Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#576319 banyaiz Előzmény: #576187

Ez van. Nem ezt vártam igazán . Bár a Tolcsy csomagok után várható volt megütik . Átraknám nyeszre egy részét és veszteséget is kell generáljak adókiegyenlítés miatt 2010-et legalább visszaigényelném mert az jövőre kiesik adókiegyenlítésből.

Ideális lett volna ez a 2 alkalom. 4400 vagy akár ezen héten hétfő. A két "szuper pekidzs"

Most már mindegy. Lehet simán átkötöm nem szórakozok itt vele, hogy lejjebb visszavenni, bár lehet ez lenne a célszerű.

alakulgat a célár, de mé…

#576281 Lebleuf

alakulgat a célár, de még nem nagybani nekem, és még azt sem tudom mekkora szatyorral menjek vásárolni… :-)

#576187 Euroman Előzmény: #576068

én se léptem hétfőn, de méginkább sajnálom, hogy 4,4K-nál nem...csak párszáz darab, mert nyereséggel csökkentettem a januári mennyiséget, de ami megmaradt azt is ki kellett volna szórni, ahogy a gyógyszereseket is jókor kiszórtam...épp elég, hogy van 20K fölötti mol, és egy nagyobb mennyiség 500 fölötti tkom....osztalék utáni napon még 499 is volt, ilyen mizériára nem számítottam....azt tulajdonképpen csak azért tartom, met tavaly nyár elején a tkom-ot kiszórtam, aztán rá 1-2 napra jött egy hír,megtépték, csak már nélkülem...nem akarok még 1x így járni....amúgy ez a xar november sokba van nekem, kiszórt otp-vel, és kevesebb tkom-mal és egy valag eur nélkül jobb lenne...

#576095 momex Előzmény: #576089

Hát akkor gratula.

Mai teljesítményem: egyszer majdnem vettem otit. :-))

(Mondjuk mint kiderült jól tettem, hogy még nem)

Megvárjuk tisztelettel azt a 200 napos vonalkát....

#576090 Ibiza Előzmény: #576075

mindig nyávognak valamiért.. most miért ilyen drágaa a zótépééé.most meg megy leee..demééé mikor ez meg az van..

#576089 Primo Előzmény: #576074

Ez a nap jó volt,zártam Telot,adtam Rábát,Otit viszem tovább.

Hétfőn talán lesz elemzés is az új beszállókhoz :)

#576081 banyaiz Előzmény: #576075

Derék teljesítmény. Attól tartok , hogy kap egy rendes pofont még ráadásnak leverik a 200 napos alá ez szemrevaló lesz. Főleg ha közben külföldet éves csúcsokra húzzák.

Cikkekkel nincs baj jó ez így, csak ez a fejléc vhogy kiesik a látómezőmből ahol a hírei mennek. Ha onnan eltűnik akkor már nem veszem észre. :) Ezért lenne nagyon derék, ha lenne egy olyan megosztás, hogy hírek, és külön egy olyan hírek OTP-ről. :) De jó ez így is ahogy van, ennél nagyobb gond ne legyen.