Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#577714 BudFox Előzmény: #577678

azért látszik hogy lefele áll minden...nem akaródzik összességében felfelé menni a BUX -nak....közép távon még óriási esésekre számítok.

Blue-k ban ölég szokatla…

#577464 Fornit

Blue-k ban ölég szokatlan záróforgalom lett.

OTP +1mrd ft.

MOL +0,24 mrd ft

....na most húzom a stop…

#577463 Borska

....na most húzom a stoppokat 17800köré,ekkora profitot nem szívesen adnék vissza

de még mindig úgy vélem hogy egy brutális beleadós nap nélkül nincs pattincs,olyan tisztitóesés,amikor mindenki ki akar szállni,talán valami olyan után lehetne egy erősebb korrekcióra játszva speki vételbe fordulni (óvatosan,stoppal)

#577381 BudFox Előzmény: #577327

áh...nem akar ez esni......még valami sokkolóan rossz hír kell hogy tovább essen...mert csordogálunk fölfelé :-)))

#577314 Waszeitung Előzmény: #577292

Oti 3950,Molly 17500 felett necces...közben Rg-t ütik hogy nem menjünk semerre...aztán gondolom jöhet a svédcsavar.

#577210 BudFox Előzmény: #577127

hát venni itt nem nagyon lesz érdemes semmit ezzel én is egyetértek.

csak a 4 papírban szabad gondolkodni : mol , opt, Richter, Mtelekom.

mást el kell felejteni...de ezeket is csak akkor ha elég jól estek már, és túladottak lettek...na akkor lehet venni.

#577127 Borska Előzmény: #577120

hihetetlen pesszimista vagyok a jövőt illetően,mind hazai mind nemzetközi szinten, ha nincs bődületes gazdaságpolitikai fordulat itthon akkor a jövő évre le se merem írni meddig várom a buxot...... (lefelébe) de ha minden ezen az úton halad tovább nálam a magyar rv piac jövőre is short lesz, persze ha megköveteli a sors stoppolódok, esetleg minibe long,de a befektetési szándékú rv vételekhez csak kormányváltás esetén fogok nyúlni, a kormány leváltásában pedig abszolute nem vagyok biztos.......