Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: szerelmi és karriertanácsadás

#576793 rbbj11 Előzmény: #576786

te nem keresel itt társat?

Engem pl. érdekelne, hogy te korán kelsz-e :)

Szereted a narancslét?

Re: bár abszolút nem tartozik a topik témájához

#576784 rbbj11 Előzmény: #576782

re: "viszont az hogy én kit választok az legyen az én dolgom :o) amit nem a szívem fog eldönteni, hanem a fejem, a racionalitásom."

#576782 rbbj11 Előzmény: #576757

jéghideg racionalitás? :O Így biztos boldog párkapcsolatot lehet létesíteni, és imádnivaló családot alapítani :) Lehet, ha robotokkal vennéd körül magad, jobban járnál? :)

Re: nincs cím

#576781 Ibiza Előzmény: #576277

Egy üzlet alapból egyszerű..pár számítással..egy alapműveletes kalkulátorral kiszámolható..megéri vagy sem..működőképes vagy sem.. a működési modellt kell felállítani..majd elkezdeni a végrehajtást..

a gyógyegerek ezeket nem tudják..

Re: nincs cím

#576780 rbbj11 Előzmény: #576778

lehet, tömörséget is felvenném a listára. Nincs idő fecsegni.

Sztem inkább bölcsész egyetemistákra jellemző ez a bőbeszédűség.

törölve

#576779 Ibiza Előzmény: #576309

:) tudom megvéded AT-t kis szerelmedet..egyszer-kétszer felajánlkoztál neki..nem kellettél...

a kinek milyen kép jön le rólam..az nem túlzottan érdekel..azok véleménye érdekel akik nekem fontosak..

aranyfogat kihagytad..minden fogam arany.. a lada kulcsa is ferraris kulcstartón van :)

törölve

#576778 Ibiza Előzmény: #576277

:) gyógyegér már megint kóstolgatól...

ne erőlködj mert csokis lesz a nacid.. attól még a könyvelésen dolgozol és néha megkapod a projektszámításokat ellenőrzésre..ne gondold te vállalkozó tudnál lenni..

egy vállalkozó pár alaptulajdonsága

a lényeglátás

a logika

a "tudni hogyan kell megcsinálni"

a konfliktustűrő képesség

a fókuszálás..

ezekből neked még nyomokban sem jutott

nálad bonyolultabb agyú ember kevés van..tipikus könyvelő agy..soha nem voltál és nem is leszel vállalkozó.

#576757 Dr. ursi Előzmény: #576677

a hsz-eidet a legritkább esetben értem.

viszont az hogy én kit választok az legyen az én dolgom :o) amit nem a szívem fog eldönteni, hanem a fejem, a racionalitásom.

ismerem magam annyira már hogy tudjam mi az amit el tudok fogadni és mi az amiben hosszú távon nem vagyok működőképes.

egyet említek :o) pl. korán kelek-korán fekszem, és legalább 8 de inkább 9 óra alvásra van szükségem.

na jó még egyet :o) fűtött szobában viszont nem tudok aludni.

Re: törölve

#576756 Dr. ursi Előzmény: #576695

nem vettem észre hogy megnyíltál volna.

ha így érzed elnézésed kérem.

amúgy meg ez eccerű viccelődés volt.

gondolod ha te megengedheted magadnak a viccelődést akkor más nem ?!

senkiben sem látok vetélytársat, mivel nem küzdök senkiért sem.

amúgy meg mivel inkább férfi vagy mint nő, ezért oszt végképp nemtom mit akarsz tőlem :o)

sosem jártam pszichológushoz.

