Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#577186 Boby. Előzmény: #576977

" utálom az atv.hu-t"

:) Nem mentegetőzésből mondom, de nekem sem az atv.hu a primer gazdasági hírforrásom.Szerintem egy hírgyűjtő oldalról jutottam a cikk nyomára, ami egyébként a Hetek cikke. Politikai oldalról nézve viszont szinte mindig az éppen aktuális ellenzék tv-jét nézem. Persze kritikusan, nem elfogadva minden üzenetüket.

#577184 Krigskung Előzmény: #577176

Leírni is sok a 20 évet. Egyébként idén kereken ennyi, persze kisebb nagyobb megszakításokkal és persze háromszori lenullázáson is túl vagyok már ;).

Sajnos csak az elmúlt években kezdtem áldozni időt a tudományos oldalára is, miután sikerült egy pár atom nyereséges pozit zárnom és láttam benne a lehetőséget. Na amióta tudományosan kereskedek persze nehezebben jön a píz.

A fórumokat inkább olvasom, hogy lássam a többiek mit látnak meghát bajtársat is jó találni. Daxban viszolylag friss vagyok inkább a dax papírokkal kereskedem miután elfogyott itt a levegő a Bet-en.

Kitiltott persze én is voltam már, de az már a múlt:). Az szórakozás volt ez meg munka...

#577181 Sumér harcos Előzmény: #577180

bakiba,surrano,sumér skype alapján

minden reggel körkapcsolás volt 2010-ben,sőt nonstop-akkor mind a 3man nonstop napiztunk 0-24.

ha jól emlékszem gyémánt alakzat volt a daxban,amit akkor 3munk közül bakiba szurt ki.

és jött a kasza.

Gyémánt

A gyémánt árfolyam alakzat trendfordító árfolyam alakzat, viszonylag ritkán fordul elő, ám nagyon megbízható jelzést ad. Egy növekedő trendben jön létre, miután az árfolyam visszatesztel, majd egyre növekvő negatív és pozitív csúcsok után egyre kisebb negatív és pozitív csúcsokat produkál. Gyémánt alakzatokat legalább négyórás, de inkább annál is nagyobb bontású grafikonokon érdemes vizsgálni.

#577176 Sumér harcos Előzmény: #577057

nincs veled semmi baj,örülök a sikereidnek:)

20év múlttal birsz a piacon?eddig merre,hol?milyen néven?

én már kikoptam minden forumról...ez az egy stocky maradt,amig Herceg ki nem tilt:)

aztán azt hiszem én a forumozást is végleg lezárnám,mert rengeteg időt vesz el,néha feleslegesen.

de a függőség az függőség

#577105 big-ebuy Előzmény: #577095

ma sztem usa csordogál-veszik rangerezik rés felett aztán 13000 felett nyit vmikor

900ig lejön kb most úgy látom

#577104 Ricsi Előzmény: #577078

És? Már csak hírre kereskedünk? És mi köze a dax-nak az usa híreihez vagy adataihoz?

(költői kérdés volt:))

elméletileg ha jön a3. r…

#577094 big-ebuy

elméletileg ha jön a3. rés naposon nem töltheti be a 2 őt én úgy tudom,utána fogja

#577069 big-ebuy Előzmény: #577067

4h cci késztetett meg 15mines jel,igaz gyorsan árírhatják,de eu bejelentésre kilőhetnek fedeztem csak és nem 100% ha esik többet hoz

#577057 Krigskung Előzmény: #577000

Nem haragszom meg, én most olvastam el megint 20 év után és tetszett...lehet velem van a baj :) Főleg hogy ennyi idő után is képes vagyok a sikeres pár napos-hetes-hónapos tradek után belekapkodni egy-egy napiba.

Én mondjuk a normál munkámat nem merném feladni ezért, de kétségtelen hogy éves átlagban nézve lehet megérné. De az is lehet hogy akkor több időm jutna rá és mindjárt elvéreznék a túl sok infótól...:)