Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#577070 Előzmény: #577042

Emlékezz 2008-ra, amikor mások papírjait vették, minket meg nem. Az, hogy együtt mozgunk a piaccal, azzal semmi probléma nincs, szerintem éppen az a nagy szám, hogy végre KISZÁMÍTHATÓAN a piaccal együtt mozgunk, azaz teljességgel elfogadottak lettünk.

Namármost, ha tegyük fel beáll az egész piac, akkor KO lesz az egész rendszernek, ugyanis mostanra SENKINEK sem maradt tartaléka sehol sem, mindenki el van adósodva, tehát LEHETETLEN a pénzcsapok elzárása. Most már önjáróan tolják bele a pénzt, csak egyre csökkenő mértékben, de amig nem kezdődik meg a pénz kivonása a rendszerből, addig nincs mitől félnivalónk.

#577042 lagwagoner Előzmény: #577040

Azt vedd figyelembe, hogy az összes fejlődő piaci kötvényeket veszik, nem ország specifikus...

Ha öntik az egészet, mi is kifolyunk...

#577040 Előzmény: #576989

Most már az is kevés lenne ahhoz, hogy gyengüljön a forint, azzal, hogy azt mondták ki, hogy Magyarország stabil gazdaság és semmiféle leminősítésre nem lehet számítani (S&P-től amig ez a kormány van), az sajnos végleg megpecsételte a gyengülő forint sorsát.

5%-ra levágni egyből nem lehet, de a folyamatos csökkentés immár garantált, hiszen azt már bejelentették, bejelentettük, hogy 5%-ra megy le a kamat. Mindez annyit tesz, hogy "ezt is elfogadták" arrafelé, és mehet a showtime.

#576918 Előzmény: #576907

Kicsit visszament a múlt hét közepi(!) szintre: 282.105 -0.360 (-0.13%)

Most egészen komolyan, ez lenne nektek számottevő változás? 1% sincs az elmozdulás az úgynevezett leminősítés óta, ennél napon belül is többet szokott mozogni a devizánk.

Csak a miheztartás végett, egy hete még ez volt az árfolyam:

2012. 11. 19. 284,13

Hát valami borzasztó ez a forintgyengülés :( Egyszerűen nem bír gyengülni, ahogy előre mondtam.

Na az ilyen zöld gyertyá…

#576552 hosszhuszár

Na az ilyen zöld gyertyákat szeretjük...egy baj van vele, rövidke..)))

#576086 Kriszti@n Előzmény: #575785

én is a 277es szintet várom,ogy ott mi lesz, azt nem tudja törni elég régen .egyszer már csak sikerül neki:) december közepén lenne az ideális nekem, ha már lehet kívánságműsor :)

#576076 Előzmény: #575971

Közel zéró kamatkörnyezetben még akkor is megéri.

Szerintem csak egy nem v…

#575971 gilgalad

Szerintem csak egy nem várt mértékű kamatvágás fordíthatná meg ezt a carry játékot (-50-100 bázispontos nyesés egyszerre).

#575846 Előzmény: #575842

Basszus, megfordult a trend, most már bármit mondanak, ha megszólalnak erősödik a forint :(