sztem nem várják sokan lefelé, legalábbis a világban. Én igen :)
sztem nem várják sokan lefelé, legalábbis a világban. Én igen :)
fordítva volt, én is úgy vártam, uh. megvolt a lehetőséged ;)
kösz, de sajnos nem sokra megyek vele, amíg itt grasszálunk a magasban, mert egyelőre nem hoz a dax short, sp pláne nem. Legalább a long körben jó volt
USA: Csak rövidített kereskedés lesz
Ma csak rövidített nyitva tartás lesz az USA-ban, magyar idő szerint este hétkor zárnak a tőzsdék.
A kiskereskedelmi áruházak eladásaira fókuszálnak ma a fekete pénteken az USA-ban, a bevásárlási szezont nagyban meg szokta határozni ez a nap.
Ünnepnap: Japán
US Rövidített kereskedés lesz az amerikai piacokon
EZ Az uniós vezetők folytatják az EU 2014-2020 költségvetéséről szóló tanácskozást
GE 10:00 Német IFO üzleti hangulat-index, nov., előző: 100 pont, várt: 99,5 pont
CA 14:30 Fogyasztói árindex (CPI, év/év), okt., előző: 1,2%, várt: 1,1%
Jó reggelt mindenkinek! Szűk stoppokkal shortolgattam egy pár szintről de eddig nem jött be...:( 148ról 170ről és tegnap 246ról) de mind kidobott. Csak én látok itt shortot??? Sok pont nem veszett el a harcban de
ha longban ültem volna és nem ragaszkodtam volna a shorthoz egy picit boldogabb lettem volna.
Mintha az a tipikus helyzet lenne mint amikor mindenki lefelé várja és fölfelé megy.
Remélem, pont fordítva lesz, mert előbb zárnék cac longot magasabban, és onnan indítanék dax shortot.
240et írtam én is hétfőn -sőt múlthétejn is,de egy day tradbe ragadtam.este meg kitépték reggel meg 320körül inkább nem vettem kockázat-hozam arány miatt
A tegnap reggeli, 50-es dax tetőről írt beírásodhoz gratulálok, nagyon szép volt.
már van daxra nekem is,stop rajta:)
sztem ált. ez van: mire odaérünk a szinthez, már nem is tűnik jónak. Aztán mégiscsak arra megy, amerre objektíven elképzeltük. A pszichót sztem nem szabad hagyni felülírni objektív elképzeléseket. Ezért jók a régi limitek, amiket véletlenül sem szabad módosítani. Ha még nincs ott az aktuális ár, akkor tudok a leginkább érzelemmentesen vmit beadni.
Én továbbra is tartom shortokat.
ugye a hét elején azt bregyogtam 7200-250 között nyitom a shortot,mire ideértünk,nagyon megingott a további elképzelésem...
7220-ig még csak csak,de hogy felette és felette is zár...
gondoltam naivan: 7210 környékéről vissza 7070-7050 és fel 7400....a gond csak az volt,hogy szinte az egész világ igy gondolta,német elemzők,magyar elemzők,komplett Elliott team stb stb.........
ez az emlitett menet nem látszik annyira tisztán jelenleg
partvonalon voltam egész héten,egy kötésem nem volt,ha jól nézem.
na estig döntök ,amig bármit tehetek a platformomon,de bármi lesz,stop az tuti lesz
http://postimage.org/image/nugueqjkn/
nézted a hónapos ta-t,2 doji?