Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

de viszont TA alapon ez …

#576457 Borska

de viszont TA alapon ez a brutál hetes emelkedő gyertya simán az esés végét is jelentheti,ha más szitu lenne most itthon ,lazán longba ülnék

Re: nincs cím

#576451 Borska Előzmény: #576443

igen,olvastam,én abban bízom hogy ez a pletykára venni ,hírre adni szitu lesz és a bejelnetés profitrealizálást hozzhat a kinnti piacokon,vagy ha nem lesz ollan gömbölű a sztori akkor az elkeseredettség csúnya mintát rajzolhat a csártokra piros ceruzával,én ennek is adok esélyt hisz ez a csúcs már már ismét túlárazódott a piacokon,érdemes lesz eurusd-t figyelni,mit csinál bejelentésekre....

az eddig felszólalások a nesze semmi kategória,amikor beszélünk róla,megnyugszunk ,de az ég világon semmi nem történik

#576450 big-ebuy Előzmény: #576443

mit szólsz a mai kitörés,jövőheti nyekk gondolataimhoz kint?:)ha bejön akkor?

tegnap lebetegezted:)))

#576443 Waszeitung Előzmény: #576436

Délután jelenthetik be hivatalosan Brüsszelben, hogy az EU és az IMF képviselői megegyeztek Ciprussal a pénzügyi mentőcsomagról – közölte a szigetország kormányának szóvivője.

Gondolom ez az öröm oka,hitelt hitellel orvosolni...hátha most beválik?

Valóban,símán 20e felett lehetne bux,de ugye ez a félszű brigád elvon,megszorít,adóztat...csak máshogy nevezik.

#576436 Borska Előzmény: #576431

áhhh, ez semmi ,ha nem ilyen a kormányzat a bux a mult hetek,hónapok kinnti ralliát lekövetve simán 21-22 k között lenne, de ez van ehhez kell,kéne alkalmazkodni, a 17800lendületes törése nem igazán jött össze ma,igy a stoppom se tud érvényesülni,gondolkodok a pozizáráson,de csupán azért hogy optimalizálva a kereskedést 3-400ponttal feljebbről visszanyithassam,illetva ahogy a lehetőség hozza, mo-i bluek nem túl rózsásak,de itt semmi nem elképzelhetetlen....

#576433 BudFox Előzmény: #576431

eszeveszett próbálkozás fölfele...Finviz -en látszik hogy a forgalom nulla..mindjárt kezdenek majd visszaesni.

nincs evvel eddig gond,u…

#576425 Borska

nincs evvel eddig gond,usa fenn nyitott ,jó ez ,van honnan réshez visszajönnie,egész napos csorgás lehet kinnt, ha viszont valami politikai indittatású pletyka bekavar hétfőn elszállhata világ

...sajna megint itt a kétesély

ds

#576402 Waszeitung

Miután tegnap este nem sikerült semmire nem jutni:

"Péntek délben összeültek az Európai Unió állam- és kormányfői, hogy megpróbálják tető alá hozni a megállapodást a közösség következő hétéves költségvetéséről. A politikusok a pénteki ebéd alatt dönthetik el, hogy van-e értelme még egyáltalán a tárgyalásoknak, vagy újabb uniós csúcson kell a büdzséről dönteni."

De jól hangzik,legalább esznek egy jót...

#576339 BudFox Előzmény: #576295

NA most indulunk meg egy újabb lefele körre úgynézem...OTP 3800 -at teszteli.

#576295 BudFox Előzmény: #576253

Jajaja :-)))) :D

első menetben 15 % ot kaszáltam,, meg hogy most zárogatok olyan 8-10 % még jött hozzá..mert esik