Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#581347 banyaiz Előzmény: #581340

Ronnie az egész szezonban nem lesz úgy néz ki.

UK döntő tegnap este volt. Izgalmas volt, ha nem is a legszínvonalasabb.

Nem tudom Ronnie játszik e még valaha, a vb-re akarják rábeszélni térjen vissza.

147 miatt, és, hogy már az első golyó után meglátta, hogy ebből maximum lehet ezért tettem be videót, nem UK miatt. :)

#581327 banyaiz Előzmény: #581194

Hihetetlen , nyitott állás volt de első piros után megkérdezi mit fizet a maximum break. Szerény. :) Tud egy "kicsit" snookerezni.

A végén a játékvezető kell noszogassa lökje be a feketét, mert már kezet fog az ellenféllel, elvileg az a meccs végét jelenti, elfelejti majdnem a feketét.:)

#581159 banyaiz Előzmény: #576857

Ez kegyetlen. Megkérdezi mennyi a maximumbreak pénzdíj mikor még tele az asztal (bíró sem tudja megmondani) aztán letakarít mindent. Juj :D Ez az ember egy zseni.

Ma este UK döntő.

:-) Bezzeg a ruszki rep…

#576857 TrendMan

:-)

Bezzeg a ruszki reporter simán ki tudja mondani, hogy Balazs Dzsudzsak (nem úgy mint nyugaton), igaz addigra már gól lett.

Sunderland - West Brom

#576769 TrendMan

Sunderland - West Brom élőben 0:2 /digisport/

Gera jó passzokat ad, most is az ő labdájából adott valaki gólpasszt.

(Ez akkor gólpassz-passz?)

Sőt most hallom az elsőt ő rúgta:-)

Re: West Brom meccse

#574104 kápé Előzmény: #572441

Egy kör Norbival - WTCC 2012, Makaó

Ki fogja nézni a hajnali közvetítést? Én aludni sem fogok tudni, szerintem. De ahogy egy nagyon okos embertől hallottam, az éjszaka különben sem arra van, hogy aludjunk, hanem, hogy sötét legyen!

_embedded

West Brom meccse

#572441 TrendMan

A West Brom idegenben nyert 2:1-re a Premier League/ben.

A meccs legjobbja egy védő, a svéd Olsson volt, akiről az Eurosport valóságos ódákat zeng.

Taktikai érzék, tökéletes helyezkedés, a védelem irányitásának képessége etc.

Szerintem a magyar válogatottból pont egy ilyen védő hiányzik.

(Gera ezúttal csereként kapott szerepet.)

Re: magyar mesterhármasok

#571107 banyaiz Előzmény: #571086

Kb 6-7-8 éve kattantam rá , izgalmas vsz. :) Hangulat is kell hozzá , de határozottan jó. :)

#571106 banyaiz Előzmény: #568363

Színvonalasra sikerült torna jó meccsek voltak, döntő nagy részét láttam, élmény volt. :)

#571086 Fornit Előzmény: #568345

Furcsa, nézitek őket a tv-ben, én meg egyszer úgy vettem ki a szabadságom, hogy elkerüljem őket :)))

#570794 Kissherceg Előzmény: #568363

A magyar labdarúgó-válogatott - a törökök és az észtek októberi legyőzésével - 19 helyet javítva a 30. a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezet.

A második változatlanul Németország, míg a harmadik helyre Argentína lépett előre.

A FIFA hivatalos honlapján olvasható listán a magyarokat a világbajnoki selejtezős ellenfelek közül csak a hollandok előzik meg, ők a hetedikek.

A magyar válogatott tavaly szeptemberben a 27. helyet foglalta el, az volt a legjobb magyar helyezés a rangsor jelenlegi számításának 1993-as bevezetése óta.

A FIFA-ranglista (zárójelben a szeptemberi helyezés):

-----------------------------------------------------

1. (1.) Spanyolország 1564 pont

2. (2.) Németország 1421

3. (4.) Argentína 1349

4. (3.) Portugália 1178

5. (8.) Olaszország 1169

6. (5.) Anglia 1167

7. (6.) Hollandia 1128

8. (9.) Kolumbia 1110

9. (12.) Oroszország 1084

10. (11.) Horvátország 1078

...30. (49.) MAGYARORSZÁG 753

Re: Kisherceg

#568346 banyaiz Előzmény: #567371

Tegnap nem tudom nézted e Chelsea MU meccset?

Vsz több minden történt 90 perc alatt mint magyar bajnokságban egy év alatt az összes meccsen kupákat és válogatott meccset is beleértve. :) Olyan pörgés volt nézésében el lehetett fáradni. Ezt kellene elérnünk egyszer.