értem h neked élvezetet jelent másokban vájkálni ismeretlenül, felkérés nélkül, de ezt én perverznek tartom.

amúgy - előre elnézést kérek at-től :o) - de abban nagyon hasonlítotok, hogy te is azt hiszed magadról mindent te tudsz a legjobban.

engem fáraszt ez a rengeteg tökéletes ember.

lehet azért mert ilyenkor olyan törpének érzem magam, mert én spec minduntalan megbukok az élet nagy kérdéseiben.

csak egyet említek ezek közül: be tudsz -e fogadni a házadba egy hajléktalant ?

ennek ellenére at legalább jól látja a világ folyását, mozgatórugóit - szvsz.

ne haragudj fióna, de nekem nincs szükségem pszichológusra.

mivel van Valaki, akivel mindent megbeszélhetek.

ebben a témában egy ember van a fórumon, aki azt gondolom teljességggel ért engem, s az ricsi.

nincs másra szükségem, csak Őrá vágyom.

ezt a mondatot ricsin kívül mindenki félre fogja érteni és értelmezni.

de nem bánom.

Re: kings of leon

#576753 Dr. ursi Előzmény: #576737

lehet az aszcendesük olyasmi volt ami ezeket az általam ismert oroszlánokat ilyenné tette :o) de talán a szőrszálhasogató találóbb kifejezés lenne rájuk.

kings of leon

#576737 tozsdenyul

Én, másokkal, mindenkivel ellentétben, mindent értek. Ezt most megvallom.

Újra :)

De hogy az oroszlán részletekbe menő, alapos?

Melyik univerzumban? :D

#576695 phiona Előzmény: #576672

Látod, ez az ami (többek között) nem korrekt benned. Aki megnyílik bármikor tőrrel szíven szúrod lejáratni próbálod nyilvánosan, és nem érted mi ezzel a baj. Ez nem a konkrét AT-s eset, nem párkeresőben vagyok itt, és AT amúgy is kb megtestesíti mindazt ami hideglelőssé tesz 1 pasiban. De most mért kellett ezt? H vetélytárs vok és legyűrj? nem vok az...

#576691 lagwagoner Előzmény: #576687

Mit is akarsz beidézni? Az E-Star-os dolgot? Elhiszem neked, szerintem ne offoljunk, meg nincs is közöm hozzá, sebeket meg nem szeretnék tépegetni. :-)

Az idétlenkedés szintjén tudnék mondani dolgokat, amin mi elszórakoznánk, de abból újból csak sértődés lenne :-P

Rémlik a neved, egyik topicból (nem E-star) elég jó levezetést írtál valamire pontokba szedve, és hosszú is volt, de mintha, valaki kimoderálta volna. :-P Létezik?

#576687 phiona Előzmény: #576656

Nézd szinte soha semmit nem mentek el de ez megvan, oda-vissza. Beidézzem?

H mért mentettem el? mert mondtak már soknak, támadtak innen-onnan de AT új perspektívákat dimenziókat nyitott ebben is, nem lehetett meg nem örökíteni :-) Akarod beidézve? :-)

Te mondjuk hozzámennél? nekem pasinak tűntél szal gondolom nem de nagy már a szabadság ebben :-) De viccelek persze és nem is neked szólt, a másoknak szóltakat meg nem feltétlenül neked kell megválaszolni... - bár ha érintve érzed magad akár, a szabadság jegyében tudod, nehogy vmi el nem mondott visszafojtódjon (az idétlenkedés szintjén) :-)

#576677 phiona Előzmény: #576654

A zenésbe az előzményedre raktam be válaszul 1 helyes fiú vicces klipjét :-)

Huhh te a pasikat nem így nyilvánosan kéne megbeszélnünk…. v mégis? Ez is lehet akár h ebből is tanuljanak? Lehet h kéne erre is 1 topik h ki miért megnyerő v taszító, avagy Stockyt követő nők kizárásai és preferenciái :-) már csak tanulságul a háttérhez persze :-) és nem is a függetlenekre korlátozva (h épp ki az nem is derül mindig ki) kis Ursis jellemrajzzal huhh, rosszabb mint a jeges verem és akkor én még meg sem szólaltam :-)

H AT-t kilőtted jó, nárcisz ez, csak magát képes szeretni. A másik nemtom ki de az elvi egyetértés nem jelent feltétlenül követést, szal a kokainost ezért ne vesd el :-) hajrá de csak akkor hathatsz ha átélt és szívből jön, tudod :-)