Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#576879 big-ebuy Előzmény: #576877

mostani ta szt korrekciózni fog...hírek szerint szerdán bézs könyv ,csüt gdp..ált erre szoktak felmenni,keddig eshetünk aztán jöhet long szerdán

#576877 Ricsi Előzmény: #576873

tök változó

kinyitott minden, dax 7 300, cac 3 525. Aztán, hogy reggelre mi lesz? De azt látom, rést nem fog csinálni, így TA alapján (ha jól figyeltem eddig rátok), mehet még felfelé...

#576734 big-ebuy Előzmény: #576727

mióta vagy sikeres?most olvastam a cikket végig,igen a tőzsdének van nagyon szigorú szabályrendszere,sokan ezt nem tudják megtanulni vagy nem jól közelítik meg....vagy csak várják a csodát és sztem itt a legnagyobb baj,nem hiába van egy 10%sikeres ...igaz a trédek 70%nyerő kb,de az többet hozzon sokkal mint a minusz

#576732 big-ebuy Előzmény: #576727

atya ég de van egy jó céged,hozza a lét

én is beállok ha baj van money menedzsmenttel

Zsiday Viktor: Mániák és válságok a tőzsde hőskorában

A tőzsdetörténet emblematikus eseményeinek bemutatása sokunk számára lebilicselően érdekes, de a gyakorló befektetők számára legnagyobb erénye mégis inkább tanulságaiban rejlik: Hoffman állatmeséihez hasonlóan a történetek felszíne alatt ott örvénylik a tömény filozófia. Felszisszenünk a távoli hősök és antihősök trükkjein, kapzsiságán, vagy éppen butaságán, de nem gondolunk bele a nagy krachokban tönkrement emberek mindennapos tragédiáiba.

Az emberi képzelet - főleg, ha nem e hétköznapokat célozza meg - határtalan, de a Zsiday Viktor által bemutatott történetek bizonyítják: valóság még ennél is színesebb! A valóság szivárványában azonban a brutálisan sötét színek is megtalálhatók.

Kevés jobb befektetés van ennél a könyvecskénél. Egyetlen kisebb méretű brókeri megbízás jutalékáért megismerhetjük az elmúlt pár száz év legnagyobb tőzsdei csapdáit, amelyek kisebb mutációk után bizonyosan a jövőben is megismétlődnek. Zsidai Viktor remek könyvének segítségével remélhetően az olvasók elkerülhetik ezeket a

ez a könyv már történelem,ez nem igazán hasznos,napóleonnál meg ctr ,hollandok,angolok hogy jutottak a tőzsdén át pénzig

#576731 big-ebuy Előzmény: #576729

én most voltam 35 éves.....de sokat tanultam könyvből ill. tapasztalatból,bpforexnél én is nulláztam de birger is nullázott

#576729 big-ebuy Előzmény: #576727

orosz válság?zsiday is akkor ment nullára,kölcsönpézből állt fel,az is ebbe a könyvbe van

#576728 big-ebuy Előzmény: #576726

Tőzsdeválságok: hogyan kereskednek a profi befektetők?

Mit tanulhatnak a befektetők az elmúlt évtized tőkepiaci válságaiból? Hogyan érdemes befektetéseket végrehajtani a piaci válságokban, s milyen kockázatkezelési technikákat érdemes elsajátítani annak érdekében, hogy a részvénypiaci zuhanások ne okozzanak helyrehozhatatlan veszteségeket az értékpapírszámlákon.

A hatalmas olvasói sikert aratott Portfolio.hu Füzetek legújabb kötetében az elmúlt évtized jelentősebb részvénypiaci válságaink rövid bemutatása mellett három tőkepiaci szakértővel - Birger Schäfermeierrel, Szabó Lászlóval és Zsiday Viktorral - készült interjú olvasható, melyek elsősorban ezekre a kérdésekre fókuszálnak.

http://www.portfolio.hu/fuzetek/intfuzet1_200.jpg

ebbe olvastam

#576727 Ricsi Előzmény: #576723

én 98-ban buktam el mindenem, meg egy csomó hitelt, pár év volt, mire mindent letudtam. TVK-val vesztettem 40 millát, az nem kevés. Most olyan pozijaim vannak, hogy ath felett is bírom (11 000 dax-ig), és cac-ban (amit longolok) 0-ig.

#576726 big-ebuy Előzmény: #576725

azért usa 60-80évekig szállt fejlődött,utána jött a 2000év IT korszaka ,onnan meg a káosz,lassú hanyatlás a globális motorba ja még jött kína 2002 után kb,de most????

60-80évekig szállt a bika..ott könnyű volt soroséknak meggazdagodni kevés medvével és óriási bika piacokkal

#576725 big-ebuy Előzmény: #576722

tőkeáttétel felgyorsítja,robotok szintén....és a gazdasági káosz ami van ..persze korrekciók voltak lesznek is 10-20%sak,hirtelen pattanások utána

ja igen meg tudtommal ez a tőkeáttét se igazi mögöttes dolog,még régen rv vettek egy céget segítve ma addig lopják kül bef formákba a bankok a emberektől a pénzt cfd,etf,opciók ctr formájába

egyébbként olvastam sok …

#576723 big-ebuy

egyébbként olvastam sok könyvet mind bukott sokat kezdőként ,sőt nullára is..pláne a válságokba....birger ismerőse volt egy mérnök kastélyt nyert tőzsdén franciát....aztán egy hosszú pozival elvesztette,vissza ment mérnöknek és egy panelbe lakik mai naig is....money menedzsment is fontos amit ricsi te kiválóan képviselsz meg a öregebb kereskedők,rbbj se hiszem gáz a tőkére a pozija

#576722 Boby. Előzmény: #576718

"a régi tőzsde világ más volt"

Nem volt az más,csak a kellékek voltak mások!

#576720 Boby. Előzmény: #576707

Matyónál maradva nem azt mondtam én se, hogy várd a csodát! Szintén a példánál maradva, felefelé a kibocsátástól volt rajta szép köröm, majd lefelé menetben 1800 körültől véve volt rajta szép buksi is. Na az csodavárás volt!