phylnek 5 volt az alja, Gardénia 3 :) hmmm átlagoljunk :)
phylnek 5 volt az alja, Gardénia 3 :) hmmm átlagoljunk :)
legyen inkább 8 Ft vétel, eladás 1 perc múlva 9-en, az kb. 12% hozam és akkor nem izgulunk sokáig :-)))
Ide illik!:)
"I have a dream!"
Nem hagyhattam ki::))
8 ft-on erős vétel, eladás 15 és 22 között a vételt követő 5 napon belül :))
előzmény (#23556: marslako2) | válasz erre | Ma, 14:35
Bocs, de a "nem ment csődbe", az csak a jelenlegi állapot, nekem van ellenük egy folyamatban levő felszámolásom, és nem fogok engedni, csak ha kifizetnek. De arra sincs pénzük, hogy az irodájuk bérletét kifizessék, a dolgozók járulékairól nem is beszélve.
zakar
Én is hallottam ezt azt, ráadásul eladták pl eco-hu-t és hallgatás van róla...
előzmény (#23566: marslako2) | válasz erre | Ma, 15:06
Ne írj már badarságokat, a beszállítóiknak nem tudnak fizetni, a nyomdákkal egyfolytában küzdeniük kell, hogy kinyomják a lapot, a NAV-felé hatalmas tartozás áll fenn, nincs egy kanyijuk sem.
zakar
"Dr. Cica75 2012.11.30. 20:19:16
Az is hulye, aki 2012-ben nyomtatott lapot indit. Es ezek hivjak magukat mediaguruknak, rohej."
offnak vege, de ez a beiras tetszik... re: mediaguruk :)
Mondjuk ezt simán el tudom képzelni. :)
Lali király is egy akkora erőltetett sz*r volt,hogy ilyet még szvsz a magyar rádiózás történetében még senki másnak nem sikerült összehozni. Még csak vicces sem volt,de ők a stúdióban nyomták a már-már kínos kacagásokat,mintha mekkora nagy poént mondtak volna. Néha muszáj volt hallgatnom, amikor anyósnál voltunk.
Az "istenek" talán leszállnak a pofonoktól a földre.
ugyan.. rosszul mertek fel a kozonseguket... akik oket hallgattak nem tudnak ujsagot olvasni, csak blikk-kepeket nezegetnek, meg a vastag betus focimeket.
Már meg is szűnik. Nagyon bűzlik nekem valami ebben a történetben. Szvsz a kutya se vette meg.
http://www.index.hu/kultur/media/2012/11/30/megszunik_bochkorek_bumerang_magazinja/
:) megjátszanám megint :)
alakul ez is... 10 ft-on vetel? vagy phylaxiasan 8-nal es 22-nel dobni??? gyanusan erre halad a tortenet...
őrült forgalom
alakul, 20 alatt nincs még vevő. Majd jönnek a forintozók :)
---forgolódhat is:) ha bele mászott az év befektetésébe:)
Mindent megnyit, aztán éjszaka meg forgolódik meg nem tud aludni:)