Pontértékben kicsivel többet estünk mint dow....pedig többszörösét szoktuk le és fel mozogni.
Ráadásul nálunk vmennyivel több rossz hír jött,és kiamradtunk egy hét kinti zakóból,most pótolgatjuk.
Pontértékben kicsivel többet estünk mint dow....pedig többszörösét szoktuk le és fel mozogni.
Ráadásul nálunk vmennyivel több rossz hír jött,és kiamradtunk egy hét kinti zakóból,most pótolgatjuk.
shortban vagyunk mindketten
megvan még a longod? és Waszinak?:-)
szerk: még egy kérdésem van. nem vagyok túl jó elemző, sőt semmilyen sem, van-e esély, hogy megközelítjük a 16900-at? tudsz elemzést feltenni? köszi.
17500 a következő szint
én még lezárok egypár kontraktus longot hogy full shortba kerüljek megint...
KT magas, össze fog esni mindjárt.
17900
Sziasztok! Látom tegnap szépen beadtak minket. Szerintem bux és bux hati esetén v.hol 16,8K-17K között lehet a megálló majd, persze talán nem egyhuzamban esünk odáig, bár azon sem lepődnék meg különösebben.
870-re betettem az ajánlatot zárni a kemény 2konti shortomat :)
Érdekes pozi volt, csúnya mínuszokat is megjárt korábban. Ilyenkor érzi az ember hogy milyen lényeges a pozícióméret hatása a pszichére:)
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/47
dax hónapos ta 2 dojit hozott eddig,na ebből mi jön még kiderül.....
lehet ők már erre izgulnak,csak mire itt a ta-on megjelenik késő ha nincs stop-loss,persze ez mindig igaz 2 irányba:)
Én csak óvatos duhajjkodtam 3 konti shorttal, van rajta úgy 76 pont nyerő netto :)
hát kiderül.....mikulás max ha hoz kis rallyt sztem december elején,de lehet addig esünk akkorát...téphetik ha jön egy usa bank..kiönti őket mint a ürgét és viszi a lét mint a 2008-ba
bankok oda teszik ahol jólesik és általába az lefelé fáj....hát arra tolják
áá..19k alá nem engedték a bux ghatit..otp-t meg széttépték 4k-nál..