Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#577047 big-ebuy Előzmény: #577032

maga a kereskedési stílus összeállításába igazad van,de alapokat vhol el kell sajátítani,aztán jön a ki mit hogy alkalmaz

a piacról is egy kicsit:…

#577032 Sumér harcos

a piacról is egy kicsit:)

a mai nap partvonalon...

vagy 200 vagy 400 környéke fog érdekelni...addig semmi.

#577000 Sumér harcos Előzmény: #576995

ne haragudj meg,de nem érdekel Darvas könyve:)ilyen könyvecskék olvasásán már túl vok több,mint 10éve:)

ezt most csak leirtam,csak ugy....a magam 14 évének sztoriját:)

nem azzal van a gond,hogy nincs plusz....

hanem elsősorban a napizásról szólt Boby cikke....ehhez fűztem hozzá saját történetemet,ennyi:)

#576996 Sumér harcos Előzmény: #576980

én nyugatiak pénzét nyerem el,mivel egy olyan platformon dolgozom,de ők aztán képzettek.

minden fizetős képzés egy blőd dolog-ezt vagy megtanulod te magad a saját bőrödön-vagy sehogy,vagy felállitasz egy stratégiát,VÉDED A TŐKÉT,stb stb(most nem kezdek itt rohadt nagy bölcsességeket sorolni,majd sorolja pl.vakmaki)ami esetleg működik swingre vagy hosszura-de napira hosszutávon nincs ilyen stratégia,nincs ilyen!ha vki napizik(abban az értelemben ahogyan én gondolom) az ha nem 1év,akkor 10 ,de vége lesz vagy előbb vagy utóbb!ez biztos!

minden fizetős guru számomra kuka,mindig is az volt.

soha nem fizettem 14-15év alatt senkinek-és soha nem is lennék hajlandó!

vmi bugyuta statisztika kérdése az egész ilyen %-osdi,és mi jön ki?természetesen a magyarok kő hülyék.:)vicc:)

én jó magam is azt állitom ,a végtelen napizás nullázással jár!-ez a konkluziom!

mert ha nyersz,ha buksz -beszűkülsz előbb-utóbb,begolyozól tőle.

most itt nem ilyen 100ezer forinttal játszó kismiskákra gondolok-aki elbukja aztán soha nem látjuk viszont.

#576995 Krigskung Előzmény: #576977

Hehe, én is megjártam. Messze pluszban vagyok összeségében, a veszteségek zöme a napon belüli kapkodásból jött össze. Persze a brokik zsebét megtömtem közben.

Ajánlom a Darvas könyvét ha még nem olvastad. Nem feltétlenül a módszere izgalmas hanem az info / kapkodás nélküli kereskedése ;)

#576980 big-ebuy Előzmény: #576977

egyébbként ez főleg a magyarokra igaz sajnos még a világba 65%veszít addig nálunk inkább 80%..külföldön jobb a képzés ill. a stratégia kialakulásais maga egy intelligencia kérdése

#576977 Sumér harcos Előzmény: #576694

ez szerintem is nagyrészt igy van.

jó cikk.(még az esetben is,hogy utálom az atv.hu-t)

magam esetében tudok nyilatkozni:

1998 május első hetében keveredtem tőzsdére először.

az első 2hétben nyertem tisztán 700ezret,a következő 3honapban további 3milliot.

aztán gépszij

beszorultam-buktam.

utána újra kezdtem,volt egy egész jó két évem banki kamat feletti összesitéssel.

aztán befejeztem évekre(sőt végleg akartam)-szinte sima kamatra mentem át.

2006-ban újra kezdtem-ezekben az években a banki kamat megvolt.

2008minuszos volt,2009-re nem emléxem hirtelen.

nos itt volt olyan évem,hogy semmit nem dolgoztam,csak a tőzsde,

szinte napi 10-13órát ültem gép előtt 1 éven kersztül,és 2010-ben pl. közel 400%-ot csináltam a tökére vetitve,januártól-novemberig.Volt olyan napom,hogy 1.5misivel napi 700ezer tiszta-napira!tiszta idegbeteg voltam!

pánikrohamok,ekg,orvos!

aztán véres november,2010-ben novemberben brutális bukás,és még igy is 50% nyerőben zártam ezt az évet.

és ezzel befejeztem a napizást,az addig űzött értelemben,összeget is kisebbre vettem,otthon is állt a bál,mikor a 400-ból csak 50 lett....azóta nincs ilyen napizás,nincs kapkodás,soha többé nem is lesz.

nem fogom magam idegelni többé soha 13órát naponta a gép előtt.

#576947 big-ebuy Előzmény: #576899

nem csúsztató cég annyi a bajuk ha a ár nagyon fűrge mint daxnál vagy dj-nél lehet nem rögtön nyit zár,de cacot hamarabb működteti....de ha túl fürge a ár nem is csoda

#576899 rbbj11 Előzmény: #576889

mert nem is kapod meg a fődíjat....tipikus csúsztató cég...olvasd el részletesen a feltételeket. A fődíjat megkapod pénzkezelésre!!!

Egyébként a versenyre regeltem, de nincs rá elég időm

#576898 rbbj11 Előzmény: #576877

sztem se lesz nagy rés, talán egy pici lefele. De nem várom, hogy ma nekiesne végre a lenti résemet tölteni, de idővel eljön az is....long terén nagyon nyitott felfelé az út, igazán azt se tippelném meg, hol lesz a long lokális teteje.

#576889 big-ebuy Előzmény: #576888

nagyon jók...fxcm csal.....volt mikor a ár megállt ,késtették a admirál tizedesre mér mindent...dax 7293,5 éppen most...100ft a utalás bármilyen összegnél,otp nél van a itthoni számlájuk....

most 100000usd a a versenyük fődíja.....egyik cég se ajánlott ennyit amit én láttam 1997 től vagy mióta működnek

möglássuk... most nézem…

#576888 Ricsi

möglássuk...

most nézem, ez az admiral elég nagy cég, és van neki nem uniós irodája is, nem is kevés. Majd reggel jobban átnézem...

#576885 big-ebuy Előzmény: #576884

sztem leküldik 160-126 körül sztem megfordul egyenlőre és a január lesz ko,a péntek hóvégi záró is

#576884 Ricsi Előzmény: #576881

Én ennél combosabbat szeretnék, így ez számomra nem is esés :) Az első pozimat 7035-ön zárnám be.

#576882 Ricsi Előzmény: #576878

Mocorog ide-oda, de csak pár pontot. Ilyenkor (22-08 között) 8 pont a spred, annak vettem a közepét, mert gondolom lefelé-felfelé 4-4 pont. Nappal 1 pont szóval ilyenkor nem kereskedek, csak nem tudtam még elaludni, így ránéztem. Most éppen 94-02 a két oldal.