irány váltásokra,kitörésekre készülhetünk pfff
igyekszek,birgert lehet még 2év edzés után tom befogni :)reálisan ....vagy úgy se:)..1m,15m-1h fogom egyszerre nézni..sokkalk lóg nekem ez a foss tőzsde,lakás árával,szép lakáséval 2008-2009be,kezdtem hát a legrosszabbkor...most a wr cseszett ki velem 8hónapig.....év végéig meg sejtettem ez lesz nehezen kereskedhető piac,dobálják ide -oda gyors váltásokkal,jövő héten hír rengeteg
értelek vérmérséklet és elszántság vmint szakmai és emberi tényezőkön függ ki mit akar itt
most hétvégén összepakolom ,milyen indikátorokkal milyen idősíkon toljam....meg mi mennyit szokott még menni,pl dax is volt ment 1 nap 200-240pontot,hetes havi chartokat is átnézem
most pl 177es day tradem meghagytam az vitt el mindent..nem néztem át előre mi hol meddig mehet,na ezt innentől nem és ha erre megy tudom hol vannak célok. ill fordítva
Én annyit akarok, hogy kényelmesen megéljek. Amíg ez megvan, addig jó...
én havi 20%akarok minimum volt is toltam havi 10-14%-ot 4hónapig,de itt ha nem vagy megfontolt következetes és higgadt,ko,na meg a szakktudás,na még ezt csiszolom,mert mostanába emberi tényezők miatt buktam,lazaság miatt
Nekem évi 50% a cél. Mindig augusztustól mérem, most 22%-on vagyok, szóval úgy nézem, idén is meglesz.Ha 10 konti shorttal kibírok 4000 pontot, kb ki tudod számolni, mennyivel kereskedem. És ennek az 50%-a nekem elég a kényelmes élethez :)
Ja, ha harmincpontonként jön, bár SP-ben elég ritkák a napos rések.
Daxban 6k alatt van két rés, van a nyári szigetforduló valahol durván 6250 körül, meg van a mostani rés 7094 nél.
na meg több profitot kéne kivenni,ez a cél,jobb kihegyezettebb tréder
köszönöm. akkor hetesen húzott a piros vonal, ha jól értem
nem vgyok kifeszítve de én nagyobb kockázattal dolgozok mint te,kisebb bukót engedhetek meg....mg amúgy is bukó nem kéne:)
beletolok,kevés pénzt tettem hozzájuk a wr beszarása óta félek sokat tenni de buktam ,oszt nem csípek bukni...:)most ebnből élnék pill,de csak a megtakarításomból élek mert a 4 hétbe nyertem buktam,most bukó,de ha beindul korrigálom gyorsan nem fogok ülni,nyerni akarok,hibáim vizsgálom