és a fű alatt nagyon sokan tudnak akár azonosulni is vele....és egy jelentős társadalmi szelet.

#577193 Sumér harcos Előzmény: #577184

szóval csak szinte 20 év forum leskelődés,hsz nélkül:)kitiltás

3nullázás?az azért jelentős múlt.

és ide ilyen frissen mi késztetett regisztrálni?:)

#577192 big-ebuy Előzmény: #577187

akkor besegített a óriási bika trend is,mert 2009 után történelmi 1 éves bull volt na és aki elkapta az óriásit tudott nyerni,mert ugye egy forgósabb piacon már nehezebb ugyan azt elérni

#577187 Sumér harcos Előzmény: #577182

csak?

miért mi kellett volna még?:)

torony omlás?:))

most teljesen pontosan nem emlékszem az akkori technikai képre,de a fő motivum számomra a gyémánt megjelenése volt-igy van csak:),mindenféle indikátor -bizgura bazgura állás mellett.Ez már több,mint 2 éve volt,ha minden igaz ősszel ,3250óra 9havi intenziv kereskedés után:)